Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Παιδια μη μου βαζετε τωρα ιδεες!!Γιατι με το αφεντικο της ειχαμε βγει και οι 3 μας μας ειχε φιλοξενησει στη βιλα του...τον ειχα γνωρισει καλο ανθρωπος μου χε κανει και μενα δωρα!

οταν εγω ημουν εξω η κοπελια μου εβγαινε μαζι του καμμια φορα!Ενοιωθα ασφαληςετσι οτι δεν θα βγει με κανα νεο και ωραιο γιατι εμοιαζε με μπαρμπα το αφεντικο

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Παιδια μη μου βαζετε τωρα ιδεες!!Γιατι με το αφεντικο της ειχαμε βγει και οι 3 μας μας ειχε φιλοξενησει στη βιλα του...τον ειχα γνωρισει καλο ανθρωπος μου χε κανει και μενα δωρα!

οταν εγω ημουν εξω η κοπελια μου εβγαινε μαζι του καμμια φορα!Ενοιωθα ασφαληςετσι οτι δεν θα βγει με κανα νεο και ωραιο γιατι εμοιαζε με μπαρμπα το αφεντικο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Επερνες και εσυ τα δωρακια σου...και εδυνες στον γερολυκο να σου πρεσεχει την προβατινα.... :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Την ιδια ερωτηση της ειχα κανει και εγω...και μου χε πει πως ναι ηταν...μου χε ορκιστει κιολας...τωρα στην πραγματικοτητα ποτε δεν θα μαθω τι εγινε στ αληθεια...

Και μια φορα μαλιστα(αυτο πριν τη σχεση μας)μου χε πει πως ειχαν παει σε ξενοδοχειο επειδη ενοιωθε ασχημα και ηθελε ενα μερος να ξαπλωσει μεχρι την αλλη μερα που θα ενοιωθε καλυτερα!Αλλα της εκανε παρεα!Και μετα εφυγε!
Μα και μονο το γεγονοs οτι ηταν αφεντικο τηs, επρεπε να καταλαβειs οτι οχι μονο δωρα δεν θα τηs εκανε......αλλα και χαρη τηs εκανε που την κρατουσε στην δουλεια, εφοσον κι εκεινη βεβαια θα φαινοταν υποχωρητικα γεναιοδωρη :fuck1: :fuck1:

Επισκέπτης
Την ιδια ερωτηση της ειχα κανει και εγω...και μου χε πει πως ναι ηταν...μου χε ορκιστει κιολας...τωρα στην πραγματικοτητα ποτε δεν θα μαθω τι εγινε στ αληθεια...

Και μια φορα μαλιστα(αυτο πριν τη σχεση μας)μου χε πει πως ειχαν παει σε ξενοδοχειο επειδη ενοιωθε ασχημα και ηθελε ενα μερος να ξαπλωσει μεχρι την αλλη μερα που θα ενοιωθε καλυτερα!Αλλα της εκανε παρεα!Και μετα εφυγε!

....και μετά η Κοκκινοσκουφίτσα πήγε στο σπίτι της γιαγιάς της, και μετά.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Δηλ να καταλαβω λες το αφεντικο να τ γαμουσε?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μα και μονο το γεγονοs οτι ηταν αφεντικο τηs, επρεπε να καταλαβειs οτι οχι μονο δωρα δεν θα τηs εκανε......αλλα και χαρη τηs εκανε που την κρατουσε στην δουλεια, εφοσον κι εκεινη βεβαια θα φαινοταν υποχωρητικα γεναιοδωρη :fuck1: :fuck1:

Συνημμένα

• lokum.jpg
    lokum.jpg
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
Δηλ να καταλαβω λες το αφεντικο να τ γαμουσε?

Φιλαράκι τα ντουβάρια απ το γραφείο που δουλεύανε μαζί ξέρουν μόνο τι γινόταν εκεί μέσα.
Πρέπει να φάγες πολύ παραμύθι αδερφέ, σόρρυ κιόλας...
:- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :-

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Φιλαράκι τα ντουβάρια απ το γραφείο που δουλεύανε μαζί ξέρουν μόνο τι γινόταν εκεί μέσα.
Πρέπει να φάγες πολύ παραμύθι αδερφέ, σόρρυ κιόλας...
:- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :-
Ξερεις κατι φιλε μου?Απο αυτα που γραφω γνωριζω πως δειχνω η για ψευτικος η για πολυυυυυ μαλακας...ομως η αληθεια ειναι πως ειμαι ενας ερωτευμενος μαλακας

Οι φιλοι μου με βριζουν για αυτη τη γυναικα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν το πιστευω οτι συνεχιζετε ακομη αυτη τη συζητηση.

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Τι στον πουτσο ρε μαγκες?Γιατι με κατακρινετε?Περιμενα περισσοτερο ανοιχτομυαλια απο ενα σαιτ σαν και αυτο!Εδω περιγραφονται ερωτες με πορνες των πουρδελων

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ξερεις κατι φιλε μου?Απο αυτα που γραφω γνωριζω πως δειχνω η για ψευτικος η για πολυυυυυ μαλακας...ομως η αληθεια ειναι πως ειμαι ενας ερωτευμενος μαλακας

Οι φιλοι μου με βριζουν για αυτη τη γυναικα

Το....ερωτευμενοs δεν ειναι κακο....Και το μαλακαs διορθωνεται
Το...ευκολοπιστοs ομωs,  δεν εχει γιατρεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom