Νέα

Υποχρεωτική χρέωση ασφάλιστρου χρεωστικής κάρτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα υπερβαλκανιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
Καλησπέρα, πήγα στην πειραιώς να βγάλω καινούργια χρεωστική κάρτα, καθώς την παλιά την έχω χάσει, και μόλις πάω σπίτι βλέπω στο web banking χρέωση 25 ευρώ για ετήσια ασφάλιστρα. Πάω την άλλη μέρα στην καριόλα που μου την έβγαλε και της λέω εγώ δεν ζήτησα ασφάλιση. Μου λέει η ασφάλιση είναι υποχρεωτική με κάθε κάρτα. Της λέω της πουτάνας γιατί δεν με ενημέρωσε και μου λέει ότι ήταν στα χαρτιά που υπέγραψα. (τα χαρτιά ήταν πάνω από 10 και δεν έδωσα σημασία). Η ασφάλεια είναι για κλοπή μετρητών από την κάρτα, κινητού, πορτοφολιού κ.α. Εν το μεταξύ μου είχε πρήξει τα αρχίδια με κάτι αμοιβαία κεφάλαια και μου λεγε ότι είναι σιγουρα λεφτά  :2funny: :2funny: :2funny: που επενδύουν σε μετοχές και ομόλογα εσωτερικού.

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
455
Πόντοι
301
Και εγώ έκανα επανέκδοση κάρτας αυτές τις μέρες στην Πειραιώς αλλά με ρώτησε εάν θέλω την ασφάλιση και εγώ αρνήθηκα ευγενικά
:happy:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Καλησπέρα, πήγα στην πειραιώς να βγάλω καινούργια χρεωστική κάρτα, καθώς την παλιά την έχω χάσει, και μόλις πάω σπίτι βλέπω στο web banking χρέωση 25 ευρώ για ετήσια ασφάλιστρα. Πάω την άλλη μέρα στην καριόλα που μου την έβγαλε και της λέω εγώ δεν ζήτησα ασφάλιση. Μου λέει η ασφάλιση είναι υποχρεωτική με κάθε κάρτα. Της λέω της πουτάνας γιατί δεν με ενημέρωσε και μου λέει ότι ήταν στα χαρτιά που υπέγραψα. (τα χαρτιά ήταν πάνω από 10 και δεν έδωσα σημασία). Η ασφάλεια είναι για κλοπή μετρητών από την κάρτα, κινητού, πορτοφολιού κ.α. Εν το μεταξύ μου είχε πρήξει τα αρχίδια με κάτι αμοιβαία κεφάλαια και μου λεγε ότι είναι σιγουρα λεφτά  :2funny: :2funny: :2funny: που επενδύουν σε μετοχές και ομόλογα εσωτερικού.
καλο μουνι ηταν τυπε...? :takethis: :takethis: :takethis:

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
910
Πόντοι
86
δεν ειναι καθόλου υποχρεωτικό
Και εμένα με ρώτησε εάν θέλω την ασφάλιση και την πρόσβαλλα :grin:

OP
OP
υπερβαλκανιος
Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
δεν ειναι καθόλου υποχρεωτικό
Και εμένα με ρώτησε εάν θέλω την ασφάλιση και την πρόσβαλα :grin:

Αρα εμένα που μου είπε ότι ήταν υποχρεωτικό με παραπλάνησε. Και δεν μπορώ να την καταγγείλω σε κανέναν γιατί ήταν διευθύντρια

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
ωραίο γκιλφ ήταν. Φόραγε και ένα κόκκινο σουτιέν σήμερα, φαινόταν κάτω από το πουκάμισο που ήταν λίγο ξεκουμπωμένο.
:wanker: :wanker: :wanker:.....τυπε πες της οτι εχεις 30€ που θες να επενδυσεις και προτεινε της δειπνο για να το συζητησετε.... :S :S :S

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
910
Πόντοι
86
Βρες κάνα ρεμάλι να ψωνίσει με την κάρτα σου και πες ότι την έχασες να παρεις αποζημίωση  :kneel:
Είσαι ασφαλισμένος τώρα βλέπεις

OP
OP
υπερβαλκανιος
Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
πρέπει να μου κλέψει λεφτά που έβγαλα με την κάρτα μου με την χρήση βίας. πρέπει να κάνω και δήλωση στην αστυνομία

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Εχεις 2 επιλογες.

1) Ενδεχομενως περνα πρωτα απο το υποκ/μα την δευτερα και ξεκαθαρισε οτι ειναι παρανοιμο να ΜΗΝ σε ενημερωσει ρητα καθοως ΚΑΙ να σου πει ψεματα , οποτε ζητας την επιστροφη των χρηματων σου και παυση της ασφαλισης, αλλιως θα απευθυνθεις στα κεντρικα. Μετα αν χρειαστει παρε τηλ το 2103288000Πειραιως ζητα οδδηγιες αφου εξηγησεις την περιπτωση και Κατηγγειλε το μεσω της οδου που θα σου πουν.
Στην συνεχεια παρε το ινστιτουτο καταναλωτη (δεν θυμαμαι τηλ -αλλα ιντερνετ και βρες το) και παρε απο εκει οδηγιες ΚΑΙ κατηγγειλε το σε αυτους κι9ολας

Ή

2) Ασε να περασει κανα διμηνο και θα δεις οτι θα σου κλεψουνε το πορτοφλι μια ωραια πρωια. Εαν λοιπον αυτο συμβει, θα διαπιστωσεις οτι στο πορτοφολι σου ειχες καρτα , καποιια μετρητα , μαζι τα κλειδια σου δηλ
πορτοφολι αγορα νεου >30ε
μετρητα 50ε
κανα δυο καρτεσ ερπανεκδοση (αλφα εθνικη) -εαν ειχε μεσα πρεπει να τις επανεκδοσεις
βγαλε ενα σετ κλειδιων παλι για τα σπιτια αυτοκινητα μηχανακια ~15αρι Ε
για ολα βεβαια αποδειξεις/τιμολογια - ακολουθα τις οδηγιες που θα σου πει η τραπεζα εαν διαπιστωσεις οτι σε κλεψανε.
Εννοειται θα χρειαστει καταγγελια στο ΑΤ της περιοχης, αφου εχει γινει κλοπη.

Μου εχει συμβει και εμενα , αλλα με ενημερωσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΩΤΑ και αφου το σκεφτηκα καλα καλα και μου εξηγησε τι με καλυπτει σκεφτηκα οτι θα με βολευε να ειχα τετοια ασφαλεια για διαφορους λογους.

Τελος, οτι κανετε ΠΡΕΠΕΙ να το ΞΕΚΑΝΕΤΕ! Δηλ. να δηλωσετε πριν την ανεωση της ασφαλειας οτι επιθυμειτε την ΔΙΑΚΟΠΗ!!! Αλλιως παει αυτοματο πιλοτο και ανανεωση! Αλλα 25Ε!

Εαν μου το ειχε κανει εμενα τραπεζικος αυτο θα χαιρομουν πολυ γιατι θα τον (την) πηγαινα πιπα κωλο νομικα!
Εννοειτε ΠΟΤΕ δεν μου εχει συμβει κατι τοσο χοντρο. Οι κανονισμοι ειναι σκληροι και τετοιες συμπεριφορες τιμωρουνται αυστηρα. (εαν βεβαια μπορουν να αποδειχτουν) Εαν οχι, οι υποψιες βαρυνουν πολυ τον υπαλληλο/τραπεζα και αναζητειται συμβιβαστικη λυση ωστε ο πελατης να ειναι ευχαριστημνεος.

OP
OP
υπερβαλκανιος
Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
πρέπει να γίνει με την χρήση βίας και να το δηλώσω στην αστυνομία. φοβάμαι μην με καταλάβουν ότι λέω ψέμματα στην αστυνομία, γιατί εφόσον έγινε με την χρήση βίας θα μου ζητάνε λεπτομέρειες

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Εχεις 2 επιλογες.

1) Ενδεχομενως περνα πρωτα απο το υποκ/μα την δευτερα και ξεκαθαρισε οτι ειναι παρανοιμο να ΜΗΝ σε ενημερωσει ρητα καθοως ΚΑΙ να σου πει ψεματα , οποτε ζητας την επιστροφη των χρηματων σου και παυση της ασφαλισης, αλλιως θα απευθυνθεις στα κεντρικα. Μετα αν χρειαστει παρε τηλ το 2103288000Πειραιως ζητα οδδηγιες αφου εξηγησεις την περιπτωση και Κατηγγειλε το μεσω της οδου που θα σου πουν.
Στην συνεχεια παρε το ινστιτουτο καταναλωτη (δεν θυμαμαι τηλ -αλλα ιντερνετ και βρες το) και παρε απο εκει οδηγιες ΚΑΙ κατηγγειλε το σε αυτους κι9ολας

Ή

2) Ασε να περασει κανα διμηνο και θα δεις οτι θα σου κλεψουνε το πορτοφλι μια ωραια πρωια. Εαν λοιπον αυτο συμβει, θα διαπιστωσεις οτι στο πορτοφολι σου ειχες καρτα , καποιια μετρητα , μαζι τα κλειδια σου δηλ
πορτοφολι αγορα νεου >30ε
μετρητα 50ε
κανα δυο καρτεσ ερπανεκδοση (αλφα εθνικη) -εαν ειχε μεσα πρεπει να τις επανεκδοσεις
βγαλε ενα σετ κλειδιων παλι για τα σπιτια αυτοκινητα μηχανακια ~15αρι Ε
για ολα βεβαια αποδειξεις/τιμολογια - ακολουθα τις οδηγιες που θα σου πει η τραπεζα εαν διαπιστωσεις οτι σε κλεψανε.
Εννοειται θα χρειαστει καταγγελια στο ΑΤ της περιοχης, αφου εχει γινει κλοπη.

