Νέα

Ζητάω κοπέλα εμφανίσιμη να έρθει διακοπές στην Κρήτη όλα πληρωμένα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigfucker_69master
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigfucker_69master

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ζηταω κοπελα εμφανισιμη να ερθει διακοπες στην κρητη ολα πληρωμενα!! ειμαι 27 ετων εμφανισημος. οποια πιστη ας στειλει μυνημα και υποσχομαι να περασει αξεχαστα!!!ζηταω κοπελα εμφανισιμη να ερθει διακοπες στην κρητη ολα πληρωμενα!!

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
το παλικαρι περιμενει απαντηση τωρα δηλαδη?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έχει και μάστερ στο 69!

OP
OP
B

bigfucker_69master

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
συναδελφοι με ολο το σεβασμο που εχω στα προσωπα σας δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβατε και πεσατε πανω μου να με φατε. εχω κανει πολλα μεχρι τωρα και ειπα να δοκιμασω αυτο.αν κατσει εκατσε αν δεν κατσει δεν θα μεινω χωρις μουνι. δωξα το θεο απο μουνια χαμος γινεται. ειπα απλα να το δοκιμασω αυτο. αν ειναι τοσο κακο ρε παιδια διαγραψτε το μυνημα μου.
ευχαριστω.

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.222
Πόντοι
6.765
Ρε μπράβο site ....Εγώ θέλω ότι και ο προηγούμενος και ερχόμενη  να φέρει και καμιά μπύρα...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο ρε.Αμέσως να ορμήσετε σαν τα κοράκια :tickedoff:.
Άλλωστε ο bigfucker στην πόλη που μένει δεν νομίζω ότι έχει και ανάγκη.Απλώς πάει να δοκιμάσει και κάτι άλλο(καμιά αθηναία ρουφήχτρα μάλλον :rockon:).Αντε καλή επιτυχία bigfucker :boobies:.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω ζηταω καποιος να μου φερει ενα παγωτο σοκολατα-φραουλα αυτη τη στιγμη που δεν τολμαω να βγω εξω γιατι θα καω απ τον ηλιο
εμφανισιμος ή οχι δεν μ ενδιαφερει, ψηλος κοντος ξανθος μελαχρινος αδυνατος χονδρος ολοι καλοι...
ευχαριστω.. δεν θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας, λεμε ναι σε ολα τα παγωτα! δεν ειμεθα ρατσιστες!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγω ζηταω καποιος να μου φερει ενα παγωτο σοκολατα-φραουλα αυτη τη στιγμη που δεν τολμαω να βγω εξω γιατι θα καω απ τον ηλιο
εμφανισιμος ή οχι δεν μ ενδιαφερει, ψηλος κοντος ξανθος μελαχρινος αδυνατος χονδρος ολοι καλοι...
ευχαριστω.. δεν θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας, λεμε ναι σε ολα τα παγωτα! δεν ειμεθα ρατσιστες!

Άστα αυτά κ εσύ εμφανίσημη κοπέλα ζητάς! Και θα την έχεις ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αντε απο κει ρε... δεν σε καλαω κ στο γαμο για να μαθεις :tickedoff:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωστε ετσι ε? με ξεπουλας κ με ξεχνας? με πετας? το προσκλητηριο (που θα σου εδινα) μου επεσε απ τα χερια.... :(

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωστε ετσι ε? με ξεπουλας κ με ξεχνας? με πετας? το προσκλητηριο (που θα σου εδινα) μου επεσε απ τα χερια.... :(

Ίσα ίσα εγώ ενδιαφέρομαι για σένα! Κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει άντε άντε τυχερή!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
φοβου τη μερα που θα ξυπνησω... κ θα σε περιλαβω :2funny:

[-SHADOWKEEPER-]

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
με μπεζ περιτύλιγμα, σε συσκευασία δώρου ή θα το καταναλώσετε άμεσα;

ψάχνω κι εγώ αρκούδα χειμερινή που να ξέφυγε από τη νάρκη της για να παίξουμε ρακέτες στην παραλία. Είμαι εμφανίσιμος κάγκουρας, από και επειδή είμαι αγάμητος κι έχω γράψει σε όλα τα fora που κυκλοφορούν και επειδή δεν έχω σταυρώσει ούτε μουνότριχα, μπήκα κι εδώ για να βρω να πλερώσω να γαμεύσω...

Τυροπιτένιο το thread...πολύ μα πολύ τυροπιτένιο.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
το πολυ πολυ να απαντησει κανα τραβελι...αντε κανα κροσντρεσσερ...εστω καμια φωτογραφηθεισα απο τον ντουρασελ βρε αδερφε!!!

Stavros76

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Να και το εξοχικο-κελεπουρι...τρεξτε κοριτσια

http://[URL unfurl="true"]www.thisischris.com/uploaded_images/Munday%20003-761470.jpg[/img[/URL]]

και η κρυσταλλινη παραλια (με τα γλαροπουλα της)

[img]http://[URL unfurl="true"]www.ormondbeachwetlands.org/images/ormond-beach-slag-mountains-500x300.jpg[/img[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom