Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Αντε και παππους με το καλο....Ευχαριστω Δημητρη..η μια θα μου φερει και τον γκομενο μαζι για πασχα....19 ειναι τι να της πεις...
Αντε και παππους με το καλο....Ευχαριστω Δημητρη..η μια θα μου φερει και τον γκομενο μαζι για πασχα....19 ειναι τι να της πεις...
Στα 23...Καλα, εχω μεινει μαλακας.
Στα 22 εκανες παιδι???
Αντε, και παππους.
Παίχτη μη βιάζεσε να βγάλεις συμπεράσματα.Αυτό είναι μόνη η δική σου άποψη.Ρώτα να μάθεις τι γνώμη έχουν και οι υπόλοιποι που την τσιμπούκωναν.Μεγάλωσε το στατιστικό δείγμα.Μη πάρεις γουρούνι στο σακί.
Να ψαρεψεις τον γκομενο της κορης, μηπως ειναι μελος στο μπου...Στα 23...
Λιγο νωρις ακομη...αλλα ποτε δεν ξερεις...θενκς...Αντε και παππους με το καλο....
απλά θα δυσκολευτεί λίγο να τους βρειΔλδ να του δωσουνε θετικεs συστασειs και οι υπολοιποι???
Μου χε πει γαι τον πρωην της πως την εβαζε να του παιρνει τσιμπουκι με τις ωρες...και πως μετα απο καιρο που τον ξαναδε και πηγαν για καφε τη ειπε ''τετοιο τσιμπουκι δεν ξαναβρηκα''Παίχτη μη βιάζεσε να βγάλεις συμπεράσματα.Αυτό είναι μόνη η δική σου άποψη.Ρώτα να μάθεις τι γνώμη έχουν και οι υπόλοιποι που την τσιμπούκωναν.Μεγάλωσε το στατιστικό δείγμα.Μη πάρεις γουρούνι στο σακί.
Πλακα θα εχει ....Να ψαρεψεις τον γκομενο της κορης, μηπως ειναι μελος στο μπου...
Δεν παιζει... Αγγλος ειναι ο γκομενος...Αγγλια ζουνε τα κοριτσακια..Να ψαρεψεις τον γκομενο της κορης, μηπως ειναι μελος στο μπου...
τυπε αμα εσυ τις εκανες τετοια και αυτη ειχε το νου της στο τηλεφωνο τοτε δεν εισαι καλος στο ρουλεμαν,για αυτο σε παρατησε.Ειχε και φαντασια στο σεξ...με εβαζε να της γλυφω τα ποδια και το μουνι ενω αυτη μιλαγε στο τηλ με ενα φιλο της και που και που της ξεφευγε και κανενα βογητο...καλη περιπτωση ειχε φαντασια και εγω της ελεγα πως δεν θελω να χωρισουμε ποτε
Μου χε πει γαι τον πρωην της πως την εβαζε να του παιρνει τσιμπουκι με τις ωρες...και πως μετα απο καιρο που τον ξαναδε και πηγαν για καφε τη ειπε ''τετοιο τσιμπουκι δεν ξαναβρηκα''
Κι ειχε δικιο...απο τοτε πο χωρισαμε εχω ψαξει να με γλυψουνν ετσι αλλα ΠΟΥ...
Κατι δεν εκανες καλα ρε τυπε...Για ψαχτο...Αν δεν είχα νοιώσει συναισθήματα θα την κράταγα...αλλά με ενόχλησε η πιθανότητα να χει γαμηθεί με άλλον...
Πάντως γεγονός είναι πως μετά απ΄αυτη γαμησα 2...και σκεφτομουν αυτη την ωρα που γαμουσα για να χυσω...καμμια απο τις αλλες δε με γλυψε ετσι...ακομη και μαλακια τραβαω και σκεφτομαι το μωρο μου...
Αλλα να χει γαμηθει με αλλον ρε πουστη...οχι ρε...
Κατι δεν εκανες καλα ρε τυπε...Για ψαχτο...
Οχι πισω...απλα λεει οτι του γαμηθηκε με αλλον...αμα εχεις γκομενα και σου γαμηθη...θελει ψαξιμο...Να γυρισει πισω δλδ????? Να ψαξει για αλλεs που γλυφουνε λεω εγω
Παει αυτη....εφυγεΟχι πισω...απλα λεει οτι του γαμηθηκε με αλλον...αμα εχεις γκομενα και σου γαμηθη...θελει ψαξιμο...
Ναιιιιιιιιι...... μαζι σου....Παει αυτη....εφυγε
Η γυναικα ετσι και ξενογαμηθει.....αλλαζει πεζοδρομιο
Τι ψαξιμο του λες τωρα κι εσυ ?Οχι πισω...απλα λεει οτι του γαμηθηκε με αλλον...αμα εχεις γκομενα και σου γαμηθη...θελει ψαξιμο...
Ρε παιδια το γαμησατε....απλα αναρωτιοταν ο τυπος μας γιατι του γαμηθηκε...απλα του ειπα ψαχτο..με την ενοια μηπως δεν την γαμουσε καλα...τιποτα περισσοτερο..Τι ψαξιμο του λες τωρα κι εσυ ?
Και τι θα γινει δηλαδη ?
Αν η γκομενα δεν τον γουσταρει τελος ....
Αν η γκομενα γουσταρησε καποιον αλλον τι να κανει ο τυπος δηλαδη ?
Τι να ψαξει δηλαδη ?
Μηπως μπηκε λοξα ?
Σιγα......
Απλα η γκομενα δεν ειναι σταθερη και θελει να δοκιμαζει κι αλλα οργανα.....
Σε αυτη την περιπτωση απλα αποχωρεις και κοιτας αλλου...