Νέα

ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
τυπε 118 μνμ έχει για να του χαρίσουν παιχνίδια ο τύπος το έχει ανάγκη  :S :S  :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εχω ειχα κατι παλια επιτραπεζια δεν με προλαβε τα χαρισα στην βιβλιοθηκη ενός λυκειου ειχαν και αλλα παρομοια εκει και τα παιζανε οι μαθητες.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Ζήτω να μου χαρίσουν παλιά αμάξια,ποδήλατά ,μηχανές και ότι ηλεκτρική συσκευή έχετε σπίτι σας και δεν την Θέλετε.
Άμα έχετε εξοχικό που πληρώνετε εμφια καλοδεχούμενο  άμα έχετε καμιά ξαδέρφη μουνιτσα που σας σνομπάρει μπορείτε να μου την συστήσετε.Άμα σας βαραίνει ο χρυσός που έχετε σπίτι για όπιον έχει και φοβάται μην γίνει θύμα κλοπής μπορείτε να μου τον δώσετε να τον φυλάξω για 100 χρονιά.Είναι κρίμα να έχετε άσκοπα αντικείμενα που βαραίνουν την Ζωή σας για όποια δωρεά Θέλετε στείλτε σε pm ευχαριστώ

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ανησυχώ...πολύ ανησυχώ... Έχω τόσα πολλά παλιά παιχνίδια αλλά δεν ξέρω σε ποιον να τα δώσω. Δεν έχω δει κάποιον από κοντά ή μέσω ίντερνετ που να τα θέλει. Ούτε ένα θρεντ δεν υπάρχει όπου να τα ζητάει κάποιος. Κοιτάξτε ρε παιδιά μήπως μπορέσετε να με εξυπηρετήσετε. Δίνω δωρεάν παλιά παιχνίδια καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Αν βρείτε κάποιον να τα θέλει τζαμπαντάν μην παραλείψετε να με ενημερώσετε. :think:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

:S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
τυπε χαρντουλ εχεις γαμησει φοιτητρια;    :S :S :S
ποσα κιλα εισαι;    :S :S :S

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.288

Συνημμένα

• 20180808_163013.gif
    20180808_163013.gif
    3,3 MB · Εμφανίσεις: 50

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Τι μουναρα ειναι αυτη που χεις ρε εττορεεεε

Επισκέπτης
Τύπε είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι το χρήμα αγοράζει τα πάντα;  :S :S :S

Τυπε εισαι απο αυτους που νομιζουν οτι αμα φτιαξουν ενα t-shirt των 10 ευρω με το νικ τους γραμμενο πανω και νοικιασουν μια πουτανα να το φορεσει και να κουνιεται με τον κωλο εξω για να το βαλουν ως avatar σε ενα μπουρδελοσαι οτι θα τους περασουν για μεγαλους γαμικουλες; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom