You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπογεννητικότητα στην Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Γκομενάρα μου bordelman μου έλειψες. Το θέμα όμως είναι πολύ σοβαρό. Πιστεύω ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση για δύο λόγους.
Πρώτον, τα χρήματα μειώνονται όπως και το life style, οπότε αφενός ο κόσμος θα σοβαρευτεί και στραφεί σε ουσιαστικότερες αξίες και αφετέρου γνωρίζουμε οτί οι φτωχοί κάνουν περισσότερα παιδιά.
Δεύτερον, ή έλευση αλλοδαπών γυναικών κάνει ελκυστικότερο το γάμο γιατί με σας τις εντόπιες δεν.
Πρώτον, τα χρήματα μειώνονται όπως και το life style, οπότε αφενός ο κόσμος θα σοβαρευτεί και στραφεί σε ουσιαστικότερες αξίες και αφετέρου γνωρίζουμε οτί οι φτωχοί κάνουν περισσότερα παιδιά.
Δεύτερον, ή έλευση αλλοδαπών γυναικών κάνει ελκυστικότερο το γάμο γιατί με σας τις εντόπιες δεν.
Όλα βασίζονται στο τι θεωρούμε σημαντικό. Αυτά που έγραψα τα εννοώ. Εγγενείς δομές της οικονομίας εμποδίζουν έστω και την αξιοπρεπή διαβίωση μιας όχι κατέχουσας οικογένειας, αλλά από την άλλη είναι και η τεμπελιά και οι επιδιώξεις της κοινωνίας γενιότερα.
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
leonoro μιλάω σοβαρά θα μας πάρει ο διάολος όλους και όλες αν δεν κάνουμε κάτι.
Πιστεύω οτι όλα βασίζονται στα οικονομικά μας που΄έχουν πάει ήδη στον διάβολο!!
Τότε γιατί χώρες με οικονομία πιο χάλια απο την Ελλάδα ( Τουρκία, Αραβία ) δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα;;;
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Για τον ιδιο λογο που τα πιο πολλα παιδια στην ελλαδα τα εχουν τσιγγανοι, αλλοδαποι και κατωτερα κοινωνικα στρωματα......
Γίνε πιο σαφής μικρή....
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ελλειψη παιδειας.......οχι απαραιτητα ακαδημαϊκης......και ελλειψη ισως συνειδητοποιησης των ευθυνων που προϋποθετει η υπαρξη παιδιων....ενας καριεριστας και μια καριεριστρια θα το διπλοτριπλοσκεφτουν πριν κανουν παιδι.....υπαρχουν επαγγελματικες υποχρεωσεις........υπαρχουν οικονομικες υποχρεωσεις.......καποιος αεργος πιθανον να μην εχει τα απαραιτητα εφοδια για να μπει σε ολη αυτη τη διαδικασια ή να μην εχει τα λεφτα για καποια εκτρωση......δεν ξερω μια σκεψη κανω.....αλλα ειναι τυχαιο λες που τις περισσοτερες γεννησεις τις εχουν υπαναπτυκτες χωρες και οικογενειες χαμηλων στρωματων?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
γιατι σ αυτες τις χωρες φιλε μου μπορει να μην παιζουνε τοσο τα χρηματα αλλα σε αυτες τις χωρες η γυναικα δεν δουλευει και καθεται και μεγαλωνει τα παιδια της ενω σε μας και η γυναικα και ο αντρας δουλευουνε και τα παιδια μεγαλωνουνε με τους παπουδες και τις γαγιαδες και συνηθως 1 πιαδι γιατι χρονος για 2ο δεν υπαρχει οταν η γυναικα πρεπει να ειναι και γυναικα και νοικοκυρα και μανα και εργαζομενη...!!Τότε γιατί χώρες με οικονομία πιο χάλια απο την Ελλάδα ( Τουρκία, Αραβία ) δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα;;;
καπιοι ισως να με πουνε πουριτανο και παλαιων αρχων αλλα πειτε οτι δεν ειναι ετσι..!
μήπως όμως φταίμε και εμείς που γαμάμε τόσο πολύ πουτάνες θα φτάσουμε 50 χρονών και θα λέμε τι μαλάκες ήμασταν που κοροιδεύαμε τότε τους μαλάκες που παντρεύονταν νωρίς!
Τρέλλα!
Δηλαδή γαμάς πολύ πουτάνες... Horosho. Και 50 με μια καλή βορειο-ανατολικοευρωπαία μια χαρά κάνεις
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Τότε γιατί χώρες με οικονομία πιο χάλια απο την Ελλάδα ( Τουρκία, Αραβία ) δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα;;;
Γιατί η αμορφωσιά δε σου δίνει τη δυνατότητα να σκεφτείς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη γέννηση 1, 2, 3 ,4 5 παιδιών αφενός και αφετέρου αντισύλληψη κλπ είναι λέξεις άγνωστες για μεγάλο κομμάτι του κόσμου αυτού...
Από την άλλη, με τόσο χαμηλό βιοτικό επίπεδο, δεν έχει σημασία αν κάνεις 2 ή 10 παιδιά από τη στιγμή που ψιλοπεινάνε όλα...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
εγω μουνιτσα αυτο που λες ελειψη παιδειας δεν το καταλαβαινω..!!!δηλαδη θες να μας πεις οτι εκεινα τα χρονια που παντρευοντουσαν σε μικρες ηλικιες ειχανε την παιδεια..!!!
εγω αυτην την στιγμη εχω μια γιαγια η οποια ειναι 75 χρονων και εχει 3 δισεγκονα..!!αυτη η γυναικα τι αλλο θελει απο την ζωη της παιδια εγκονια δισεγκονα ειδε ολα της τα παιδια ευτιχισμενα..!!
απλα ειναι αυτα που ελεγα παραπανω αυτα θα μας φανε...!!
εγω αυτην την στιγμη εχω μια γιαγια η οποια ειναι 75 χρονων και εχει 3 δισεγκονα..!!αυτη η γυναικα τι αλλο θελει απο την ζωη της παιδια εγκονια δισεγκονα ειδε ολα της τα παιδια ευτιχισμενα..!!
απλα ειναι αυτα που ελεγα παραπανω αυτα θα μας φανε...!!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Γιατί η αμορφωσιά δε σου δίνει τη δυνατότητα να σκεφτείς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη γέννηση 1, 2, 3 ,4 5 παιδιών αφενός και αφετέρου αντισύλληψη κλπ είναι λέξεις άγνωστες για μεγάλο κομμάτι του κόσμου αυτού...
Από την άλλη, με τόσο χαμηλό βιοτικό επίπεδο, δεν έχει σημασία αν κάνεις 2 ή 10 παιδιά από τη στιγμή που ψιλοπεινάνε όλα...
Αυτο προσπαθουσα να πω χαιρομαι που το εθεσες πιο σουλουπωμενα
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
ναι αλλα που εχει φτασει η τεχνολογια η επιστημη και η Ιατρικη...!!!!!Με τα οσα κυκλοφορουν στην εποχη μας τα μεταλλαγμενα τη ρυπανση και τους καρκινους τα εγκεφαλικα και τα καρδιακα να θεριζουν επετρεψε μου να αμφιβαλλω.......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 270
- Εμφανίσεις