Εχεις 2 επιλογες.
1) Ενδεχομενως περνα πρωτα απο το υποκ/μα την δευτερα και ξεκαθαρισε οτι ειναι παρανοιμο να ΜΗΝ σε ενημερωσει ρητα καθοως ΚΑΙ να σου πει ψεματα , οποτε ζητας την επιστροφη των χρηματων σου και παυση της ασφαλισης, αλλιως θα απευθυνθεις στα κεντρικα. Μετα αν χρειαστει παρε τηλ το 2103288000Πειραιως ζητα οδδηγιες αφου εξηγησεις την περιπτωση και Κατηγγειλε το μεσω της οδου που θα σου πουν.
Στην συνεχεια παρε το ινστιτουτο καταναλωτη (δεν θυμαμαι τηλ -αλλα ιντερνετ και βρες το) και παρε απο εκει οδηγιες ΚΑΙ κατηγγειλε το σε αυτους κι9ολας
Ή
2) Ασε να περασει κανα διμηνο και θα δεις οτι θα σου κλεψουνε το πορτοφλι μια ωραια πρωια. Εαν λοιπον αυτο συμβει, θα διαπιστωσεις οτι στο πορτοφολι σου ειχες καρτα , καποιια μετρητα , μαζι τα κλειδια σου δηλ
πορτοφολι αγορα νεου >30ε
μετρητα 50ε
κανα δυο καρτεσ ερπανεκδοση (αλφα εθνικη) -εαν ειχε μεσα πρεπει να τις επανεκδοσεις
βγαλε ενα σετ κλειδιων παλι για τα σπιτια αυτοκινητα μηχανακια ~15αρι Ε
για ολα βεβαια αποδειξεις/τιμολογια - ακολουθα τις οδηγιες που θα σου πει η τραπεζα εαν διαπιστωσεις οτι σε κλεψανε.
Εννοειται θα χρειαστει καταγγελια στο ΑΤ της περιοχης, αφου εχει γινει κλοπη.
Μου εχει συμβει και εμενα , αλλα με ενημερωσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΩΤΑ και αφου το σκεφτηκα καλα καλα και μου εξηγησε τι με καλυπτει σκεφτηκα οτι θα με βολευε να ειχα τετοια ασφαλεια για διαφορους λογους.
Τελος, οτι κανετε ΠΡΕΠΕΙ να το ΞΕΚΑΝΕΤΕ! Δηλ. να δηλωσετε πριν την ανεωση της ασφαλειας οτι επιθυμειτε την ΔΙΑΚΟΠΗ!!! Αλλιως παει αυτοματο πιλοτο και ανανεωση! Αλλα 25Ε!
Εαν μου το ειχε κανει εμενα τραπεζικος αυτο θα χαιρομουν πολυ γιατι θα τον (την) πηγαινα πιπα κωλο νομικα!
Εννοειτε ΠΟΤΕ δεν μου εχει συμβει κατι τοσο χοντρο. Οι κανονισμοι ειναι σκληροι και τετοιες συμπεριφορες τιμωρουνται αυστηρα. (εαν βεβαια μπορουν να αποδειχτουν) Εαν οχι, οι υποψιες βαρυνουν πολυ τον υπαλληλο/τραπεζα και αναζητειται συμβιβαστικη λυση ωστε ο πελατης να ειναι ευχαριστημνεος.