Νέα

''Ζουγανελικά'',ή κάπως έτσι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Επιρρεπής
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.868
Πόντοι
10.686
Επειδή έχουν περάσει σχεδόν τριάντα χρόνια από τότε,μέσα δεκαετίας '80 πρέπει να'ταν,θα'θελα όποιος μπορεί να βοηθήσει να βρω τα σκετσάκια του Μπουλά με τον Ζουγανέλη.Ειδικότερα,και το λέω για πολύ προχωρημένο ανέκδοτο για κερατάδες,θα'θελα να βρω την ατάκα του Μπουλά,όταν ο Ζουγανέλης του ρουφιανεύει ότι είδε τη γυναίκα του με άλλον:''Η δικιά μου είναι ένας κουβάς μέλι,και βάζουν δάχτυλο όλοι!Η δικιά σου είναι ένας κουβάς σκατά,κάτσε και φάτα μόνος σου!''

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Επειδή έχουν περάσει σχεδόν τριάντα χρόνια από τότε,μέσα δεκαετίας '80 πρέπει να'ταν,θα'θελα όποιος μπορεί να βοηθήσει να βρω τα σκετσάκια του Μπουλά με τον Ζουγανέλη.Ειδικότερα,και το λέω για πολύ προχωρημένο ανέκδοτο για κερατάδες,θα'θελα να βρω την ατάκα του Μπουλά,όταν ο Ζουγανέλης του ρουφιανεύει ότι είδε τη γυναίκα του με άλλον:''Η δικιά μου είναι ένας κουβάς μέλι,και βάζουν δάχτυλο όλοι!Η δικιά σου είναι ένας κουβάς σκατά,κάτσε και φάτα μόνος σου!''
"Ζουγανελληνικα" λεγοταν.

Παρε φίλε μου.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Ευχαριστώ,αν και πρέπει να ζητάω παλιότερες εκπομπές,εποχής μονοπωλίου κρατικής τηλεόρασης.
Κοντοσειρές είμαστε,αν κρίνω από το νικ σου,('72 είμαι εγώ),οπότε έχουμε κοινές τηλεοπτικές παραστάσεις ελλείψει ιδιωτικής tv.
(Αν και δεν συμμετέχω,σε παρακολουθώ στα thread με τα πολιτικά).

τυπε η πιο παλιες εκπομπες με ζουγα,μπουλα και τζωννυ βαβουρα λεγονταν κουφωματα.ισως αυτο να ψαχνεις   ;)
ισως να τα εχουν ανεβασει στο youtube.δεν εχω ψαξει

OP
OP
Ε

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.868
Πόντοι
10.686
Ευχαριστώ,αν και πρέπει να ζητάω παλιότερες εκπομπές,εποχής μονοπωλίου κρατικής τηλεόρασης.
Κοντοσειρές είμαστε,αν κρίνω από το νικ σου,('72 είμαι εγώ),οπότε έχουμε κοινές τηλεοπτικές παραστάσεις ελλείψει ιδιωτικής tv.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ευχαριστώ!Κοντοσειρές είμαστε,αν κρίνω από το νικ σου,('72 είμαι εγώ),οπότε έχουμε κοινές τηλεοπτικές παραστάσεις ελλείψει ιδιωτικής tv.
Ναι αδελφε μου.
Θυμαμαι κι εγω την εποχη που ειχαμε δυο καναλια, που περιμεναμε ενα μουσικοραμα για να δουμε κανενα κλιπακι, που οι ομαδες ποδοσφαιρου ειχαν δυο ξενους μονο, και στην καφετερια δεν υπηρχαν κινητα πλαι στα τσιγαρα.

OP
OP
Ε

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.868
Πόντοι
10.686
τυπε η πιο παλιες εκπομπες με ζουγα,μπουλα και τζωννυ βαβουρα λεγονταν κουφωματα.ισως αυτο να ψαχνεις   ;)
ισως να τα εχουν ανεβασει στο youtube.δεν εχω ψαξει
Bingo!Αυτά έψαχνα.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Κουφώματα - Λαδώματα ψάχνεις μάστορα. Και αν θυμάμαι καλά υπήρχε και βιντεοταινία με τους ίδιους (Ζουγανέλλη, Μπουλά, Βαβούρα)!

OP
OP
Ε

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.868
Πόντοι
10.686
Κουφώματα - Λαδώματα ψάχνεις μάστορα. Και αν θυμάμαι καλά υπήρχε και βιντεοταινία με τους ίδιους (Ζουγανέλλη, Μπουλά, Βαβούρα)!
Ευχαριστώ!Τα ψάχνω ήδη στο you tube.Κάπου θα τα βρω αν,πρώτον,υπάρχουν και δεν έχουν χαθεί στον παραλογισμό της γραφειοκρατίας της πάλαι ποτέ ΕΡΤ,και δεύτερον,αν κάποιος συναγωνιστής έχει φροντίσει να τα ψηφιοποιήσει και να τα ανεβάσει.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Υπαρχουν τα περισσότερα, υπάρχει και η ταινία.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.423
Πόντοι
6.955
ΖΟΥΓΑΝΕΛΙΚΑ λεγόταν η εκπομπή..θυμάμαι τον Ζουγανέλη να κάνει τον πωλητη στην λαϊκή και να φωνάζει " ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ..ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ".

:)

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Ευχαριστώ!Τα ψάχνω ήδη στο you tube.Κάπου θα τα βρω αν,πρώτον,υπάρχουν και δεν έχουν χαθεί στον παραλογισμό της γραφειοκρατίας της πάλαι ποτέ ΕΡΤ,και δεύτερον,αν κάποιος συναγωνιστής έχει φροντίσει να τα ψηφιοποιήσει και να τα ανεβάσει.
Στο παλιο gamato υπηρχαν...

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Ο Ζουγας απο Respect που ηταν την δεκαετια 80-90 καταντησε μεγαλος ξεφτυλας.
Τελικα ολοι μπρος την κονομα ξεπουλανε απο ιδανικα μεχρι και την μανα τους την ιδια.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τελικα ολοι μπρος την κονομα ξεπουλανε απο ιδανικα μεχρι και την μανα τους την ιδια.
ειδικα ως παρουσιαστης αυτης της μαλακιας στον ΣΚΑΙ

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Λίγο από τραγουδιστής, λίγο από ηθοποιός, λίγο από περφόρμερ, λίγο από γιουβέτσι μία γαρδούμπα και δυο μπύρες
Έπιανε ένα αστείο ή "αστείο" και το ξεχείλωνε οσο δεν πάει, χιούμορ συχνά υποπαϊτέρειου επιπέδου, κεκέδιζε συνέχεια (τουλάχιστον αυτό το μείωσε με τα χρόνια), τουλάχιστον είχε οκ φωνή...πολύ τον πάω μεν, αλλά μόνο για χαβαλέ και βαβούρα ήταν και είναι καλός

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
[size=20pt]ΧΑΛΙΑΣ...[/size]

Stories

Νέο!

Stories