Νέα

Υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Διάβασα κάποια στοιχεία ενός μέλους για την υπογεννητικότητα που θα μας απειλήσει με αφανισμό σε περίπου 15-20 χρόνια. Τι πιστεύετε οτι πρέπει να γίνει?

Μη μου πείτε να σταματήσουμε τις πουτάνες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γκομενάρα μου bordelman μου έλειψες. Το θέμα όμως είναι πολύ σοβαρό. Πιστεύω ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση για δύο λόγους.
Πρώτον, τα χρήματα μειώνονται όπως και το life style, οπότε αφενός ο κόσμος θα σοβαρευτεί και στραφεί σε ουσιαστικότερες αξίες και αφετέρου γνωρίζουμε οτί οι φτωχοί κάνουν περισσότερα παιδιά.
Δεύτερον, ή έλευση αλλοδαπών γυναικών κάνει ελκυστικότερο το γάμο γιατί με σας τις εντόπιες δεν.

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
leonoro μιλάω σοβαρά θα μας πάρει ο διάολος όλους και όλες αν δεν κάνουμε κάτι.
Πιστεύω οτι όλα βασίζονται στα οικονομικά μας που΄έχουν πάει ήδη στον διάβολο!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όλα βασίζονται στο τι θεωρούμε σημαντικό. Αυτά που έγραψα τα εννοώ. Εγγενείς δομές της οικονομίας εμποδίζουν έστω και την αξιοπρεπή διαβίωση μιας όχι κατέχουσας οικογένειας, αλλά από την άλλη είναι και η τεμπελιά και οι επιδιώξεις της κοινωνίας γενιότερα.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
leonoro μιλάω σοβαρά θα μας πάρει ο διάολος όλους και όλες αν δεν κάνουμε κάτι.
Πιστεύω οτι όλα βασίζονται στα οικονομικά μας που΄έχουν πάει ήδη στον διάβολο!!

Τότε γιατί χώρες με οικονομία πιο χάλια απο την Ελλάδα ( Τουρκία, Αραβία ) δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα;;;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για τον ιδιο λογο που τα πιο πολλα παιδια στην ελλαδα τα εχουν τσιγγανοι, αλλοδαποι και κατωτερα κοινωνικα στρωματα......

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Exactly. Δεν χρειάζεται φυσικά να πέσουμε στο επίπεδό τους, απλά μια προσαρμογή σύστημα αξιών

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
μήπως όμως φταίμε και εμείς που γαμάμε τόσο πολύ πουτάνες θα φτάσουμε 50 χρονών και θα λέμε τι μαλάκες ήμασταν που κοροιδεύαμε τότε τους μαλάκες που παντρεύονταν νωρίς!

Τρέλλα!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ελλειψη παιδειας.......οχι απαραιτητα ακαδημαϊκης......και ελλειψη ισως συνειδητοποιησης των ευθυνων που προϋποθετει η υπαρξη παιδιων....ενας καριεριστας και μια καριεριστρια θα το διπλοτριπλοσκεφτουν πριν κανουν παιδι.....υπαρχουν επαγγελματικες υποχρεωσεις........υπαρχουν οικονομικες υποχρεωσεις.......καποιος αεργος πιθανον να μην εχει τα απαραιτητα εφοδια για να μπει σε ολη αυτη τη διαδικασια ή να μην εχει τα λεφτα για καποια εκτρωση......δεν ξερω μια σκεψη κανω.....αλλα ειναι τυχαιο λες που τις περισσοτερες γεννησεις τις εχουν υπαναπτυκτες χωρες και οικογενειες χαμηλων στρωματων?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Τότε γιατί χώρες με οικονομία πιο χάλια απο την Ελλάδα ( Τουρκία, Αραβία ) δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα;;;
γιατι σ αυτες τις χωρες φιλε μου μπορει να μην παιζουνε τοσο τα χρηματα αλλα σε αυτες τις χωρες η γυναικα δεν δουλευει και καθεται και μεγαλωνει τα παιδια της ενω σε μας και η γυναικα και ο αντρας δουλευουνε και τα παιδια μεγαλωνουνε με τους παπουδες και τις γαγιαδες και συνηθως 1 πιαδι γιατι χρονος για 2ο δεν υπαρχει οταν η γυναικα πρεπει να ειναι και γυναικα και νοικοκυρα και μανα και εργαζομενη...!!
καπιοι ισως να με πουνε πουριτανο και παλαιων αρχων αλλα πειτε οτι δεν ειναι ετσι..!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μήπως όμως φταίμε και εμείς που γαμάμε τόσο πολύ πουτάνες θα φτάσουμε 50 χρονών και θα λέμε τι μαλάκες ήμασταν που κοροιδεύαμε τότε τους μαλάκες που παντρεύονταν νωρίς!

Τρέλλα!

Δηλαδή γαμάς πολύ πουτάνες... Horosho. Και 50 με μια καλή βορειο-ανατολικοευρωπαία μια χαρά κάνεις

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θα ειναι ωραιοτατο να ειναι το παιδι σου 20 και εσυ με 70 και πιθανοτατα με το ενα ποδι στον ταφο.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αγάπη μου όταν πάμε εμείς 70 ο μέσος όρος ζωής θα είναι 100

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Γιατί η αμορφωσιά δε σου δίνει τη δυνατότητα να σκεφτείς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη γέννηση 1, 2, 3 ,4 5 παιδιών αφενός και αφετέρου αντισύλληψη κλπ είναι λέξεις άγνωστες για μεγάλο κομμάτι του κόσμου αυτού...
Από την άλλη, με τόσο χαμηλό βιοτικό επίπεδο, δεν έχει σημασία αν κάνεις 2 ή 10 παιδιά από τη στιγμή που ψιλοπεινάνε όλα...  :idiot:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με τα οσα κυκλοφορουν στην εποχη μας τα μεταλλαγμενα τη ρυπανση και τους καρκινους τα εγκεφαλικα και τα καρδιακα να θεριζουν επετρεψε μου να αμφιβαλλω....... :)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω μουνιτσα αυτο που λες ελειψη παιδειας δεν το καταλαβαινω..!!!δηλαδη θες να μας πεις οτι εκεινα τα χρονια που παντρευοντουσαν σε μικρες ηλικιες ειχανε την παιδεια..!!!
εγω αυτην την στιγμη εχω μια γιαγια η οποια ειναι 75 χρονων και εχει 3 δισεγκονα..!!αυτη η γυναικα τι αλλο θελει απο την ζωη της παιδια εγκονια δισεγκονα ειδε ολα της τα παιδια ευτιχισμενα..!!
απλα ειναι αυτα που ελεγα παραπανω αυτα θα μας φανε...!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατί η αμορφωσιά δε σου δίνει τη δυνατότητα να σκεφτείς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη γέννηση 1, 2, 3 ,4 5 παιδιών αφενός και αφετέρου αντισύλληψη κλπ είναι λέξεις άγνωστες για μεγάλο κομμάτι του κόσμου αυτού...
Από την άλλη, με τόσο χαμηλό βιοτικό επίπεδο, δεν έχει σημασία αν κάνεις 2 ή 10 παιδιά από τη στιγμή που ψιλοπεινάνε όλα...  :idiot:

Αυτο προσπαθουσα να πω χαιρομαι που το εθεσες πιο σουλουπωμενα :P :P

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Με τα οσα κυκλοφορουν στην εποχη μας τα μεταλλαγμενα τη ρυπανση και τους καρκινους τα εγκεφαλικα και τα καρδιακα να θεριζουν επετρεψε μου να αμφιβαλλω....... :)
ναι αλλα που εχει φτασει η τεχνολογια η επιστημη και η Ιατρικη...!!!!!

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
φοβάμαι μην μας κάνουν κανένα πόλεμο τότε οι κωλόΤούρκοι όταν δηλαδή θα έχουμε αποδεκατιστεί λόγω μαλακίας :jerking: :jerking: :jerking: και μαλακισμένης νοοτροπίας. Μήπως περιμένουν αυτή την τάση να γίνει πραγματικότητα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom