Νέα

Ζάνα, Νανά & Βίκυ - Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να τις βρούμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lucky2008

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, συναγωνιστές!
Αυτό εδώ το forum είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο και αν και νέος ακόμα χρήστης, έχω εξυπηρετηθεί πολύ από τις περισσότερες
κριτικές για κοπέλες που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής.

Διάβασα πολλές καλές κριτικές για Ζάνα, Νανά και Βίκυ και κυρίως εστίασα στο ότι δέχονται να τις χύσεις στο πρόσωπο.
Έχω τρεις ερωτησούλες κι όποιος γνωρίζει, παρακαλώ ας απαντήσει :

1. Που μπορώ να βρω αυτές τις κοπέλες και περίπου ποιες ώρες? Έχω διαβάσει που δούλευαν παλαιότερα και σε περίπτωση που εξακολουθούν να βρίσκονται εκεί, απλά να επιβεβαιθεί, για να μην ξεκινήσω από το σπίτι μου (κυριολεκτικά στου διαόλου τη μάνα) να πάω και κάνω τόση διαδρομή άδικα.

2. Για το χύσιμο στο πρόσωπο, ζητάνε extra euros? Κι αν ναι, πρέπει να το ζητήσω, αφού μπω στο δωμάτιο, δίνοντας τα extra euros απευθείας στην κοπέλα?

3. Περιληπτικά πως είναι εμφανισιακά αυτές οι κοπέλες και πόσο χρονών είναι στο περίπου?

Ευχαριστώ πολύ, προκαταβολικά.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ζανα νανα και βικυ ειναι ολες ανω των 40-45
η ζανα δουλευε στην αγκυρας
η νανα καλυμνου
και η βικυ στη διδυμου.
δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει.
οσο για τα εξτρας. δεν ξερω.ρωτα τις ιδιες

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
H Βίκυ είναι στο Καλύμνου 48 πρωινή βάρδια (ήταν τουλάχιστον την περασμένη εβδομάδα). Είναι 40ρα (ή κάπου εκεί) ... ξανθιά από καζακσταν (σχιστομάτα), γενικά νταρντάνα με καλό στήθος, λίγο παχουλή σε φάτσα, χέρια και περιφέρεια .. βεβαίως γούστα είναι αυτά. Ξέρω ότι χύνεις στο στόμα χωρίς εξτρά .. για το πρόσωπο δεν ξέρω.. ρώτα την ίδια καλύτερα.

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα, συναγωνιστές!
Αυτό εδώ το forum είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο και αν και νέος ακόμα χρήστης, έχω εξυπηρετηθεί πολύ από τις περισσότερες
κριτικές για κοπέλες που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής.

Διάβασα πολλές καλές κριτικές για Ζάνα, Νανά και Βίκυ και κυρίως εστίασα στο ότι δέχονται να τις χύσεις στο πρόσωπο.
Έχω τρεις ερωτησούλες κι όποιος γνωρίζει, παρακαλώ ας απαντήσει :

1. Που μπορώ να βρω αυτές τις κοπέλες και περίπου ποιες ώρες? Έχω διαβάσει που δούλευαν παλαιότερα και σε περίπτωση που εξακολουθούν να βρίσκονται εκεί, απλά να επιβεβαιθεί, για να μην ξεκινήσω από το σπίτι μου (κυριολεκτικά στου διαόλου τη μάνα) να πάω και κάνω τόση διαδρομή άδικα.

2. Για το χύσιμο στο πρόσωπο, ζητάνε extra euros? Κι αν ναι, πρέπει να το ζητήσω, αφού μπω στο δωμάτιο, δίνοντας τα extra euros απευθείας στην κοπέλα?

3. Περιληπτικά πως είναι εμφανισιακά αυτές οι κοπέλες και πόσο χρονών είναι στο περίπου?

Ευχαριστώ πολύ, προκαταβολικά.
ζανα<50αρααα>,αγκυρας στο 12β,10.00-17.00..τα παντα χωρις εχτρα....

OP
OP
L

lucky2008

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου για τις πολύτιμες πληροφορίες.

Αν κάποιος άλλος φίλος έχει να προσθέσει κάτι, καλοδεχούμενο.

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Βίκυ Διδύμου 18Β μετά τις 17:00
Ζάννα Αγκύρας 12Α 10:00-17:00

Με τις εν λόγω κυρίες τα πάντα είναι ανοικτά!
Πολύ καλή και η Σόφη Αλκαμένους 113 10:00-17:00

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
παίζουν ακόμα αυτά τα ωράρια?

Hostos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά, η Νανά είναι αυτή που δουλεύει τώρα στο Red; Είναι καλή; Ξέρει κανένας;

Hostos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ρε φίλε το "ΞΕΚΟΛΛΑ" γιατί το γράφεις; Αν σ' ενοχλεί που γυρεύω κάποια πληροφορία μπορείς απλά να μη μου δώσεις σημασία! Εσύ ξεκόλλα!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ρε φίλε το "ΞΕΚΟΛΛΑ" γιατί το γράφεις; Αν σ' ενοχλεί που γυρεύω κάποια πληροφορία μπορείς απλά να μη μου δώσεις σημασία! Εσύ ξεκόλλα!
Αγαπητέ ο spoon δεν στο έγραψε κακοπροαίρετα. :)
Λοιπόν όπως γράφτηκε και παραπάνω αλλά να συμπληρώσω και εγώ η Ζάννα είναι άνω των 55 ετών,παχιά και με περούκα.Ουκρανικής καταγωγής και δούλευε στο Αλκαμένους 117.Τώρα θα την βρεις στο Αγκύρας 12 πρωϊνή βάρδια με τσάτσο τον Άρη (το γνωστό κακιασμένο πουστογεροντάκι με το καπέλο των Ουζμπέκων).
Η Βίκυ Ρωσίδα με Τατάρικο πρόσωπο 50 φεύγα και αυτή παχιά ήταν μέχρι και πριν απο λίγο καιρό στο Διδύμου 18β.Τώρα έχω καιρό να την δω εν ώρα scout.
Η Νανά θυμάμαι έπαιζε στο Καλύμνου 36 τώρα έχει αντικατασταθεί απο την Τζίνα.Οπότε απο τις τρείς μόνο η Ζάνα η Ουκρανέζα είναι ακόμα εν ενεργεία στο πόστο της.

Hostos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Όσο για τη Ζάνα του Red έχει να πει κανένας κάτι; Εμένα αυτή με ενδιαφέρει!
Ευχαριστώ φίλε για τις παραπάνω πληροφορίες!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
παίζουν ακόμα αυτά τα ωράρια?

Ναι.

Την Ζανα την εχω πετυχει και βραδυνες ωρες στο Αγκυρας 12Β.
Παντως η εδρα ης ειναι στο Αγκυρας 12Α πρωινες ωρες.

Η Βικυ στο Διδυμου 18 (μετην μπλε πορτα) απογευμα-βραδυ

Hostos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Α ναι! Τη Νανά εννοώ! Φαίνεται ωραίο MILF! Το θέμα είναι στο δωμάτιο αν είναι καλή!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Όσο για τη Ζάνα του Red έχει να πει κανένας κάτι; Εμένα αυτή με ενδιαφέρει!
Ευχαριστώ φίλε για τις παραπάνω πληροφορίες!
Αδερφέ για ποια Ζάνα λέμε στο RED? Στην Δοξάτου 2α δεν έχω πετύχει κοπέλα με το καλλιτεχνικό όνομα Ζάνα.

sete

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
1
εχει  πετυχει κανενας συναγωνιστης την Βικυ που δουλευε διδυμου 18 και παιωνιου για λιγο αν δεν κανω λαθος. tnx

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχει  πετυχει κανενας συναγωνιστης την Βικυ που δουλευε διδυμου 18 και παιωνιου για λιγο αν δεν κανω λαθος. tnx
περγαμου 27α την ειχα την προηγουμενη βδομαδα
πρωι τυπε μου

sete

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
1
να σαι καλα αδελφε αν και απαντησα με μεγαλη καθυστερηση, με εχει φαει η πολυ δουλεια :S :S :S

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
997

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom