Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Θυμαμαι που οταν κουβεντιαζαμε για τους πρωην της μου λεγε πως κανεις τους δεν ηταν αληθινο αρσενικο για να σταθει πλαι της...ολοι εφευγαν μετα απο λιγο καιρο μαζι της...και μου χε πει μαλιστα πως ο απολυτος ανδρας ειναι αρκετα δυνατος να μεινει μαζι της και οχι ανσφαλης να την κανει...ε,μου χε πει πως ειμαι αυτος
Μπας και ειναι κανενα φρικουλο και φευγουν ολοι?

Επισκέπτης
Θυμαμαι που οταν κουβεντιαζαμε για τους πρωην της μου λεγε πως κανεις τους δεν ηταν αληθινο αρσενικο για να σταθει πλαι της...ολοι εφευγαν μετα απο λιγο καιρο μαζι της...και μου χε πει μαλιστα πως ο απολυτος ανδρας ειναι αρκετα δυνατος να μεινει μαζι της και οχι ανσφαλης να την κανει...ε,μου χε πει πως ειμαι αυτος

Πρέπει να διάβαζε πολύ Αίσωπο πάντως...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Να την δεσειs στο καλοριφερ και να την ταιζειs απο το πιατακι του σκυλου μηπωs?
θα γκρινιαζουν οι γειτονες για την φασαρια
καλυτερα χτυπημα στο κεφαλι,δεσιμο και φιμωμα,πορτπαγκαζ αυτοκινητου και βουρ για το βουνο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

κάποιος να κλείσει τούτο το θρεντ :sunglasses: πολύ αρκούδα πέφτει ρε πούστη μου :sunglasses:

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Απο  χιλιομετρα   φαινεται   οτι  λεει   παραμυθια   ο  μαλακας .Ρε  μαγκες  μαθαιτε  να  ξεχωριζετε  οταν  λεει   ο  αλλος   ψεμματα , το  καταλαβαινεις   απο  το  συναισθημα   που   βγαζει  στο  τροπο  γραφης   του .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι αλλα στα φορεσε τελικα τυπε
keratas.jpg

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Απο  χιλιομετρα   φαινεται   οτι  λεει   παραμυθια   ο  μαλακας .Ρε  μαγκες  μαθαιτε  να  ξεχωριζετε  οταν  λεει   ο  αλλος   ψεμματα , το  καταλαβαινεις   απο  το  συναισθημα   που   βγαζει  στο  τροπο  γραφης   του .

έτσι είναι

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Και γιατι να πω ψεμματα ρε στερημενο αρχιδι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Συνημμένα

• adena.gr Παρέλαση 25 Μαρτίου Βόλος (10).jpg_thumb.png
    adena.gr Παρέλαση 25 Μαρτίου Βόλος (10).jpg_thumb.png
    172,9 KB · Εμφανίσεις: 15

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αυτη η καχυποψια θα μας φαει

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Και γιατι να πω ψεμματα ρε στερημενο αρχιδι?

Ενταξει  μας   επεισες . Κερδισες   λιγη  προσοχη  και  συ  στην  ζωη  σου , συγχαρητηρια    απο  αυριο   εχει  ομως  παλι  φαπα.

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Ενταξει  μας   επεισες . Κερδισες   λιγη  προσοχη  και  συ  στην  ζωη  σου , συγχαρητηρια    απο  αυριο   εχει  ομως  παλι  φαπα.
Φαινεται σα να μιλας απο πειρα... :jerking: :birdman:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Φιλε   σε  χω  για   εξυπνο , αν  δεν  καταλαβαινεις  να   ξεχωρισεις   μια   τοσο  κραυγαλεα  κατασταση ,  τι  να  πω
Ρε τυπε δεν καταλαβαινεις οτι και εμεις τον χαβαλε μας κανουμε....μας δουλευει λεει... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom