Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
παρταλια υπαρχουν πολλα -η ζωη σου ομωσ μιαααα. :rockon:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
αν σε παρει απο κατω και κρατησεισ τα λογια απο ενα τσολη, καταστραφηκεσ να το θυμασαι.ζησε διασκεδασε σαν να μην συνεβη τιποτα και σε λιγο καιρο ολα θα εινε παρελθων.

φειλαι αιχης χυλοια δυκεια ....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ζυτυσα απω των μαισειε μπακαλοι ... αλλα δαιν μου κανι ...  :'(
Ετσι που θα του τογραψεs.....αναθεμα κι αν καταλαβε
Εξαλλου κανει μαθηματα μονο σ οσεs εχουν βγαλει εστω το νηπιαγωγειο :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ετσι που θα του τογραψεs.....αναθεμα κι αν καταλαβε
Εξαλλου κανει μαθηματα μονο σ οσεs εχουν βγαλει εστω το νηπιαγωγειο :grin: :grin: :grin: :grin:

γαμοτω ....  :'(

Μυπος θαιλαιται αισυς ? :grin:

Επισκέπτης
Δηλαδή.............χαχαχαχαχαχααχ  :idiot:

Διάβασα τις πρώτες 6-7 σελίδες. Πως στο πούτσο κατάφερε αυτό το θέμα να συνεχιστεί επί 35 σελίδες χαχαχαχααχ  :jerking:

ικετεύω για μια περίληψη των σελίδων 7-35.... χ αυχαυαχουχαου χαο υοαυχουα  τελικά το έλυσε το θέμα ο κερατούκλης??  :jerking:

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
δεν αξιζει παλικαρει να στεναχωριεσαι για ενα πουλημενω,γεμισε ο τοποσ απο αυτα τα παρταλια,μονο γαμισει και ξυλλο για να σε πει κυριο.
Nαι...γαμησι και ξυλο...γι αυτο καιτον πρωην της που την εδερνε τον ειχε κερατωσει με το αφεντικο της

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Οχι και ξυλο ρε στις γυναικες,ενα σουταρισμα απλως να παει απο κει που ηρθε :sunglasses:

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Και για τέτοιο ρεμάλι γράψαμε 36 σελίδες;
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ρεμαλι επειδη τη βαραγε ο πρωην της?Εγω δεν τη βαραγα ομως!

Και με το αφεντικο της μου χε πει πως απλα εβγαιναν μαζι...πως δεν την ειχε πηδηξει...απλα μονο τη θαυμαζε και ηταν ευγενης μαζι της και της εκαμε δωρα!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Και με το αφεντικο της μου χε πει πως απλα εβγαιναν μαζι...πως δεν την ειχε πηδηξει...απλα μονο τη θαυμαζε και ηταν ευγενης μαζι της και της εκαμε δωρα!
Ρε τι κανουνε τα δωρα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Δλδ πιστευειs , οτι το αφεντικο τηs , ηταν τοσο πονοψυχο ωστε να τηs κανει δωρα χωριs ανταλλαγμα???

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Sorry !!! δωράκια χωρίς αντάλλαγμα=ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΩ
και οι στατιστικές λένε ότι 2 στις 3 που τελικά δέχεται να πάρει τα δώρα στο τέλος παίρνει και κατι ακόμα....

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Δλδ πιστευειs , οτι το αφεντικο τηs , ηταν τοσο πονοψυχο ωστε να τηs κανει δωρα χωριs ανταλλαγμα???
Την ιδια ερωτηση της ειχα κανει και εγω...και μου χε πει πως ναι ηταν...μου χε ορκιστει κιολας...τωρα στην πραγματικοτητα ποτε δεν θα μαθω τι εγινε στ αληθεια...

Και μια φορα μαλιστα(αυτο πριν τη σχεση μας)μου χε πει πως ειχαν παει σε ξενοδοχειο επειδη ενοιωθε ασχημα και ηθελε ενα μερος να ξαπλωσει μεχρι την αλλη μερα που θα ενοιωθε καλυτερα!Αλλα της εκανε παρεα!Και μετα εφυγε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom