Νέα

Ζητείται γκαρσονιέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα syllekths
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

syllekths

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
9
Πόντοι
0
ή μικρό δυάρι, μέχρι 120 γιούρια το μήνα. Όροφος αδιάφορος, θέρμανση αδιάφορη (ακόμα καλύτερα χωρίς).
Περιοχές κυρίως νότια-νοτιοδυτικά. (Καλλιθέα, Μοσχάτο, Νέο Φάληρο, Ταύρος, Νίκαια, Κορυδαλλός κτλ)
Δεκτό και για νότια μεριά του κέντρου (Πετράλωνα, Κουκάκι, Νέος Κόσμος) ή και Πειραιάς.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Καλησπέρα αδερφέ. Αν θέλεις να ψάξεις για γκαρσονιέρα μπες στο property.gr είναι η ιστοσελίδα με ακίνητα κλπ.

OP
OP
S

syllekths

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
9
Πόντοι
0
Κι από κει μπήκα, κι απ'τον σπιτόγατο κι απ'το σπίτι24. Όλα τα σφάζομεν, όλα τα τεμαχίζομεν.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Κι από κει μπήκα, κι απ'τον σπιτόγατο κι απ'το σπίτι24. Όλα τα σφάζομεν, όλα τα τεμαχίζομεν.
Βέβαια όπως καταλαβαίνω η ουσία είναι να πετύχεις κάτι καλό και σε καλή τιμή. Πάλεψέ το. Πολλοί ζητάνε από 250 και άνω για κάτι ποντικότρυπες...θέλει προσοχή, και να  λάβεις σοβαρά υπόψη σου και παραμέτρους όπως, πόρτες ασφαλείας, κοινόχρηστα, τυχόν προβλήματα με αποχευτευσεις κλπ.

OP
OP
S

syllekths

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
9
Πόντοι
0
Κυρίως θέλω να προσπεράσω τα κερατιάτικα του μεσίτη. Από κει και μετά άμα φτάσεις στο σημείο να δεις το σπίτι το εξετάζεις εξονυχιστικά.
Πόρτες ασφαλείας θες όταν έχεις κάτι να σου κλέψουν. Και φυσικά ανάλογα την περιοχή.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Κυρίως θέλω να προσπεράσω τα κερατιάτικα του μεσίτη. Από κει και μετά άμα φτάσεις στο σημείο να δεις το σπίτι το εξετάζεις εξονυχιστικά.
Πόρτες ασφαλείας θες όταν έχεις κάτι να σου κλέψουν. Και φυσικά ανάλογα την περιοχή.

Ναι αν μπορείς να προσπεράσεις τους μεσίτες καλώς. Όσο για τις πόρτες ασφαλείας πάντα χρειάζονται, εμένα στην γειτονιά μου κλέψανε τις προάλλες μία κοπέλα που δεν είχε πόρτα ασφαλείας... όχι ότι είχε τίποτα αλλά τα σπάσανε όλα, έπιπλα κλπ κλπ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι αν μπορείς να προσπεράσεις τους μεσίτες καλώς. Όσο για τις πόρτες ασφαλείας πάντα χρειάζονται, εμένα στην γειτονιά μου κλέψανε τις προάλλες μία κοπέλα που δεν είχε πόρτα ασφαλείας... όχι ότι είχε τίποτα αλλά τα σπάσανε όλα, έπιπλα κλπ κλπ.
Ρε μάγκα και πως τη μεταφέραν εκτός πολυκατοικίας την κοπέλα οι ληστές? Δε τους ειδε κανείς?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γαμιστρώανα θελει ο συλλέκτης παίχτη μου αν καταλαβα καλα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
120 ευρω σε Κορυδαλλο Νικαια ουτε για πλακα για γκαρσονιερα η δυαρι .....

Μονο στο κεντρο της αθηνας τετοιες τιμες και αναθεμα αν βρεις και κατι καλο !!!!!!

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
φιλε ειχα βρει με 150 γιουρια στο γκυζη

fetishxxx79

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0

Μονο στο κεντρο της αθηνας τετοιες τιμες και αναθεμα αν βρεις και κατι καλο !!!!!!
Σε ομονοια-κυψελη-εξαρχια-πατησσια παιζει να βρει κανα υπογειο-ημιυπογειο παντως

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Γαμιστρώανα θελει ο συλλέκτης παίχτη μου αν καταλαβα καλα.

Τις κρισιμες αυτες ημερες ολοι πρεπει να βοηθαμε ο ενας τον αλλον . Προτεινω στον νηματοθέτη να βρει καποιον ιδιοκτητη γκαρσονιερας και να μοιραστούνε την γκόμενα  :crazy:

http://[URL unfurl="true"]www.skai.gr/files/temp//BC04C28306EC8AD51EB3FEED66A339FE.jpg[/img[/URL]]

ΥΓ Γκαρσονιερα εδω δεν θα βρειτε xe.gr και εφημεριδα και παζαρι σε προσωπική επαφή

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

στο μεταξι με 5000 αγοραζεις "σπιτι" :rockon:

simos40

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα εγω παλι εχω ενα δυαρακι..αλλα μου λειπουν τα επιπλα δυστηχως και λογω ανεργιας πολυ δυσκολο να το επιπλωσο τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom