Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
καλα τρολλαρεις τυπε μου ....
Ρε εδω μιλαμε για κλωναρι σουπερ....
καλα τρολλαρεις τυπε μου ....
αισι βυλμα γουσταρις ταιτια ?αιτση ινε ...
παρταλια υπαρχουν πολλα -η ζωη σου ομωσ μιαααα.
αν σε παρει απο κατω και κρατησεισ τα λογια απο ενα τσολη, καταστραφηκεσ να το θυμασαι.ζησε διασκεδασε σαν να μην συνεβη τιποτα και σε λιγο καιρο ολα θα εινε παρελθων.
Μαθημα Ελληνικων....επειγοντωs
Ετσι που θα του τογραψεs.....αναθεμα κι αν καταλαβεΖυτυσα απω των μαισειε μπακαλοι ... αλλα δαιν μου κανι ... :'(
Ετσι που θα του τογραψεs.....αναθεμα κι αν καταλαβε
Εξαλλου κανει μαθηματα μονο σ οσεs εχουν βγαλει εστω το νηπιαγωγειο
Δυστυχωs......δεν εχω καλη μεταδοτικοτητα...Δεν ειμαι δασκαλοsγαμοτω .... :'(
Μυπος θαιλαιται αισυς ?
Δυστυχωs......δεν εχω καλη μεταδοτικοτητα...Δεν ειμαι δασκαλοs
Εγω ειμαι ...οξυγονοκολητηs
Δεν γινεται τωρα.....Πλυθηκα κι εβαλα το καλο μου το κουστουμιαχχχχ ναιιιι ... μιληστε μου βρωμικα
Nαι...γαμησι και ξυλο...γι αυτο καιτον πρωην της που την εδερνε τον ειχε κερατωσει με το αφεντικο τηςδεν αξιζει παλικαρει να στεναχωριεσαι για ενα πουλημενω,γεμισε ο τοποσ απο αυτα τα παρταλια,μονο γαμισει και ξυλλο για να σε πει κυριο.
Nαι...γαμησι και ξυλο...γι αυτο καιτον πρωην της που την εδερνε τον ειχε κερατωσει με το αφεντικο της
Ρεμαλι επειδη τη βαραγε ο πρωην της?Εγω δεν τη βαραγα ομως!Και για τέτοιο ρεμάλι γράψαμε 36 σελίδες;
Ρε τι κανουνε τα δωρα...Ρεμαλι επειδη τη βαραγε ο πρωην της?Εγω δεν τη βαραγα ομως!
Και με το αφεντικο της μου χε πει πως απλα εβγαιναν μαζι...πως δεν την ειχε πηδηξει...απλα μονο τη θαυμαζε και ηταν ευγενης μαζι της και της εκαμε δωρα!
Ρεμαλι επειδη τη βαραγε ο πρωην της?Εγω δεν τη βαραγα ομως!
Και με το αφεντικο της μου χε πει πως απλα εβγαιναν μαζι...πως δεν την ειχε πηδηξει...απλα μονο τη θαυμαζε και ηταν ευγενης μαζι της και της εκαμε δωρα!
Sorry !!! δωράκια χωρίς αντάλλαγμα=ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΩΡεμαλι επειδη τη βαραγε ο πρωην της?Εγω δεν τη βαραγα ομως!
Την ιδια ερωτηση της ειχα κανει και εγω...και μου χε πει πως ναι ηταν...μου χε ορκιστει κιολας...τωρα στην πραγματικοτητα ποτε δεν θα μαθω τι εγινε στ αληθεια...Δλδ πιστευειs , οτι το αφεντικο τηs , ηταν τοσο πονοψυχο ωστε να τηs κανει δωρα χωριs ανταλλαγμα???