Μου εχει συμβει και εμενα , αλλα με ενημερωσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΩΤΑ και αφου το σκεφτηκα καλα καλα και μου εξηγησε τι με καλυπτει σκεφτηκα οτι θα με βολευε να ειχα τετοια ασφαλεια για διαφορους λογους.

Τελος, οτι κανετε ΠΡΕΠΕΙ να το ΞΕΚΑΝΕΤΕ! Δηλ. να δηλωσετε πριν την ανεωση της ασφαλειας οτι επιθυμειτε την ΔΙΑΚΟΠΗ!!! Αλλιως παει αυτοματο πιλοτο και ανανεωση! Αλλα 25Ε!

Εαν μου το ειχε κανει εμενα τραπεζικος αυτο θα χαιρομουν πολυ γιατι θα τον (την) πηγαινα πιπα κωλο νομικα!
Εννοειτε ΠΟΤΕ δεν μου εχει συμβει κατι τοσο χοντρο. Οι κανονισμοι ειναι σκληροι και τετοιες συμπεριφορες τιμωρουνται αυστηρα. (εαν βεβαια μπορουν να αποδειχτουν) Εαν οχι, οι υποψιες βαρυνουν πολυ τον υπαλληλο/τραπεζα και αναζητειται συμβιβαστικη λυση ωστε ο πελατης να ειναι ευχαριστημνεος.
:spam: :offtopic: :ban:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
πρέπει να γίνει με την χρήση βίας και να το δηλώσω στην αστυνομία. φοβάμαι μην με καταλάβουν ότι λέω ψέμματα στην αστυνομία, γιατί εφόσον έγινε με την χρήση βίας θα μου ζητάνε λεπτομέρειες
ποια χρηση βιας? με τραβηξε ενα μαχαιρι το πρεζακι και τα πηρε και δρομο...

εχουν πλαφον βεβαια αν το εψαξες καθολου. σημερα εγω εβγαλα καρτα για δευτερο λογαριασμο και επισης μου το προτειναν ( και τις προαλλες που ειχα ξανα βγαλει καρτα σε αλλο καταστημα επισης μου το προτειναν και εκει) και ευθεως ειπα την σημερινη γνωστη οτι με συμφερει και σιγουρα θα με κλεψουν και μου λεει αρκει να φερεις εσυ τη βεβαιωση κλοπης απο την αστυνομια και ολα τα αλλα δικα μας...

οσον αφορα το θεμα σου και εν γνωση σου να εγινε εχεις το δικαιωμα υπαναχωρησης οπως και σε καθε αγορα λες και σιγα πια τι "χρησιμοποιησες" που τους κοστιζει?

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.451
Πόντοι
6.955
Καλείς στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της τράπεζας και ζητάς να καταχωρηθεί ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
Αυτό που πλέον είναι αναπόφευκτο είναι η χρέωση με 5-6 κόστος όποτε επανεκδίδεται νέο πλαστικο. Η ασφάλεια είναι προαιρετική.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.381

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
Καλείς στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της τράπεζας και ζητάς να καταχωρηθεί ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
Αυτό που πλέον είναι αναπόφευκτο είναι η χρέωση με 5-6 κόστος όποτε επανεκδίδεται νέο πλαστικο. Η ασφάλεια είναι προαιρετική.
αυτα στην εθνικη και κατι αλφαμπανκ που συντομα θα χρεωνουν μεχρι και εκδοση βιβλιαριου. η πειραιως δε χρεωνει ουτε το πλαστικο (αν ειναι λογω φθορας η ληξης) και ανα λογαριασμο μαλιστα επιτρεπονται να βγαλεις μεχρι 4 πλαστικα ταυτοχρονα!!!!!

για χρεωστικες μιλαμε παντα. εβγαλα μαστερκαρντ πριν 20 μερες και βιζα σημερα.

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
910
Πόντοι
86
απο Δευτέρα αρχιζει η χρεωση επανεκδοσης καρτων στην Πειραιως

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.381
Ακόμα τις κάρτες χρησιμοποιείται για τις συναλλαγές σας; Έχω χρησιμοποιώ το κινητό μου. i bank pay, winbank wallet, my alpha wallet

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
Κι ενός φίλου του ζήτησαν 30€ για επανέκδοση στη Eurobank.Μάλιστα δεν είχε στο λογαριασμό και δεν του εξέδιδαν την κάρτα...Τι σόι μαλακία είναι αυτή πάλι...Του είπαν βέβαια ότι μετά από λίγο καιρό μπορεί να παύσει την πάγια εντολή.Για να δούμε αν μπορέσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom