Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους για τη συμμετοχή τους!Τελικά ποτέ δε θα μάθω αν με κεράτωσε η όχι...ο δεσμός ήταν χάλια σε όλα του εκτός από το σεξ που ήταν θεικός...αλλά πόσο να κρατήσει μια σχέση που είναι μόνο πήδημα?Και κυρίως πως να το φέρεις στη γκόμενα ότι θες μόνο να τη γαμάς?Θυμάμαι μου σπαγε τον πούτσο για να μου κάτσει ήθελε τα τουτα της τα κείνα της,δωράκια μαλακίες διακοπές,αλλοιώς μου κοβε το γαμησι για τιμωρια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κι ομωs..... εμαθεs κατι.....Την επομενη φορα λοκατζηs
Χτυπα και φευγα πρωτοs

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους για τη συμμετοχή τους!Τελικά ποτέ δε θα μάθω αν με κεράτωσε η όχι...ο δεσμός ήταν χάλια σε όλα του εκτός από το σεξ που ήταν θεικός...αλλά πόσο να κρατήσει μια σχέση που είναι μόνο πήδημα?Και κυρίως πως να το φέρεις στη γκόμενα ότι θες μόνο να τη γαμάς?Θυμάμαι μου σπαγε τον πούτσο για να μου κάτσει ήθελε τα τουτα της τα κείνα της,δωράκια μαλακίες διακοπές,αλλοιώς μου κοβε το γαμησι για τιμωρια

ναι μονο γι αυτο την ηθελες. γι αυτο ολο το παραληρημα για το αν σε κερατωσε.

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
ναι μονο γι αυτο την ηθελες. γι αυτο ολο το παραληρημα για το αν σε κερατωσε.
Είπα πως θα θελα να ταν όχι πως είχε γίνει...πως να μη δεθείς με την άλλη όταν μετά το γαμήσι κάνετε αγκλίτσα και κουνελάκι κουνελάκι?Μου χε πει πως είμαι ο άνδρας της ζωής της

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Είπα πως θα θελα να ταν όχι πως είχε γίνει...πως να μη δεθείς με την άλλη όταν μετά το γαμήσι κάνετε αγκλίτσα και κουνελάκι κουνελάκι?Μου χε πει πως είμαι ο άνδρας της ζωής της
να το το λαθος..ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ? ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Καταλαβα .......  :S

Αυτο το κουνελακι κουνελακι τι ειναι ?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

κουνελακι κουνελακι :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Το κουνελακι ειναι το παιδικο τραγουδι που της αρεσε να της κανω...με ελεγε τι καλος μπαμπας θα γινωμουν

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το κουνελακι ειναι το παιδικο τραγουδι που της αρεσε να της κανω...με ελεγε τι καλος μπαμπας θα γινωμουν

Αααα   εσειs το προχωρησατε δλδ
Ενα σκαλι πριν την εκκλησια...Βρηκε το αδυνατο σημειον σου κι αυτο ειναι το μειον σου

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
το κουνελακι ειναι κακη επιρροη..εδω βλεπεις 2 μετρα τερματζη-Χαλκιας-κι οπου το βρισκει,το πνιγει το ατιμο...

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Ειταν συζητημενο:Να συκατοικισουμε...οχι να παντερυτουμε...αλλα δεν θα με χαλαγε να την παντρευομουν γιατι ηταν το πρωτο τσιμπουκι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom