Νέα

ζητειται γαιδουρι η προβατινα η κατσικα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
λογο τις ολης φασης που εγινε με το ειτζ στα μπουρδελα ο προνομεταναστης ο δημητρακης δεν θα ξαναγαμησι στην φυλης και στο μεταξουργειο.
για το λογο αυτο ζητουντε γαιδουρι η προβατινα η κατσικα ωστε να γαμαει αυτα τα ζωα οταν θα ερθει στην ελλαδα το καλοκαιρι.
τα ζωα θα παραδοθουν στο αεροδρομιο μολις φθασει στην ελλαδα.
στο τελος τις διαμονης τους στην ελλαδα ο γαιδαρος θα παραδωθει στον ιδιοκτητη του,ενω η κατσικα και η προβατινα θα δοθουν σε ταβερνα για να κανει ο πορνομεταναστης ενα μεγαλο τραπεζι σε ολους τους φιλους του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια περιμενω προτασεις.Τα μπουρδελακια συντομα θα τα κλεισουν και δεν θα αντεξω 7-10 μερες  :jerking:Αν μπορειτε να μου φερετε μια Προβατινα για να  :zfuck:.Αν δεν υπαρχει προβατινα βολευομαι και με κατσικακι ή στη χειροτερη περιπτωση ενα μικρο γα'ι'δουρακι.

OP
OP
arcans82

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
καλο θα ειναι η προβατινα να ειναι κουρεμενη οταν θα παραδωθει στον πορνομεταναστη.
ο γαιδαρος να μην εχει σαμαρι και να ειναι λουσμενος.
η κατσικα να ειναι χαμηλοκολα ωστε να βολευετε ο πορνομεταναστης.

toxotis655

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
4
Πόντοι
1
και γαλατακι φρεσκο!!και πηδημα!! τσαμπα και χωρις σκοτουρες! ελληνικη φυση! :idiot: :idiot:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Arcans γιατί τα γράφεις αυτά για τον Δημητράκη -  εχει δηλώσει οτι είναι κτηνοβάτης ? 
scratch-1.gif

OP
OP
arcans82

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Arcans γιατί τα γράφεις αυτά για τον Δημητράκη -  εχει δηλώσει οτι είναι κτηνοβάτης ? 
scratch-1.gif
εδω και κατι χρονια το εχει δηλωσει.
επισης ειναι και ο μονος που τρωει τα σκατα του οταν πειναει.
σε πιανω αδιαβαστο.
διαβασε κανενα παλαιοτερο θρεντ.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
σε πιανω αδιαβαστο.

Eyecrazy.gif

Ομολογώ πως δεν το΄ξερα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σε πιανω αδιαβαστο.
Μου αρεσει να χεζω ειδηκα στη Θαλασσα αλλα τα σκατα μου δεν εχω δοκιμασει ποτέ να τα φαω.Αν δεν εχω γυναικες ή Πεπονια για να  :knockinb:  ειμαι σε κανα χωριο και τα 'χω παιξει απο τη  :jerking: μπορει να  :zfuck:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Κανονικά τη φωτογραφία έπρεπε να τη βάλω στο θρεντ "Φωτογραφίες από κοπέλλες μας, γυναίκες μας κλπ", αλλά πιο σωστά είναι εδώ.

Αλλοδαπή η γκόμενα.

Συνημμένα

• Elenitsa.jpg
    Elenitsa.jpg
    94,8 KB · Εμφανίσεις: 17

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κανονικά τη φωτογραφία έπρεπε να τη βάλω στο θρεντ "Φωτογραφίες από κοπέλλες μας, γυναίκες μας κλπ", αλλά πιο σωστά είναι εδώ.

Αλλοδαπή η γκόμενα.
Κανει κ'αυτο καλο ειναι! :2funny:ΘΦερτω μου :2funny:.Αν οταν ερθω τα Μπουρδελακια ειναι κλειστα μετα απο 3-4 μερες και τετοιο θα ξεσκιζα!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Γκρέμισες το μύθο σου ρε κερατά -  οχι και κτηνοβάτης γαμώ την πουτάνα μου !!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γκρέμισες το μύθο σου ρε κερατά -  οχι και κτηνοβάτης γαμώ την πουτάνα μου !!!
Αν δεν εχεις να  :knockinb: τι θα κανεις?Συνηθως  Γαμαω Πεπονια  :2funny:Οταν ημουνα 13-16 τα ξεσκιζα αλλα καμια φορα αν δεν ειχα πεπόνια και ειχα να  :knockinb: πανω απο 10-15 μερες μπορουσα να  :zfuck: .Τωρα που ειναι καλοκαιρακι σιγουρα θα βρω οποτε πιθανοτατα δεν θα χρειαστει  :zfuck:. :2funny:

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Αλλοδαπή η γκόμενα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με το  Elenitsa.jpg και την καρτούλα στα μάτια .... έλιωσααααααααααα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
166

Αλλοδαπή η γκόμενα.

Δημητράκη, δεν πιστεύω να βάλεις το τεμάχιο στο τζίπ για να την πας βόλτα.... :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
λογο τις ολης φασης που εγινε με το ειτζ στα μπουρδελα ο προνομεταναστης ο δημητρακης δεν θα ξαναγαμησι στην φυλης και στο μεταξουργειο.
για το λογο αυτο ζητουντε γαιδουρι η προβατινα η κατσικα ωστε να γαμαει αυτα τα ζωα οταν θα ερθει στην ελλαδα το καλοκαιρι.
τα ζωα θα παραδοθουν στο αεροδρομιο μολις φθασει στην ελλαδα.
στο τελος τις διαμονης τους στην ελλαδα ο γαιδαρος θα παραδωθει στον ιδιοκτητη του,ενω η κατσικα και η προβατινα θα δοθουν σε ταβερνα για να κανει ο πορνομεταναστης ενα μεγαλο τραπεζι σε ολους τους φιλους του.
Γουρουνι σου κανει ?

Αν σου κανει εχουμε ενα ονοματι EKTOR LOPEZ !!!!!!

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
δικε μου να βοηθησω αμα θεσ για γαμηση εχω ενα γνωστο.εχει και μια γουρουνα με καυτο μουνακι αλλα και η κατσικα κανει για πηδημα ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη, δεν πιστεύω να βάλεις το τεμάχιο στο τζίπ για να την πας βόλτα.... :think:
Στο Πορτ Μπαγκαζ και δεμενο :2funny:Αν και ελπιζω να μην κλεισουν τα Μπουρδελακια να το ξεχασουν το θεμα μεχρι να ερθω οποτε το κατσικακι μπορει να γλυτωσει το γαμισει μονο θα φαγωθει :2funny: δεν θα χρειαστει να  :zfuck: αν τα Μπουρδελακια δουλευουν :2funny:.Οσο για το Κατσικακι μπορουμε να κανουμε ενα τραπεζι με το Μαυρο Θανατο και να το ψισουμε και να το φαμε :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom