sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ελα ντε.....καλα,με αυτο θα τα παρεις στην κρανα?
Ελα ντε.....καλα,με αυτο θα τα παρεις στην κρανα?
α,ρε sinnerman ..στην ειπα καποια στιγμη,αλλα εισαι ο.κ. τυπος..Ελα ντε.....
φιλε..ερωτευσου..αλλιως,ξοφλα.Δεν μπορεσα να το κοντρολαρω οταν εισαι ερωτευμενος δεν θες με τιποτα να πιστεψεις τα ασχημα
Ευκολοπιστος και μαλακας και ερωτευμενος
Καθε βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω προσπαθω να κανω κατι για να την ξεπερασω να γνωρισω καμμια αλλη τιποτα να γαμησω σε πορνειο η μασαζ τιποτα...η ζω μου ειναι σκατα...
Εγω πιο πολυ απ ολους μουτζωνω τον εαυτο μου...κατι θα πρεπει να καμω για να τηνξεπερασω..αλλα τι?????
Δεν μπορεσα να το κοντρολαρω οταν εισαι ερωτευμενος δεν θες με τιποτα να πιστεψεις τα ασχημα
Καθε βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω προσπαθω να κανω κατι για να την ξεπερασω να γνωρισω καμμια αλλη τιποτα να γαμησω σε πορνειο η μασαζ τιποτα...η ζω μου ειναι σκατα...
Εγω πιο πολυ απ ολους μουτζωνω τον εαυτο μου...κατι θα πρεπει να καμω για να τηνξεπερασω..αλλα τι?????
Τυπε ο χρονος θα τα φτιαξει ολα...υπομονη...Δεν μπορεσα να το κοντρολαρω οταν εισαι ερωτευμενος δεν θες με τιποτα να πιστεψεις τα ασχημα
Ψωμι και αλατι.....α,ρε sinnerman ..στην ειπα καποια στιγμη,αλλα εισαι ο.κ. τυπος..
Τυπε ο χρονος θα τα φτιαξει ολα...υπομονη...
Ψωμι και αλατι.....
Την Μαλακια πολλοι αγαπησαν τον Μαλακα κανεις!!!!!!!!!!!!!Ξερεις κατι φιλε μου?Απο αυτα που γραφω γνωριζω πως δειχνω η για ψευτικος η για πολυυυυυ μαλακας...ομως η αληθεια ειναι πως ειμαι ενας ερωτευμενος μαλακας
Μας δουλευει κανα γκομενακι λες δικε μου?...ολα παιζουν...Εμενα παλι γιατι μου μυριζει αγρια κλωνοκατασταση το story τυπε?
τωρα τυπε απο τα λιγα που διαβαζω βλεπω σε βριζουν και ασχετοι.....Οι φιλοι μου με βριζουν για αυτη τη γυναικα
Την Μαλακια πολλοι αγαπησαν τον Μαλακα κανεις!!!!!!!!!!!!!
Ξυπναααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!
Μας δουλευει κανα γκομενακι λες δικε μου?...ολα παιζουν...
Παιδια μη μου βαζετε τωρα ιδεες!!Γιατι με το αφεντικο της ειχαμε βγει και οι 3 μας μας ειχε φιλοξενησει στη βιλα του...τον ειχα γνωρισει καλο ανθρωπος μου χε κανει και μενα δωρα!
οταν εγω ημουν εξω η κοπελια μου εβγαινε μαζι του καμμια φορα!Ενοιωθα ασφαληςετσι οτι δεν θα βγει με κανα νεο και ωραιο γιατι εμοιαζε με μπαρμπα το αφεντικο
ΛΑΙΦΛΕΣ..μαντραχαλας...η κανας lifeless μαντραχαλος που μπηκε να σκοτωσει την ωρα του δουλευοντας μας, που ειναι ακομα χειροτερα...
γιατι το λες αυτο τυπε?αυτη η γκομενα πρεπει να χει φαει πολυ πουτσο παντως
Ποιά χοληστερίνη ρεεεεεεεεεεεε!!!Οχι αλατι...Ανεβαζει την χοληστερινη