Νέα

Ζητείται εισιτήριο Ευρωλίγκας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BigB00bLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BigB00bLover

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ενώ για το Champions League μου άνοιξε το σουφρίδι, στην Ευρωλίγκα δεν προλάβαμε σήμερα ούτε να cyberκλάσουμε και σε 10 το πολύ λεπτά και το 2ο πακέτο εισιτηρίων έκανε φτερά  :cussing: :cussing:

Αν κάποιος φίλος έχει εισιτήριο και για οποιοδήποτε λόγο (αν και είναι νωρίς ακόμα) το έχει μετανιώσει, ή δεν το θέλει, ή ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας, υπάρχει εδώ ενδιαφερόμενος. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.

Και επειδή αρρώστησα που δεν βρήκα, κερνάω και μπουρδελάκι σε όποιον δώσει εισιτήριο  :knockinb: (Μιλάω σοβαρά!).

Ας μην γαμήσουμε το θέμα. Όποιος έχει κάτι ας γράψει. Thanks μπουρδελομπασκετικοί  :grin:

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Έχω εισητηριο για το φάιναλ φορ στο τμημα 134υ (150?).
Μου δίνεις το εισητήριο του τελικού του τσάμπιονς λιγκ και θα σε κεράσω εγώ το μπουρδέλο.
Δεν κάνω πλάκα

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
παιδια να σας ξενερωσω λιγο?εγω βασικα δουλευω στο οακα,στα ματς του παναθηναικου μονο!!!!σε λιγο καιρο θα ξερουμε αν ειμαστε και στο final four αν φυσικα παει κι ο παο(που θα παει στανταρ).
καθε φορα βαζω και καποιους φιλους,αν δουλεψουμε και τοτε ισως μπορω να κανω κατι....αυτα!!!!

OP
OP
B

BigB00bLover

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδια να σας ξενερωσω λιγο?εγω βασικα δουλευω στο οακα,στα ματς του παναθηναικου μονο!!!!σε λιγο καιρο θα ξερουμε αν ειμαστε και στο final four αν φυσικα παει κι ο παο(που θα παει στανταρ).
καθε φορα βαζω και καποιους φιλους,αν δουλεψουμε και τοτε ισως μπορω να κανω κατι....αυτα!!!!

Φίλε, ευχαριστώ για την απάντηση. Αν μάθεις κάτι ενημέρωσε το συντομότερο. Ξέρεις πάντως σε περίπτωση που πάμε, αν δώσει και η ΚΑΕ κάποιο αριθμό εισιτηρίων?

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
ναι φιλε αυτο ειναι σιγουρο!!!μολις βγουνε οι ομαδες του final four οι 4 ομαδες θα παρουν απο περιπου 2500 εισιτηρια!!!!

OP
OP
B

BigB00bLover

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Είσαι σίγουρος για το νούμερο? 4 Χ 2.500 = 10.000. Πολλά μου φαίνονται. Δηλαδή αυτά που δώσανε από το ίντερνετ πόσα είναι?

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
6000 δωσανε στο ιντερνετ συνολο με τα σημερινα!!!εν τω μεταξυ απο το πρωτο πακετο πολλα πηγαν στους εβραιους(maccabi tel aviv)που μαλλον ομως θα μεινουν εξω οποτε ψαχνε και κανα ebay σε λιγο καιρο!!!

OP
OP
B

BigB00bLover

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
6000 δωσανε στο ιντερνετ συνολο με τα σημερινα!!!εν τω μεταξυ απο το πρωτο πακετο πολλα πηγαν στους εβραιους(maccabi tel aviv)που μαλλον ομως θα μεινουν εξω οποτε ψαχνε και κανα ebay σε λιγο καιρο!!!

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αν μάθεις κάτι άλλο πες εδώ ή σε pm. We'll keep in touch.

zatara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
μακαρι να παρει η καθε ομαδα απο 2.500 γιατι ετσι οπως φενεται τσσκ και ταου θα ειναι σχεδον σιγουρα, οποτε σιγα μη κατεβασουν αυτες απο 5.000 κοσμο κ οι 2! αρα τα εισιτηρια που θα μεινουν θα ερθουν σε μας. το θεμα ειναι με τον εναν ή τον  αλλο τροπο θα μπουμε ρε μαγκες μη τρελενεστε! κ εγω ημουν σε ετοιμοτητηα να παρω αυτη τη φορα απο το νετ αλλα ξυπνησα 2.30 το μεσσιμερι κ μπαινω κ βλεπω οτι εφυγαν  σε 10 λεπτα... γαμω τα νεα συστηματα με τις πιστωτικες κ τα online  κλεισιματα...

OP
OP
B

BigB00bLover

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά υπάρχει κάποιος οπαδός του Ολυμπιακού που να του έχει μείνει εισιτήριο του Final Four και να θέλει να το πουλήσει? Είμαι Παναθηναϊκός και καίγομαι  να πάω. Έχω διαρκείας και δεν αντέχω να χάσω το μεγάλο γεγονός. Έχω προσπαθήσει αλλά άκρη δεν έχω βρει. Όποιος έχει ας στείλει pm το συντομότερο δυνατό. Ενδιαφέρομαι πραγματικά. Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
κρίμα τιμημένε και εχτές έδωσα 2 τελευταία που είχα.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Ενώ για το Champions League μου άνοιξε το σουφρίδι, στην Ευρωλίγκα δεν προλάβαμε σήμερα ούτε να cyberκλάσουμε και σε 10 το πολύ λεπτά και το 2ο πακέτο εισιτηρίων έκανε φτερά   :cussing: :cussing:

Αν κάποιος φίλος έχει εισιτήριο και για οποιοδήποτε λόγο (αν και είναι νωρίς ακόμα) το έχει μετανιώσει, ή δεν το θέλει, ή ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας, υπάρχει εδώ ενδιαφερόμενος. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.

Και επειδή αρρώστησα που δεν βρήκα, κερνάω και μπουρδελάκι σε όποιον δώσει εισιτήριο  :knockinb: (Μιλάω σοβαρά!).

Ας μην γαμήσουμε το θέμα. Όποιος έχει κάτι ας γράψει. Thanks μπουρδελομπασκετικοί  :grin:
σε μενα τι θα κερασεις αν στο δωσω?χι χι

OP
OP
B

BigB00bLover

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0