You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υποδοχη ηρωιδων στα χρυσα κοριτσια του μπασκετ!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
να κανουν και ξεχωριστα τουρνουά για χοντρούς ή για κοντους να παρουμε και εμεις μετταλιο, πως κανουν αρση βαρων κατηγοριες με το βαρος να γινει σε όλα τα αθλήματα. γιατι να παιρνει μεταλλιο μονο ο ψιλόλιγνος στο αλμα εις υψος? αν είναι σεξιστικο-ρατσιστικο να μην μπορουν να διακριθουν γυναικες επιση ροτσιστικο είναι να μην μπορουν να διακριθουν οι κοντοι. αντε οι χοντροι μπορουν να κανουν διαιτα οι κοντοι τι φταινε να είναι καταδικασμένοι εκτος μπάσκετ, αλματος κλπ
επισης και καλλιστεία για υπέρβαρους, για νανους...
ισοτητα κατά τα αλλα αλλα ειδικη κατηγορια οι γυναικες για να μην φαινεται ότι είναι κλασεις κατώτερες.
αδικο δεν είναι η αστοχη 1.90 να παιζει στην εθνικη και εγω εύστοχος αλλα 1.70 όχι?
ισοτητα κατά τα αλλα αλλα ειδικη κατηγορια οι γυναικες για να μην φαινεται ότι είναι κλασεις κατώτερες.
αδικο δεν είναι η αστοχη 1.90 να παιζει στην εθνικη και εγω εύστοχος αλλα 1.70 όχι?
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
ολοι οι κοντοι αντρες ειναι κομπλεξικοι και δεν θα μπορουσες να αποτελεις την εξαιρεση..το απεδειξες με το σχολιο σου!να κανουν και ξεχωριστα τουρνουά για χοντρούς ή για κοντους να παρουμε και εμεις μετταλιο, πως κανουν αρση βαρων κατηγοριες με το βαρος να γινει σε όλα τα αθλήματα. γιατι να παιρνει μεταλλιο μονο ο ψιλόλιγνος στο αλμα εις υψος? αν είναι σεξιστικο-ρατσιστικο να μην μπορουν να διακριθουν γυναικες επιση ροτσιστικο είναι να μην μπορουν να διακριθουν οι κοντοι. αντε οι χοντροι μπορουν να κανουν διαιτα οι κοντοι τι φταινε να είναι καταδικασμένοι εκτος μπάσκετ, αλματος κλπ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και ολες οι γυναικες είναι κομπλεξικες και το απεδειξαν επιβάλλοντας ξεχωριστα αθλήματα για αυτές για να παρουν μετταλια και πρωτιες ενώ είναι περιπου στο μεσο ορο.
εγω είμαι κομπλεξικος, γιατι δικαιούται να λεγεται πρωταθλητρια ελλαδος μια που βαζει λιγοτερα τριποντα και βολες από εμενα μπορεις να μου απαντησεις? επειδή γεννηθηκε με μουνι να την βοηθάμε να αλλαξει λαστιχο και να κανουμε τις βαριες δουλειες. μετταλιο γιατι να παιρνει στο αλμα εις μηκος αν χιλιαδες αλλοι πηδανε πιο μακρια?
εγω είμαι κομπλεξικος, γιατι δικαιούται να λεγεται πρωταθλητρια ελλαδος μια που βαζει λιγοτερα τριποντα και βολες από εμενα μπορεις να μου απαντησεις? επειδή γεννηθηκε με μουνι να την βοηθάμε να αλλαξει λαστιχο και να κανουμε τις βαριες δουλειες. μετταλιο γιατι να παιρνει στο αλμα εις μηκος αν χιλιαδες αλλοι πηδανε πιο μακρια?
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
Η μισογυνης εισαι η λουγκρα..μπορει και τα 2 μαζι!και ολες οι γυναικες είναι κομπλεξικες και το απεδειξαν επιβάλλοντας ξεχωριστα αθλήματα για αυτές για να παρουν μετταλια και πρωτιες ενώ είναι περιπου στο μεσο ορο.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
καλλιστεία για φαλακρους εχετε δει? γιατι να μην κανουν και αυτοι ξεχωριστα να διακριθουν? ετσι γεννηθηκαν δεν το επελεξαν.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
τι λες ρε τυπε? ουτε το ένα ουτε το άλλο.Η μισογυνης εισαι η λουγκρα..μπορει και τα 2 μαζι!
παντρεμενος και με άλλες 30 σχεσεις στο ιστορικο μου και εχω πληρωσει πανω από 200 πουτανες για την παρεα τους λες να μισω τις γυναικες ή να είμαι πουστης?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
τωρα μιλας σωστα.Οι γυναικες εχουν αλλο σωματοτυπο και μικροτερη μυικη δυναμη, φυσικο ειναι να ανηκουν σε ξεχωριστη κατηγορια απο τους αντρες..Το περιεργο ειναι οτι υπαρχει και παγκοσμιο τουρνουα σκακι γυναικων αρα εμμεσως πλην σαφως παραδεχονται οτι υστερουν και σε νοημοσυνη..
άλλο σωματοτυπο εχουν και οι κινεζοι, και οι νανοι, δεν κανουν ξεχωριστα παγκοσμια τουρνουά για να γινονται φιρμες και να τους εξασφαλιζει το κρατος μετα, οσες φορες το κανει. εκει είναι η αδικια.
αθλητης στιβου ασκείται και επειδή είναι αντρας βγαινει χιλιοστος στον πλανητη, γυναικα με τον ιδιο κοπο μπορει να βγει πρωτη αλλα επειδή είναι γυναικα δικαιούται να γινει παγκοσμια πρωταθλητρια.
λαθος για μενα είναι και οι ξεχωριστες κατηγοριες στην αρση βαρων και στην παλη.
αμα δεν εχεις σωματοτυπο να σηκωσεις 200 κιλα γιατι να σου δωσω μετταλιο που σηκωσες 100?
κάθε ανθρωπος διαφορετικος είναι γιατι να κανουμε ξεχωριστες κατηγοριες καποιους σωματοτυπους πχ γυναικες και όχι ολους? ανωτερου θεου παιδια είναι αυτές? ή ανωτερου θεου παιδι είναι ο αρσιβαρίστας του 1.70 70 κιλων από την ρουμανια αλλα κατωτερου θεου ο αλτης εις υψος του 1.50 και 50 κιλων από την κινα?
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Υποδοχή ηρωίδων σε 12 λεσβίες του Κερατα που έχουν ξεσκιστει στα πλακομουνια και γελοιοποιηθηκαν στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα από Γαλλία και Βέλγιο.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Μπράβο στα κορίτσια για την υπέρβαση τους, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Μία τέταρτη θέση είναι και αυτή ήρθε με διασυρμούς!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.054
- Πόντοι
- 6.256
Μηπως υπερβάλεις φιλε?Υποδοχή ηρωίδων σε 12 λεσβίες του Κερατα που έχουν ξεσκιστει στα πλακομουνια και γελοιοποιηθηκαν στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα από Γαλλία και Βέλγιο.
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Ακριβως. Ηδη ξεχαστηκε. Ποιο μπάσκετ γυναικων τωρα? Πλακα κανουμε?οχι και ηρωιδες ρε μαστορια
μια καλη εμφανιση ναι
μην υπερβαλουμε
σε λιγες μερες θα εχουν ξεχαστει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K