Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Δεν μπορεσα να το κοντρολαρω οταν εισαι ερωτευμενος δεν θες με τιποτα να πιστεψεις τα ασχημα

Ευκολοπιστος και μαλακας και ερωτευμενος

Καθε βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω προσπαθω να κανω κατι για να την ξεπερασω να γνωρισω καμμια αλλη τιποτα να γαμησω σε πορνειο η μασαζ τιποτα...η ζω μου ειναι σκατα...

Εγω πιο πολυ απ ολους μουτζωνω τον εαυτο μου...κατι θα πρεπει να καμω για να τηνξεπερασω..αλλα τι?????

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Δεν μπορεσα να το κοντρολαρω οταν εισαι ερωτευμενος δεν θες με τιποτα να πιστεψεις τα ασχημα

Καθε βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω προσπαθω να κανω κατι για να την ξεπερασω να γνωρισω καμμια αλλη τιποτα να γαμησω σε πορνειο η μασαζ τιποτα...η ζω μου ειναι σκατα...

Εγω πιο πολυ απ ολους μουτζωνω τον εαυτο μου...κατι θα πρεπει να καμω για να τηνξεπερασω..αλλα τι?????
φιλε..ερωτευσου..αλλιως,ξοφλα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Στο εχουν πει ολοι απο πριν.....Βρεs αλλη
Οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Τυπε ο χρονος θα τα φτιαξει ολα...υπομονη...

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Εχω μεσα μου πολλη οργη...αφου να φανταστειτε γνωρισα αλλη κοπελια και ενω ειμαστε μετα το σεξ αρχισα να της λεω για εκεινη...και τι μου κανε και μπλα μπλα μπλα...κι η τωρινη ξενερωσε τελειως

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ξερεις κατι φιλε μου?Απο αυτα που γραφω γνωριζω πως δειχνω η για ψευτικος η για πολυυυυυ μαλακας...ομως η αληθεια ειναι πως ειμαι ενας ερωτευμενος μαλακας
Την Μαλακια πολλοι αγαπησαν τον Μαλακα κανεις!!!!!!!!!!!!!
Ξυπναααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Την Μαλακια πολλοι αγαπησαν τον Μαλακα κανεις!!!!!!!!!!!!!
Ξυπναααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Εντάξει παιδιά, μην το παρατραβήξουμε, έστω για το 5 % που υπάρχει πιθανότητα να έχουν τα πράματα, όπως τα λέει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια μη μου βαζετε τωρα ιδεες!!Γιατι με το αφεντικο της ειχαμε βγει και οι 3 μας μας ειχε φιλοξενησει στη βιλα του...τον ειχα γνωρισει καλο ανθρωπος μου χε κανει και μενα δωρα!

οταν εγω ημουν εξω η κοπελια μου εβγαινε μαζι του καμμια φορα!Ενοιωθα ασφαληςετσι οτι δεν θα βγει με κανα νεο και ωραιο γιατι εμοιαζε με μπαρμπα το αφεντικο

Τυπε μηπως σε ειχε ποτισει κανα περιεργο κρασι ο γεροξουρας
ωστε να ταβλιαστεις νωρις νωρις εκει στην βιλλα και μετα να σου γαμοκοπαει
την γκομενα απο διπλα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι