Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Καλα ρε μαλακα το πιστευεις τωρα ολο αυτο ?
γιατι οχι ?
Καλα ρε μαλακα το πιστευεις τωρα ολο αυτο ?
εχω δακρυσει και λιγο
Ρε..ειπες τον μητσο παπαρα?τι γελας ρε παπαρα;το παιδι εχει σοβαρο προβλημα.....
Ηταν τοσο τρυφερη η καριολα μαζι μου...και μου χε πει πως ειμαι ο ανδρας της ζωης της...ηθελε να της χαρισω οικογενεια...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ...ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΘΥΛΗΚΟ....ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΚΗ ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
εχει πολλες συνεχειας ακομη και οταν νομιζεις οτι τελειωνει ....γιατι οχι ?
Ρε παιδια λογω τιμης μου χε δειξει τοσο καλα δειγματα καθοταν με ακουγε μιλαγαμε για ολα πηγαιναμεβολτουλες με αγκαλιαζε και οταν καναμε ερωτα ηταν τοσο τρυφερη...τωρα πω εγω να φανταστω οτι τη γαμαει αλλος...εχω καμει τα παντα εχω παει μπουρδελο εχω παει μασαζ εχω χασει ενα σωρο λεφτα...βεβαια η αλλη μου βγαινε πιο ακριβα...ηθελε εκδρομη για να τη γαμησω σαββατοκυριακο και δεν δεχοταν ξενοδοχειο μου λεγε καμμια πουτανα νομιζεις οτι ειμαι?
Ε καλα τωρα .... ο πρωτος ειναι η ο τελευταιος ?Ρε..ειπες τον μητσο παπαρα?
Ε καλα τωρα .... ο πρωτος ειναι η ο τελευταιος ?
Λοιπον το σκεφτηκα αρκετα θα παω να τη ζητησω σε γαμο απο τον πατερα της...ετσι θα την κανω δικη μου και δεν θα υπαρχει καμμια πιθανοτητα να με κερατωσει...αν με κερατωσε οταν εφυγα δεν ξερω αλλα μαλλον θα της το συγχωρησω...η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να υπαρξω μακρια της και η ιδεα πως τωρα καποιος τη γαμαει με τρελαινει
Αντε και εγω κουμπαρος....γινε και επισημα κερατας που λεει και ο απολυτος...Λοιπον το σκεφτηκα αρκετα θα παω να τη ζητησω σε γαμο απο τον πατερα της...ετσι θα την κανω δικη μου και δεν θα υπαρχει καμμια πιθανοτητα να με κερατωσει...αν με κερατωσε οταν εφυγα δεν ξερω αλλα μαλλον θα της το συγχωρησω...η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να υπαρξω μακρια της και η ιδεα πως τωρα καποιος τη γαμαει με τρελαινει
και εγω κουμπαροςΛοιπον το σκεφτηκα αρκετα θα παω να τη ζητησω σε γαμο απο τον πατερα της...ετσι θα την κανω δικη μου και δεν θα υπαρχει καμμια πιθανοτητα να με κερατωσει...αν με κερατωσε οταν εφυγα δεν ξερω αλλα μαλλον θα της το συγχωρησω...η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να υπαρξω μακρια της και η ιδεα πως τωρα καποιος τη γαμαει με τρελαινει
φιλε, ετσι οπως τα λες μια ειναι η λυση για σενα. σοβαρα.Λοιπον το σκεφτηκα αρκετα θα παω να τη ζητησω σε γαμο απο τον πατερα της...ετσι θα την κανω δικη μου και δεν θα υπαρχει καμμια πιθανοτητα να με κερατωσει...αν με κερατωσε οταν εφυγα δεν ξερω αλλα μαλλον θα της το συγχωρησω...η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να υπαρξω μακρια της και η ιδεα πως τωρα καποιος τη γαμαει με τρελαινει
Και ποιά είναι αυτή η λύση?φιλε, ετσι οπως τα λες μια ειναι η λυση για σενα. σοβαρα.
ναι γιαυτο να εισαι σιγουρος τυπεΛοιπον το σκεφτηκα αρκετα θα παω να τη ζητησω σε γαμο απο τον πατερα της...ετσι θα την κανω δικη μου και δεν θα υπαρχει καμμια πιθανοτητα να με κερατωσει...
να τρεξεις οσο πιο γρηγορα μπορεις... εκει μεσα στο σπιτι σου... και οπου δεις τοιχο κουτουλα!μπας και ξελαμπικαρεις λιγο ρε αδερφε... δηλαδη τι αλλο πρεπει να κανει η γκομενα για να ξεκολλησεις. να σε φωναξει να την περνεις και ματι οταν θα πηγαινει με αλλους?σοβαρεψου και κοιτα μπροστα!δεν ηταν για σενα αυτη.Και ποιά είναι αυτή η λύση?
Και ποιά είναι αυτή η λύση?
Αυτη ειαι για ολους δικε μου...να τρεξεις οσο πιο γρηγορα μπορεις... εκει μεσα στο σπιτι σου... και οπου δεις τοιχο κουτουλα!μπας και ξελαμπικαρεις λιγο ρε αδερφε... δηλαδη τι αλλο πρεπει να κανει η γκομενα για να ξεκολλησεις. να σε φωναξει να την περνεις και ματι οταν θα πηγαινει με αλλους?σοβαρεψου και κοιτα μπροστα!δεν ηταν για σενα αυτη.
Θυμαμαι που οταν κουβεντιαζαμε για τους πρωην της μου λεγε πως κανεις τους δεν ηταν αληθινο αρσενικο για να σταθει πλαι της...ολοι εφευγαν μετα απο λιγο καιρο μαζι της...και μου χε πει μαλιστα πως ο απολυτος ανδρας ειναι αρκετα δυνατος να μεινει μαζι της και οχι ανσφαλης να την κανει...ε,μου χε πει πως ειμαι αυτοςναι γιαυτο να εισαι σιγουρος τυπε