Επειδή έχουν περάσει σχεδόν τριάντα χρόνια από τότε,μέσα δεκαετίας '80 πρέπει να'ταν,θα'θελα όποιος μπορεί να βοηθήσει να βρω τα σκετσάκια του Μπουλά με τον Ζουγανέλη.Ειδικότερα,και το λέω για πολύ προχωρημένο ανέκδοτο για κερατάδες,θα'θελα να βρω την ατάκα του Μπουλά,όταν ο Ζουγανέλης του ρουφιανεύει ότι είδε τη γυναίκα του με άλλον:''Η δικιά μου είναι ένας κουβάς μέλι,και βάζουν δάχτυλο όλοι!Η δικιά σου είναι ένας κουβάς σκατά,κάτσε και φάτα μόνος σου!''
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
''Ζουγανελικά'',ή κάπως έτσι...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Επιρρεπής
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
"Ζουγανελληνικα" λεγοταν.Επειδή έχουν περάσει σχεδόν τριάντα χρόνια από τότε,μέσα δεκαετίας '80 πρέπει να'ταν,θα'θελα όποιος μπορεί να βοηθήσει να βρω τα σκετσάκια του Μπουλά με τον Ζουγανέλη.Ειδικότερα,και το λέω για πολύ προχωρημένο ανέκδοτο για κερατάδες,θα'θελα να βρω την ατάκα του Μπουλά,όταν ο Ζουγανέλης του ρουφιανεύει ότι είδε τη γυναίκα του με άλλον:''Η δικιά μου είναι ένας κουβάς μέλι,και βάζουν δάχτυλο όλοι!Η δικιά σου είναι ένας κουβάς σκατά,κάτσε και φάτα μόνος σου!''
Παρε φίλε μου.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Ευχαριστώ,αν και πρέπει να ζητάω παλιότερες εκπομπές,εποχής μονοπωλίου κρατικής τηλεόρασης.
Κοντοσειρές είμαστε,αν κρίνω από το νικ σου,('72 είμαι εγώ),οπότε έχουμε κοινές τηλεοπτικές παραστάσεις ελλείψει ιδιωτικής tv.
(Αν και δεν συμμετέχω,σε παρακολουθώ στα thread με τα πολιτικά).
τυπε η πιο παλιες εκπομπες με ζουγα,μπουλα και τζωννυ βαβουρα λεγονταν κουφωματα.ισως αυτο να ψαχνεις ;)
ισως να τα εχουν ανεβασει στο youtube.δεν εχω ψαξει
Ευχαριστώ,αν και πρέπει να ζητάω παλιότερες εκπομπές,εποχής μονοπωλίου κρατικής τηλεόρασης.
Κοντοσειρές είμαστε,αν κρίνω από το νικ σου,('72 είμαι εγώ),οπότε έχουμε κοινές τηλεοπτικές παραστάσεις ελλείψει ιδιωτικής tv.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Ναι αδελφε μου.Ευχαριστώ!Κοντοσειρές είμαστε,αν κρίνω από το νικ σου,('72 είμαι εγώ),οπότε έχουμε κοινές τηλεοπτικές παραστάσεις ελλείψει ιδιωτικής tv.
Θυμαμαι κι εγω την εποχη που ειχαμε δυο καναλια, που περιμεναμε ενα μουσικοραμα για να δουμε κανενα κλιπακι, που οι ομαδες ποδοσφαιρου ειχαν δυο ξενους μονο, και στην καφετερια δεν υπηρχαν κινητα πλαι στα τσιγαρα.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Bingo!Αυτά έψαχνα.
Bingo!Αυτά έψαχνα.τυπε η πιο παλιες εκπομπες με ζουγα,μπουλα και τζωννυ βαβουρα λεγονταν κουφωματα.ισως αυτο να ψαχνεις ;)
ισως να τα εχουν ανεβασει στο youtube.δεν εχω ψαξει
Ευχαριστώ!Τα ψάχνω ήδη στο you tube.Κάπου θα τα βρω αν,πρώτον,υπάρχουν και δεν έχουν χαθεί στον παραλογισμό της γραφειοκρατίας της πάλαι ποτέ ΕΡΤ,και δεύτερον,αν κάποιος συναγωνιστής έχει φροντίσει να τα ψηφιοποιήσει και να τα ανεβάσει.Κουφώματα - Λαδώματα ψάχνεις μάστορα. Και αν θυμάμαι καλά υπήρχε και βιντεοταινία με τους ίδιους (Ζουγανέλλη, Μπουλά, Βαβούρα)!
karamba
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Στο παλιο gamato υπηρχαν...Ευχαριστώ!Τα ψάχνω ήδη στο you tube.Κάπου θα τα βρω αν,πρώτον,υπάρχουν και δεν έχουν χαθεί στον παραλογισμό της γραφειοκρατίας της πάλαι ποτέ ΕΡΤ,και δεύτερον,αν κάποιος συναγωνιστής έχει φροντίσει να τα ψηφιοποιήσει και να τα ανεβάσει.
kongas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειδικα ως παρουσιαστης αυτης της μαλακιας στον ΣΚΑΙΟ Ζουγας απο Respect που ηταν την δεκαετια 80-90 καταντησε μεγαλος ξεφτυλας.
Τελικα ολοι μπρος την κονομα ξεπουλανε απο ιδανικα μεχρι και την μανα τους την ιδια.
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Λίγο από τραγουδιστής, λίγο από ηθοποιός, λίγο από περφόρμερ, λίγο από γιουβέτσι μία γαρδούμπα και δυο μπύρεςΟ Ζουγας απο Respect που ηταν την δεκαετια 80-90 καταντησε μεγαλος ξεφτυλας.
Τελικα ολοι μπρος την κονομα ξεπουλανε απο ιδανικα μεχρι και την μανα τους την ιδια.
Έπιανε ένα αστείο ή "αστείο" και το ξεχείλωνε οσο δεν πάει, χιούμορ συχνά υποπαϊτέρειου επιπέδου, κεκέδιζε συνέχεια (τουλάχιστον αυτό το μείωσε με τα χρόνια), τουλάχιστον είχε οκ φωνή...πολύ τον πάω μεν, αλλά μόνο για χαβαλέ και βαβούρα ήταν και είναι καλός
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
[size=20pt]ΧΑΛΙΑΣ...[/size]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14