Νέα

Zητώ νεογέννητο λυκόσκυλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Ζητώ να μου χαρίσουν νεογέννητο λυκόσκυλο, απο γονείς .... δείγματα φυλής !
Το θέμα είναι δεοντολογικό.... κ’ όχι  οικονομικό. 
(Υπάρχουν τόσα αδέσποτα που χαρίζονται , είναι  αμαρτία ν’ «αγοράσεις» σκύλο .... να αγοράσεις ψυχή).
Λυκόσκυλο συγκεκριμένα ζητώ,  επειδή έχω μακράν  εμπειρία της ράτσας και «καταλήξαμε- αμοιβαία»  πως μας  ταιριάζει.... βγάζουμε χημεία μεταξύ μας.
ΥΓ  Ο  «ντόγκυ «    έφυγε πριν απο ένα χρόνο.  Έζησε ως τα 12.
Καλά  τα πέρασε, ελπίζω ?!
Μου λείπει όμως,  θέλω διάδοχο του, αλλά όχι….  On pay , demand.
ΥΓ 2 Έγινα λίγο τρυφερούλης αλλά προσπαθήστε να μην με παρεξηγήσεται. Παρακάτω έχω και εγώ τα βίτσια μου και τις " σtραβές «  μου.....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ζητώ να μου χαρίσουν νεογέννητο λυκόσκυλο, απο γονείς .... δείγματα φυλής !
Το θέμα είναι δεοντολογικό.... κ’ όχι  οικονομικό. 

Είχα (παλιά) λυκόσκυλα, και μου έκαναν και 50 περίπου παιδιά.

Εκτός από κολλητούς φίλους που τα έδινα τζάμπα, ΠΑΝΤΑ ζήταγα λεφτά από αγνώστους.

Έστω συμβολικά (10.000 δρχ).

Ο λόγος:

Αν ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ για το ζώο που παίρνεις, πιο δύσκολα αποφασίζεις να το αμολήσεις, όταν διάφοροι παράγοντες σε κάνουν να μετανοιώσεις που το πήρες...

Υ.Γ:  Και τώρα πάλι ζευγάρι έχω.  Αλλά όχι λυκόσκυλα.  Κάτι ακόμα καλύτερο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ για το ζώο που παίρνεις, πιο δύσκολα αποφασίζεις να το αμολήσεις, όταν διάφοροι παράγοντες σε κάνουν να μετανοιώσεις που το πήρες...

Υ.Γ:  Και τώρα πάλι ζευγάρι έχω.  Αλλά όχι λυκόσκυλα.  Κάτι ακόμα καλύτερο.

:S :S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ποιος ειναι ο τροπος αξιολογησης των ζωντανων?

Δεν υπάρχει αντικειμενικός τρόπος.

Σε άλλον ταιριάζει το ένα, σε άλλον ταιριάζει το άλλο είδος.  Είναι υποκειμενικό το θέμα.

Εγώ π.χ. επειδή έχω χώρο να ζήσουν ελεύθερα, έχω σκυλιά των 45 κιλών.  Άλλος που θέλει να τον έχει μέσα στο σπίτι, δε μπορεί να έχει τέτοιο μέγεθος.

Μπες εδώ

και θα δεις τι μου ταίριαξε περισσότερο από τα λυκόσκυλα (που σημείωσε ήταν η τρίτη γενιά λυκόσκυλα που είχα).

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Αυτό ακριβώς διδάσκεται σε ΟΛΕΣ τις κτηνιατρικές σχολές του κόσμου...όσο και ν'ακούγεται παράξενο είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι υπάρχουν πολλές λιγότερες εγκαταλείψεις σκύλων που έχουν αγοραστεί από αυτούς που χαρίστηκαν. Επίσης βάσει ευρωπαϊκής οδηγίας ενδείκνυται το μικροτσίπ σχεδόν άμεσα με τη γέννηση του σκυλιού και όταν γίνεται η υιοθεσία να υπογράφεται σχετικό χαρτί που δηλώνει ποιος είναι ο νέος κάτοχος μαζί με τον κωδικό του τσιπ του κουταβιού.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτοι που παρατανε ζωακια επειδη α βαρεθηκαν ειναι τερατα...
πανε στην φιλοζωικη κ δες τι κουταβακια εχει..μπορει να σου ταιριαζει και να βρεις αυτο που θες.
ψαξε αγγελιες.
υπαρχουν τοσες ψυχουλες που εχουν αναγκη αγαπη...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτοι που παρατανε ζωακια επειδη α βαρεθηκαν ειναι τερατα...
πανε στην φιλοζωικη κ δες τι κουταβακια εχει..μπορει να σου ταιριαζει και να βρεις αυτο που θες.
ψαξε αγγελιες.
υπαρχουν τοσες ψυχουλες που εχουν αναγκη αγαπη...

μη μας ζαλισεις ταρχιδια σημερα. ειναι καλη μερα.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
re stavro afta dne einai katholou statheri ratsa. to ena etsi to allo alios. thymamai poy eixe enas sto xorio moy ena skylaro me paromia xaraktiristika TERASTIO kai poly epithetiko kai energitiko. eixe spasei tin alysida toy poles fores mexri pou ton kremasane (xorio vlepeis) tespa to thema moy einai oti den boreis na ksereis ti na perimeneis apo afti ti "ratsa"

oi alvanoi exoune enan molosoides skylo poly pio omogenopoihmeno me ta xaraktiristika poy pistevo oti psaxnoyne oi katoxoi "ellinikon poimenikon". vasika ton diekdikoyn oi alvanoi kai oi "makedones" einai telospanton apo afti tin perioxi i katagogi tou (de thumamai pos legetai i ratsa tora) kai einai omologoumenos poly eduposiakos...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
τραβα ρε να χωσεις τη μουρη σου οπου πανε να κοιταξουν κανα νεο τραβιολη στο σαιτ. μαλακα ζηλιαρη
απο ποτε ρε παπαρα νοιαζεσε εσυ για τις τραβεστι?? σε γαργαλαη ο κωλος σου?? πηγενε εκει που σε παιρνη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom