Νέα

ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχω κατι παλιες ταπες απο γαριδακια που τις στελνω??

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

Ψυγεία θέλεις τύπε; έχει φέρει κάτι παλιά-αδούλευτα ένας τύπος από μολδαβία  :S :S :S

Επισκέπτης
τυπε υπονοεις οτι ο τυπος hardoul ειναι γυφτος;    :S :S :S

Ζητώ όπως μου χαρίσουν αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
τυπε αυτο το θρεντ ειναι απο τα πιο ποιοτικα του μπου,μαζι με το θρεντ του τυπου που γαμησε την ξαδερφη του,και το θρεντ για το αν μαλακιζουμε τον γατουλη μας  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ζητώ όπως μου χαρίσουν αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Ξεροχύνω με το νήμα του τύπου κ με τους τύπους του νήματος  :wanker: :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το σαιτ πηρε την κατιουσα

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
τυπε αυτο το θρεντ ειναι απο τα πιο ποιοτικα του μπου,μαζι με το θρεντ του τυπου που γαμησε την ξαδερφη του,και το θρεντ για το αν μαλακιζουμε τον γατουλη μας   :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Όσο πάει και χάνεται η ποιότητα τύπε, πάει και το θρεντ του μορταδο  :S :S :S

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Ξεροχύνω με το νήμα του τύπου κ με τους τύπους του νήματος  :wanker: :S :S :S

τυπε με την σειρα μου κι εγω ξεροχυνω με τους σκληρους χυστες iakovos giatioxi και νασος αθανασιαδης    :grin: :grin: :grin:

[move] :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:[/move]

ο μονος που δεν ξεροχυνει ειναι ο τυπος που δεν εχει παρει ουτε καρφιτσα ακομα    :S :S :S  

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε με την σειρα μου κι εγω ξεροχυνω με τους σκληρους χυστες iakovos giatioxi και νασος αθανασιαδης    :grin: :grin: :grin:

ο μονος που δεν ξεροχυνει ειναι ο τυπος που δεν εχει παρει ουτε καρφιτσα ακομα    :S :S :S  
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Όσο πάει και χάνεται η ποιότητα τύπε, πάει και το θρεντ του μορταδο  :S :S :S

τυπε η ποιοτητα χαθηκε απο τοτε που ο ιπποτης69 αρχισε να αυτοδιαγραφεται απο μονος του και να ξαναμπαινει με τον ιδιο λογαριασμο    :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
χαλασατε το σαιτ ρεμαλια

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

Τύπε ακόμα ποιο σκληρός καριόλης - χύστης είναι ο τυπάρας Hellraiser76  :hi: :S :S :S

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Τύπε ακόμα ποιο σκληρός καριόλης - χύστης είναι ο τυπάρας Hellraiser76  :hi: :S :S :S

τυπε και με τον χυστη hellraiser ξερωχυνω,και για αλλο ενα λογο.εχει πιο ποιοτικα αβαταρ απο τα δικα μου  :grin: :grin: :grin:

:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
τυπε η ποιοτητα χαθηκε απο τοτε που ο ιπποτης69 αρχισε να αυτοδιαγραφεται απο μονος του και να ξαναμπαινει με τον ιδιο λογαριασμο    :S :S :S

Η μόνη ελπίδα είναι ο αμπελαλε που είναι πγιοτικος να ανοίξει κανα θρεντ  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom