Νέα

Ζέτα Δούκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 365
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015

thita

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι, μην λέμε κακά λόγια για την αννούλα

εγώ που δεν ντρέπομαι λοιπόν, ούτε ανησυχώ μην παρεξηγηθεί το κορίτσι (είναι καλή καρδιά, θα με συγχωρήσει) τη λέω

η ιστορία λοιπόν είναι ότι την πήγανε σε νοσοκομείο και της ψαρέψανε ένα μπουκάλι κόκα κόλα από τον κώλο, από το μουνί, θα σε γελάσω

υπάρχει κι άλλη ιστορία, ότι την πήγανε σε νοσοκομείο (με τηλεφώνημα από το intercontinental) για ράψιμο από ξέσκισμα άραβα λεφτά που της πλήρωνε τη βίζιτα, κλπ.

όλα αυτά βέβαια όταν εγώ ήμουν εικοσικάτι, ήτοι προ δεκαπενταετίας περίπου

έχει και άλλες ιστορίες για την αννούλα, όταν πρωτοείχε έρθει ελλάδα πολύ πιτσιρίκα, κλπ.

αν ξέρεις κανέναν κύπριο μεγάλο σε ηλικία, ρώτα, είναι αγαπημένο θέμα κουτσομπολιού

άντε, αν θέλει η αννούλα να μου κάνει μήνυση, η ip address μου στη διάθεσή της

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015

εγώ που δεν ντρέπομαι λοιπόν, ούτε ανησυχώ μην παρεξηγηθεί το κορίτσι (είναι καλή καρδιά, θα με συγχωρήσει) τη λέω

η ιστορία λοιπόν είναι ότι την πήγανε σε νοσοκομείο και της ψαρέψανε ένα μπουκάλι κόκα κόλα από τον κώλο, από το μουνί, θα σε γελάσω

υπάρχει κι άλλη ιστορία, ότι την πήγανε σε νοσοκομείο (με τηλεφώνημα από το intercontinental) για ράψιμο από ξέσκισμα άραβα λεφτά που της πλήρωνε τη βίζιτα, κλπ.

έχει και άλλες ιστορίες για την αννούλα, όταν πρωτοείχε έρθει ελλάδα πολύ πιτσιρίκα, κλπ.

αν ξέρεις κανέναν κύπριο μεγάλο σε ηλικία, ρώτα, είναι αγαπημένο θέμα κουτσομπολιού

Την ιστορία με τον Άραβα δεν την ήξερα :2funny: :2funny: :2funny: Υπάρχουν και ιστορίες απ' το ξεκίνημά της; Δηλαδή ο ακατανόμαστος αρχικά και ο αξιότιμος πρωθυπουργός μας αμέσως μετά είχαν αποδεχτεί να έχουν σχέση με μία του σχοινιού και του παλουκιού; :2funny: :2funny: :2funny:

thita

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν υπήρχε τότε bourdela.com σύντροφε, που να βρει κακά κορίτσια να γαμήσει ο αντώνης

thita

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
άντε δεν σπαμάρω άλλο το θρεντάκι της αρχικαύλας ζέτας

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κρητικέ την ιστορία με το μπουκαλάκι που είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο την ξέρεις; Δεν μπορώ να τη γράψω δημοσίως...
Κάτι έχω στο μυαλό μου,αλλά δεν ξέρω αν εννοείς το ίδιο...

Αφού δεν λέγεται δημοσίως,υπάρχουν κ τα πμ...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

Φιλε το 1) ραψιμο ηταν απο την κοκα-κολα που παει με ολα
2) οταν 2 αραπαδες τηνπηραν μεσα στο καμαρινι και τρεχαν παλι για ραψιμο
εν γενει η κοπελα ξεσκιζοταν για χρημα η για καυλα :2funny: :2funny: :2funny:

kounoupis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
10
Πόντοι
1
πηγε βουλιαγμενη για μπανιο στην ελευθερη παραλια και εκανε τσαμπουκα λογω του τακα τουκα των ρακετων

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
IEUI0041_-_Copy_1.jpg
IEUI0041_1.jpg

Παρόμοια θέματα

Stories