vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Κάτι τέτοιο. Πάντως εμένα εάν μου ζητούσαν ταυτότητα δεν θα ξαναπήγαινα...Είναι σαν να λέμε δηλαδή,"μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα"...
Κάτι τέτοιο. Πάντως εμένα εάν μου ζητούσαν ταυτότητα δεν θα ξαναπήγαινα...Είναι σαν να λέμε δηλαδή,"μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα"...
Για κάνε μου μία εξήγηση σ' αυτό,γιατί μπορεί να μη το κατάλαβα σωστά...Μπρος λαιμός και πίσω σβέρκος τύπε!
Ο καθένας μας κάνει την επιλογή του και αυτό που νομίζει σωστό για τον εαυτό του...Κάτι τέτοιο. Πάντως εμένα εάν μου ζητούσαν ταυτότητα δεν θα ξαναπήγαινα...
Kαι οι δύο επιλογές έχουν τα προβλήματά τους όπως και η αρχική παροιμία.Για κάνε μου μία εξήγηση σ' αυτό,γιατί μπορεί να μη το κατάλαβα σωστά...
Φίλε pgp74, χρόνια τώρα δουλευω στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού καί σε ξενοδοχεία καλά ξενοδοχεία . Αυτά που γράφω είναι ο νόμος καί η πείρα. Αν είσαι καλός τύπος τόσο εσύ όσο καό η "κυρία " - κοπέλα " , σου δίνει το κλειδί ο υπάλληλος και δεμ σου ζητάει τίποτα , στα τέτοια ξενοδοχεία μιλάμε. Αν είσαι ....μαγκάκι καί το παίζεις κάπως παράξενα τόσον εσύ όσον καί η " Κυρία" χτυπάει από μακρυά μπορεί να σου ζητήσει ταυτότητα ή δίπλωμα. Αν κουνηθείς καί το παίξεις μάγγας φωνάζει τους grooms καί σε πετάνε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Εξαρτάται καί από το ξενοδοχείο. Τωρα τι να πώ ? Όλα παίζονται. Ευχαριστώ που με ανέχτηκες. SERAPIS.Δεν είναι έτσι τύπε. Έχω πάει πολλές φορές σε ξενοδοχεία και πάντα περιμένω επάνω, ποτέ δεν έχει τύχει να ζητήσουν ταυτότητα, ποτέ. Εξαιρούνται 2 φορές: Η μία που είχε ανέβει πρώτα η κυρία και όταν μπήκα με ρώτησαν σε ποιό δωμάτιο πηγαίνω και κάτι κοίταξαν στα χαρτιά τους (πιθανότατα ότι το δωμάτιο δεν ήταν άδειο άρα δεν έλεγα μαλακίες) σε ξενοδοχείο της Αθήνας - το έχω γράψει και στην κριτική μου. Η δεύτερη σε κανονικό ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη κοντά στον σταθμό που όταν ήρθε η φίλη μου με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν περιμένω την τάδε (αναφέροντας επίθετο). Αλλά ακόμα και σ' αυτές τις 2 περιπτώσεις, ΔΕΝ ζήτησαν ταυτότητα.
Εντάξει...καλά το κατάλαβα .Kαι οι δύο επιλογές έχουν τα προβλήματά τους όπως και η αρχική παροιμία.
Σε ποιο από τα καλα ξενοδοχεια που εχεις δουλεψει δεν σου ζητουν ταυτοτητα για να κανεις check in;;;;Φίλε pgp74, χρόνια τώρα δουλευω στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού καί σε ξενοδοχεία καλά ξενοδοχεία . Αυτά που γράφω είναι ο νόμος καί η πείρα. Αν είσαι καλός τύπος τόσο εσύ όσο καό η "κυρία " - κοπέλα " , σου δίνει το κλειδί ο υπάλληλος και δεμ σου ζητάει τίποτα , στα τέτοια ξενοδοχεία μιλάμε. Αν είσαι ....μαγκάκι καί το παίζεις κάπως παράξενα τόσον εσύ όσον καί η " Κυρία" χτυπάει από μακρυά μπορεί να σου ζητήσει ταυτότητα ή δίπλωμα. Αν κουνηθείς καί το παίξεις μάγγας φωνάζει τους grooms καί σε πετάνε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Εξαρτάται καί από το ξενοδοχείο. Τωρα τι να πώ ? Όλα παίζονται. Ευχαριστώ που με ανέχτηκες. SERAPIS.
τυπε και εγω αυτο ξερωΣε ποιο από τα καλα ξενοδοχεια που εχεις δουλεψει δεν σου ζητουν ταυτοτητα για να κανεις check in;;;;
Ασε που στα περισσοτερα δεν δεχονται καν ημιπαραμονη... Ποιος σου ειπε ότι καποιος αγνωστος με ένα κλειδι κανει βολτες σε μεγαλο ξενοδοχειο;;; Σε μερικα δινεις ταυτοτητα και για να παρεις το ασανσέρ να πας στο μπαρ.
τυπε και εγω αυτο ξερω
στα μεγαλα και καλα χοτελια παντα δινεις ταυτοτητα
τυπε και εγω αυτο ξερω
στα μεγαλα και καλα χοτελια παντα δινεις ταυτοτητα
Αν μπει ψιλος στα αυτια της γυναικας και ψαχτει λιγο,βρισκει τα παντα,υπαρχουν ρουφιανοι
προγραμματακια που δεν ξερεις οτι στα εχουν φυτεψει,και μπορει να σου πει που μπηκες,να σου προδωσει
user name,κωδικους και δεν συμαζευεται.Μεχρι και προγραμμα υπαρχει που καταγραφει τα παντα που συμβαινουν
στην home screen.
Ρε σεις πατε καλα; Ποιος μιλαει για κανονικα ξενοδοχεια εδω; Ποτε πηγε κανεις σε γαμοξενοδοχειο και ζητηθηκε ποτε οτιδηποτε απο οποιονδηποτε εκτος απο την ερωτηση για τον αριθμο δωματιου σε οποιον εμπαινε 2oς, κι αυτο αν; Στο lacoba την προηγουμενη βδομαδα ρωταγαν ονομα (χωρις ταυτοτητα) οταν επαιρνες κλειδι και τηλεφωνουσαν για να αφησουν την πουτανα, να ανεβει, στον Πριαμο ζητησαν ταυτοτητα απο την πουτανα ενω απο τα γραφεια το ΣΚ ενημερωναν οτι υπάρχει πρόβλημα σε αυτα τα 2 ξενοδοχεια.
ρε σεις οκ να την δινεις για ταυτοποιηση στοιχειων, αλλα μπορουν και να στην κρατανε απ τη στιγμη που ειναι επισημο εγγραφο και δεν ειναι η ιδια καποια κρατικη αρχη??? αλλα ακομα και κρατικες αρχες περα απο μπατσους δεν σου κρατανε τη ταυτοτητα...
μπορει καποιος να ενημερωσει γιατι εχω τσακωθει πολλες φορες για τετοιεςπεριπτωσεις
Καλά κάνεις και τσακώνεσαι, ουδεις δικαιούται να σου "κρατάει" ταυτότητα. Μόνο να δουν και να καταγράψουν το όνομα στο βιβλιο πελατών προβλέπεται.ρε σεις οκ να την δινεις για ταυτοποιηση στοιχειων, αλλα μπορουν και να στην κρατανε απ τη στιγμη που ειναι επισημο εγγραφο και δεν ειναι η ιδια καποια κρατικη αρχη??? αλλα ακομα και κρατικες αρχες περα απο μπατσους δεν σου κρατανε τη ταυτοτητα...
μπορει καποιος να ενημερωσει γιατι εχω τσακωθει πολλες φορες για τετοιεςπεριπτωσεις
εκει πανε οι γαλαζοαιματοι τυπεΕδώ τύπε δεν ζητάνε ποτέ ταυτότητα αν και απέναντι από αστυνομικό τμήμα.
Τύπε έχεις γκόμενα τον Bill Gates;