Νέα

υπουργικο σεξ με σκυλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Χρήση κοκαϊνης και σεξ με σκυλιά έκανε η Υπουργός εσωτερικών της Σλοβενίας Catherine Kresal

Η όμορφη υπουργός Εσωτερικών της Σλοβενίας, Κατερίν Κρέσαλ, παραιτήθηκε λόγω σεξουαλικού
σκανδάλου.

Η Κρέσαλ συμμετείχε σε ομαδικό σέξ με χρήση κοκαΐνης, με μεγαλόσχημα στελέχη ομάδων διαφθοράς αλλά και σκυλιά!

Η κυβέρνηση του Μπορούτ Παχόρ ήταν στα πρόθυρα να χάσει την πλειοψηφία της και την υποστήριξη της στο κοινοβούλιο λόγω του σκανδάλου που αποκαλύφθηκε για την Catherine Kresal.

Ο τοπικός Τύπος αναφέρει λεπτομέρειες κάθε μέρα για το σκάνδαλο που εμπλέκεται η πολιτική προϊστάμενος των σωμάτων ασφαλείας της χώρας, σημειώνοντας, μάλιστα, και το φίλο της, ο οποίος φέρεται ότι οργάνωσε τα «όργια με σκυλιά». Η Κρέσαλ μέχρι πρότινος ήταν η πιο ισχυρή γυναίκα της Σλοβενίας.

Επισκέπτης

σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος στην υπόθεση δεν είναι μπλεγμένη η ίδια, αλλά φέρεται ως αναμεμειγμένος ο σύντροφός της. Ο λόγος της παραίτησης δεν έχει να κάνει με το σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο βρέθηκε νεκρός και ένας γιατρός ο οποίος ήταν γιατρίνα που είχε πάρει ανδρικές ορμόνες :new_shocked:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Παντού οι γυναίκες έχουν ξεφύγει. Τόσο δυνατό μιλφ και να πρέπει να το μοιράζεται κανείς με το σκύλο του  :2funny: :2funny: :2funny: είπαμε ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αλλά με μέτρο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χρήση κοκαϊνης και σεξ με σκυλιά έκανε η Υπουργός εσωτερικών της Σλοβενίας Catherine Kresal

Η όμορφη υπουργός Εσωτερικών της Σλοβενίας, Κατερίν Κρέσαλ, παραιτήθηκε λόγω σεξουαλικού
σκανδάλου.

Η Κρέσαλ συμμετείχε σε ομαδικό σέξ με χρήση κοκαΐνης, με μεγαλόσχημα στελέχη ομάδων διαφθοράς αλλά και σκυλιά!

Η κυβέρνηση του Μπορούτ Παχόρ ήταν στα πρόθυρα να χάσει την πλειοψηφία της και την υποστήριξη της στο κοινοβούλιο λόγω του σκανδάλου που αποκαλύφθηκε για την Catherine Kresal.

Ο τοπικός Τύπος αναφέρει λεπτομέρειες κάθε μέρα για το σκάνδαλο που εμπλέκεται η πολιτική προϊστάμενος των σωμάτων ασφαλείας της χώρας, σημειώνοντας, μάλιστα, και το φίλο της, ο οποίος φέρεται ότι οργάνωσε τα «όργια με σκυλιά». Η Κρέσαλ μέχρι πρότινος ήταν η πιο ισχυρή γυναίκα της Σλοβενίας.
δεν ειναι ασχημη παντως τυπε :grin:

εγιναν και οι σλοβενες ανωμαλιαρες :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
άγριο μιλφ απόλυτε !  :think:
τυπε φαντασου να διαβαζες αυτην την ειδηση αλλα στην θεση της σλοβενας να εβλεπες αυτην
Image.ashx.jpg
:2funny: :2funny: :2funny:

οποτε μια χαρα ειναι η σλοβενα :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τυπε φαντασου να διαβαζες αυτην την ειδηση αλλα στην θεση της σλοβενας να εβλεπες αυτην
Image.ashx.jpg
:2funny: :2funny: :2funny:

οποτε μια χαρα ειναι η σλοβενα :grin:

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

άν έβλεπα αυτή στη θέση της σλοβένας θα είχα πουλήσει τα πάντα και θα πήγαινα στο άγιο όρος  :priest:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Παντού οι γυναίκες έχουν ξεφύγει. Τόσο δυνατό μιλφ και να πρέπει να το μοιράζεται κανείς με το σκύλο του  :2funny: :2funny: :2funny: είπαμε ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αλλά με μέτρο
εγραψες φιλε :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν δεις τον αγγελαρα πεστου να ερθει προπονητης στην ομαδα τυπε :2funny:

καλά την είχα ξεχάσει τη κωλοομάδα μου..τη μου τη θύμισες ; και παίζουμε και με κέρκυρα σήμερα..έλα ρε άγγελε θεέ..πάρε τη παέ  :2funny: ξέρω είμαι  :offtopic: αλλά με παρέσυρε ο απόλυτος  :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλά την είχα ξεχάσει τη κωλοομάδα μου..τη μου τη θύμισες ; και παίζουμε και με κέρκυρα σήμερα..έλα ρε άγγελε θεέ..πάρε τη παέ  :2funny: ξέρω είμαι  :offtopic: αλλά με παρέσυρε ο απόλυτος  :think:
τυπε θα τους νικησουμε σημερα :2funny: :2funny: :2funny:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

Stories