Μολις ζητησα προσφορα για τη Σαβαννα απο x companion...για δειτε..
]
]
Μολις ζητησα προσφορα για τη Σαβαννα απο x companion...για δειτε..
]
καλά με 1750 ευρω πας Πράγα και περνάς μια βδομάδα πηδώντας.Η συγκεκριμενη ειναι ευρωπαιο πουτανι απο τσεχια...περιπου 1750 ευρω για μερα...Πληρωνουν πολλοι βλεπεις πριν παντρευτουν...οχι ακομα φιλε..
Συμφωνώ απόλυτα. Δίνεις τα 1750, πας ταξιδάκι στην Πράγα, πηδάς χαλαρά ντόπια γκομενάκια και στο τέλος έκανες και ένα ταξιδάκι "αναψυχής".καλά με 1750 ευρω πας Πράγα και περνάς μια βδομάδα πηδώντας.
ίσα ίσα λες στην δικιά σου ότι πάς επαγγελματικό ταξίδι και με τα 700 + 300 της παίρνεις ένα καλό μονόπετρο.To θεμα ειναι οτι βαζεις +700€ για εισιτηρια,ξενοδοχεια κτλ...Ενω δινεις και αλλα 300 την πας στο λιντρα μαριοτ την ξεσκιζεις στον πουτσο και δε συμαζευεται....Ειπαμε παντρεια παιζει,που να παω στην Πραγα ρε πιτσιλακια μου;;;Ασε που τρωει και εγγυημενα in face in mouth,69 kτλ και μαλλον θα ειναι και καθαρη..
ίσα ίσα λες στην δικιά σου ότι πάς επαγγελματικό ταξίδι και με τα 700 + 300 της παίρνεις ένα καλό μονόπετρο.
καλά πόσοι από εδώ μέσα την κλείσατε?Λοπιπον εκλεισα το μωρο για μια ωρα..εχει κανεις δοκιμασει;τι αποψη εχετε για Σαβαννα;;;
αν είναι να καθορίσουμε ένα νούμερο που θα παίρνει το κάθε ct ώστε να το κάνουμε επίτιμο μέλος εδώ και όποια αξίζει να της βρίσκουμε και καμιά τράπεζα για σπόνσορα με visa και εκπτωτική.Eγω αλλα πολλοι λενε οτι ειναι μαπα.Δε δινει και ροδελα κιολας.Ειναι ομως πολυ χυμωδης...Τι αποψη εχετε;
yap. Και γαμώ τα GFE. Άσε που μοιάζει ειδικά σε πρόσωπο εκπληκτικά με Μακρυπούλια και Jolie. Χειλάρες, ματάρες, νάζι και δε συμμαζεύεται. Έχει λίγα παραπάνω παχάκια στη μέση που δεν φαίνονται στην photo (αρε photoshop) και νομίζω ότι πρέπει να είναι λογικά πάνω από 23 που μου είπε (ίσως γύρω στα 26-27 κρίνοντας από κάποιες ρυτίδες τα μάτια) αλλά άξιζε τα φράγκα. Μετά από ένα 2ωρο incall είδα τον κόσμο γεμάτο φτερωτά αρκουδάκια Φοβερό BBBJ και φοβερή εκφραστικότητα.
Εντύπωση μου έκανε το σφιχτό σώμα. Ενώ έχει βυζάρες, είναι φυσικές και στέκονται προσοχή.
Ανετα ξαναπηγαίνω αμα την ξανακάνει προς τα εδώ. Ήταν καλύτερη από ό,τι περίμενα.