bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Ακούω απόψεις και ενδεχομένως προσωπικές εμπειρίες
Δλδ;;αν ηταν κορες μας ξερεις την απαντηση
Τότε, το κάνουμε thread στο ΜπουΑν δεν ειναι κορες μας τοτε???
Πρώτη φορά είναι; Ανέκαθεν γινόταν αυτά στο Ελλαδιστάν. :S :S :S
Οταν λες προσωπικες εμπειριες εννοεις απο μελη που κατσανε να τους γαμησουν οι καθηγητες τους μπας και περασουν κανενα μαθημα;Εγω ξερω για τον Πιπαλεκο που ανακουφιζε συνεχεια τον δασκαλο του και παρολαυτα τον αφηνε συνεχεια στη 1η δημοτικου....
Οταν λες προσωπικες εμπειριες εννοεις απο μελη που κατσανε να τους γαμησουν οι καθηγητες τους μπας και περασουν κανενα μαθημα;Εγω ξερω για τον Πιπαλεκο που ανακουφιζε συνεχεια τον δασκαλο του και παρολαυτα τον αφηνε συνεχεια στη 1η δημοτικου....
Οχι μόνο. Και που τους άρεσε.χαχαχαχΟταν λες προσωπικες εμπειριες εννοεις απο μελη που κατσανε να τους γαμησουν οι καθηγητες τους μπας και περασουν κανενα μαθημα;Εγω ξερω για τον Πιπαλεκο που ανακουφιζε συνεχεια τον δασκαλο του και παρολαυτα τον αφηνε συνεχεια στη 1η δημοτικου....
οταν ημουν στη νομικη πριν 12 χρονια ενας καθηγητης τις ειχε ξεκολιασει ολες.. καποιοι συμφοιτητες θα μκαταλαβαν σιγουρα
να μην πληρωθεί για τον κόπο του ο άνθρωπος;;;; το έχεις για εύκολο να γαμας φοιτήτριες ;;Οχι μόνο. Και που τους άρεσε.χαχαχαχ
Οχι εννοούσα αν στο περιβαλλον τους έχουν ακούσει καμιά ιστορία. Ο τυπος ζήταγε και μίζες εκτός απο σεξ