Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Ηταν τοσο τρυφερη η καριολα μαζι μου...και μου χε πει πως ειμαι ο ανδρας της ζωης της...ηθελε να της χαρισω οικογενεια...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ...ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΘΥΛΗΚΟ....ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΚΗ ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

Ελα πες την αληθεια...Εισαι αυτος εδω και τρολαρεις....

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Ρε παιδια λογω τιμης μου χε δειξει τοσο καλα δειγματα καθοταν με ακουγε μιλαγαμε για ολα πηγαιναμεβολτουλες με αγκαλιαζε και οταν καναμε ερωτα ηταν τοσο τρυφερη...τωρα πω εγω να φανταστω οτι τη γαμαει αλλος...εχω καμει τα παντα εχω παει μπουρδελο εχω παει μασαζ εχω χασει ενα σωρο λεφτα...βεβαια η αλλη μου βγαινε πιο ακριβα...ηθελε εκδρομη για να τη γαμησω σαββατοκυριακο και δεν δεχοταν ξενοδοχειο μου λεγε καμμια πουτανα νομιζεις οτι ειμαι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε παιδια λογω τιμης μου χε δειξει τοσο καλα δειγματα καθοταν με ακουγε μιλαγαμε για ολα πηγαιναμεβολτουλες με αγκαλιαζε και οταν καναμε ερωτα ηταν τοσο τρυφερη...τωρα πω εγω να φανταστω οτι τη γαμαει αλλος...εχω καμει τα παντα εχω παει μπουρδελο εχω παει μασαζ εχω χασει ενα σωρο λεφτα...βεβαια η αλλη μου βγαινε πιο ακριβα...ηθελε εκδρομη για να τη γαμησω σαββατοκυριακο και δεν δεχοταν ξενοδοχειο μου λεγε καμμια πουτανα νομιζεις οτι ειμαι?

Οχι ρε , προς θεου.

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Λοιπον το σκεφτηκα αρκετα θα παω να τη ζητησω σε γαμο απο τον πατερα της...ετσι θα την κανω δικη μου και δεν θα υπαρχει καμμια πιθανοτητα να με κερατωσει...αν με κερατωσε οταν εφυγα δεν ξερω αλλα μαλλον θα της το συγχωρησω...η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να υπαρξω μακρια της και η ιδεα πως τωρα καποιος τη γαμαει με τρελαινει

Επισκέπτης
Λοιπον το σκεφτηκα αρκετα θα παω να τη ζητησω σε γαμο απο τον πατερα της...ετσι θα την κανω δικη μου και δεν θα υπαρχει καμμια πιθανοτητα να με κερατωσει...αν με κερατωσε οταν εφυγα δεν ξερω αλλα μαλλον θα της το συγχωρησω...η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να υπαρξω μακρια της και η ιδεα πως τωρα καποιος τη γαμαει με τρελαινει

πάει και το 5 %...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αντε και εγω κουμπαρος....γινε και επισημα κερατας που λεει και ο απολυτος...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
και εγω κουμπαρος
αρκει να μην χωσω πολλα χρηματα

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
φιλε, ετσι οπως τα λες μια ειναι η λυση για σενα. σοβαρα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λοιπον το σκεφτηκα αρκετα θα παω να τη ζητησω σε γαμο απο τον πατερα της...ετσι θα την κανω δικη μου και δεν θα υπαρχει καμμια πιθανοτητα να με κερατωσει...
ναι γιαυτο να εισαι σιγουρος τυπε :2funny:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Και ποιά είναι αυτή η λύση?
να τρεξεις οσο πιο γρηγορα μπορεις... εκει μεσα στο σπιτι σου... και οπου δεις τοιχο κουτουλα!μπας και ξελαμπικαρεις λιγο ρε αδερφε... δηλαδη τι αλλο πρεπει να κανει η γκομενα για να ξεκολλησεις. να σε φωναξει να την περνεις και ματι οταν θα πηγαινει με αλλους?σοβαρεψου και κοιτα μπροστα!δεν ηταν για σενα αυτη.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
να τρεξεις οσο πιο γρηγορα μπορεις... εκει μεσα στο σπιτι σου... και οπου δεις τοιχο κουτουλα!μπας και ξελαμπικαρεις λιγο ρε αδερφε... δηλαδη τι αλλο πρεπει να κανει η γκομενα για να ξεκολλησεις. να σε φωναξει να την περνεις και ματι οταν θα πηγαινει με αλλους?σοβαρεψου και κοιτα μπροστα!δεν ηταν για σενα αυτη.
Αυτη ειαι για ολους δικε μου... :2funny:

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
ναι γιαυτο να εισαι σιγουρος τυπε :2funny:
Θυμαμαι που οταν κουβεντιαζαμε για τους πρωην της μου λεγε πως κανεις τους δεν ηταν αληθινο αρσενικο για να σταθει πλαι της...ολοι εφευγαν μετα απο λιγο καιρο μαζι της...και μου χε πει μαλιστα πως ο απολυτος ανδρας ειναι αρκετα δυνατος να μεινει μαζι της και οχι ανσφαλης να την κανει...ε,μου χε πει πως ειμαι αυτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom