Νέα

Ζήτησαν ταυτότητα κοπέλας (cg) στον Πρίαμο/απαράδεκτη συμπεριφορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akis5496
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ρε σεις πατε καλα; Ποιος μιλαει για κανονικα ξενοδοχεια εδω; Ποτε πηγε κανεις  σε γαμοξενοδοχειο και ζητηθηκε ποτε οτιδηποτε απο οποιονδηποτε εκτος απο την ερωτηση για τον αριθμο δωματιου σε οποιον εμπαινε 2oς, κι αυτο αν; Στο lacoba την προηγουμενη βδομαδα ρωταγαν ονομα (χωρις ταυτοτητα) οταν επαιρνες κλειδι και τηλεφωνουσαν για να αφησουν την πουτανα, να ανεβει, στον Πριαμο ζητησαν ταυτοτητα απο την πουτανα ενω απο τα γραφεια το ΣΚ ενημερωναν οτι υπάρχει πρόβλημα σε αυτα τα 2 ξενοδοχεια.    

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Μολις παμε 3-4 αλανια... κ με το που ζητησουν ταυτοτητα... ΦΥΓΟΥΜΕ...
να δεις για ποτε αλλαζουν τροπαριο... :sunglasses:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Δεν είναι έτσι τύπε. Έχω πάει πολλές φορές σε ξενοδοχεία και πάντα περιμένω επάνω, ποτέ δεν έχει τύχει να ζητήσουν ταυτότητα, ποτέ. Εξαιρούνται 2 φορές: Η μία που είχε ανέβει πρώτα η κυρία και όταν μπήκα με ρώτησαν σε ποιό δωμάτιο πηγαίνω και κάτι κοίταξαν στα χαρτιά τους (πιθανότατα ότι το δωμάτιο δεν ήταν άδειο άρα δεν έλεγα μαλακίες) σε ξενοδοχείο της Αθήνας - το έχω γράψει και στην κριτική μου. Η δεύτερη σε κανονικό ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη κοντά στον σταθμό που όταν ήρθε η φίλη μου με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν περιμένω την τάδε (αναφέροντας επίθετο). Αλλά ακόμα και σ' αυτές τις 2 περιπτώσεις, ΔΕΝ ζήτησαν ταυτότητα.
Φίλε pgp74, χρόνια τώρα δουλευω στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού καί σε ξενοδοχεία καλά ξενοδοχεία . Αυτά που γράφω είναι ο νόμος καί η πείρα. Αν είσαι καλός τύπος τόσο εσύ όσο καό η "κυρία " - κοπέλα " , σου δίνει το κλειδί ο υπάλληλος και δεμ σου ζητάει τίποτα , στα τέτοια ξενοδοχεία μιλάμε. Αν είσαι ....μαγκάκι καί το παίζεις κάπως παράξενα τόσον εσύ όσον καί η " Κυρία" χτυπάει από μακρυά μπορεί να σου ζητήσει ταυτότητα ή δίπλωμα. Αν κουνηθείς καί το παίξεις μάγγας φωνάζει τους grooms καί σε πετάνε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Εξαρτάται καί από το ξενοδοχείο. Τωρα τι να πώ ? Όλα παίζονται. Ευχαριστώ που με ανέχτηκες. SERAPIS.

Επισκέπτης
Φίλε pgp74, χρόνια τώρα δουλευω στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού καί σε ξενοδοχεία καλά ξενοδοχεία . Αυτά που γράφω είναι ο νόμος καί η πείρα. Αν είσαι καλός τύπος τόσο εσύ όσο καό η "κυρία " - κοπέλα " , σου δίνει το κλειδί ο υπάλληλος και δεμ σου ζητάει τίποτα , στα τέτοια ξενοδοχεία μιλάμε. Αν είσαι ....μαγκάκι καί το παίζεις κάπως παράξενα τόσον εσύ όσον καί η " Κυρία" χτυπάει από μακρυά μπορεί να σου ζητήσει ταυτότητα ή δίπλωμα. Αν κουνηθείς καί το παίξεις μάγγας φωνάζει τους grooms καί σε πετάνε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Εξαρτάται καί από το ξενοδοχείο. Τωρα τι να πώ ? Όλα παίζονται. Ευχαριστώ που με ανέχτηκες. SERAPIS.
Σε ποιο από τα καλα ξενοδοχεια που εχεις δουλεψει δεν σου ζητουν ταυτοτητα για να κανεις check in;;;;
Ασε που στα περισσοτερα δεν δεχονται καν ημιπαραμονη... Ποιος σου ειπε ότι καποιος αγνωστος με ένα κλειδι κανει βολτες σε μεγαλο ξενοδοχειο;;; Σε μερικα δινεις ταυτοτητα και για να παρεις το ασανσέρ να πας στο μπαρ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σε ποιο από τα καλα ξενοδοχεια που εχεις δουλεψει δεν σου ζητουν ταυτοτητα για να κανεις check in;;;;
Ασε που στα περισσοτερα δεν δεχονται καν ημιπαραμονη... Ποιος σου ειπε ότι καποιος αγνωστος με ένα κλειδι κανει βολτες σε μεγαλο ξενοδοχειο;;; Σε μερικα δινεις ταυτοτητα και για να παρεις το ασανσέρ να πας στο μπαρ.
τυπε και εγω αυτο ξερω
στα μεγαλα και καλα χοτελια παντα δινεις ταυτοτητα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Αν μπει ψιλος στα αυτια της γυναικας και ψαχτει λιγο,βρισκει τα παντα,υπαρχουν ρουφιανοι
προγραμματακια που δεν ξερεις οτι στα εχουν φυτεψει,και μπορει να σου πει που μπηκες,να σου προδωσει
user name,κωδικους και δεν συμαζευεται.Μεχρι και προγραμμα υπαρχει που καταγραφει τα παντα που συμβαινουν
στην home screen.

Τύπε έχεις γκόμενα τον Bill Gates;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ρε σεις οκ να την δινεις για ταυτοποιηση στοιχειων, αλλα μπορουν και να στην κρατανε απ τη στιγμη που ειναι επισημο εγγραφο και δεν ειναι η ιδια καποια κρατικη αρχη??? αλλα ακομα και κρατικες αρχες περα απο μπατσους δεν σου κρατανε τη ταυτοτητα...

μπορει καποιος να ενημερωσει γιατι εχω τσακωθει πολλες φορες για τετοιεςπεριπτωσεις

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ρε σεις πατε καλα; Ποιος μιλαει για κανονικα ξενοδοχεια εδω; Ποτε πηγε κανεις  σε γαμοξενοδοχειο και ζητηθηκε ποτε οτιδηποτε απο οποιονδηποτε εκτος απο την ερωτηση για τον αριθμο δωματιου σε οποιον εμπαινε 2oς, κι αυτο αν; Στο lacoba την προηγουμενη βδομαδα ρωταγαν ονομα (χωρις ταυτοτητα) οταν επαιρνες κλειδι και τηλεφωνουσαν για να αφησουν την πουτανα, να ανεβει, στον Πριαμο ζητησαν ταυτοτητα απο την πουτανα ενω απο τα γραφεια το ΣΚ ενημερωναν οτι υπάρχει πρόβλημα σε αυτα τα 2 ξενοδοχεια.    

Ήμουν lacoba αυτές τις ημέρες, δε ρώτησαν για όνομα, πήραν όμως τηλέφωνο (όπως έχω γράψει πιο πίσω).  Μπόρα ήταν θα περάσει.  Παλαιότερα μου είχε τύχει με γραφείο και όταν είπα lacoba με παρακάλεσαν για αλλού γιατί εκείνες τις ημέρες είχε θέμα όπως μου είχαν πει, πρότεινα gls και είπαν μια χαρά, τώρα σκίζουν gls/πρίαμο, στο πρόγραμμα είναι (και αυτά) δυστυχώς.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ρε σεις οκ να την δινεις για ταυτοποιηση στοιχειων, αλλα μπορουν και να στην κρατανε απ τη στιγμη που ειναι επισημο εγγραφο και δεν ειναι η ιδια καποια κρατικη αρχη??? αλλα ακομα και κρατικες αρχες περα απο μπατσους δεν σου κρατανε τη ταυτοτητα...

μπορει καποιος να ενημερωσει γιατι εχω τσακωθει πολλες φορες για τετοιεςπεριπτωσεις

Φίλε βασικά δε στη κρατάνε, στη ζητάνε και περνάνε τα στοιχεία στο βιβλίο επισκεπτών αν θέλεις να μείνεις. Στα καλά ξενοδοχεία σε τσεκάρουν έτσι και αλλιώς (και) με την πιστωτική, δεν έχει νόημα καν να κρατήσουν ταυτότητα. Αν σου έχει τύχει τέτοια περίπτωση προφανώς ξεφεύγουν από τα όρια, από το νόμο είμαστε υποχρεωμένοι να φέρουμε πάντα ταυτότητα.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

Καλά κάνεις και τσακώνεσαι, ουδεις δικαιούται να σου "κρατάει" ταυτότητα. Μόνο να δουν και να καταγράψουν το όνομα στο βιβλιο πελατών προβλέπεται.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Εδώ τύπε δεν ζητάνε ποτέ ταυτότητα αν και απέναντι από αστυνομικό τμήμα. Πληρώνεις πάντα μπροστά.

:jerking:

Συνημμένα

• Prigipikon.jpg
    Prigipikon.jpg
    327,1 KB · Εμφανίσεις: 37

adaldizmi

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
1
Τύπε έχεις γκόμενα τον Bill Gates;

key loggers είναι φίλε και θέλει τρομερή προσοχή...

έχω βάλει για φίλη μου στο laptop και στο κινητό του άντρα της και τον τσίμπησε...
δεν είναι επιστημονική φαντασία, γίνεται,λίγο αν ψαχτεί η γκόμενα/γυναίκα ή ρωτήσει κάποιον που ξέρει,την πάτησε ο "πονηρός"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom