Επισκέπτης
Υπάρχουν πόρνες από Αζερμπαϊτζάν και Καζακστάν στην Ελλάδα ? Έχει δοκιμάσει κανένας ?
Και γενικά,έχει γαμήσει κανένας Μουσουλμάνα ?
Oι Καζακες δεν ειναι Μουσουλμανες φιλε.Υπάρχουν πόρνες από Αζερμπαϊτζάν και Καζακστάν στην Ελλάδα ? Έχει δοκιμάσει κανένας ?
Oι Καζακες δεν ειναι Μουσουλμανες φιλε.
αυτή η Μικαέλα νομίζω είναι από κει κάπου... Καζακστάν
και είναι αρκετά καλή
Υπάρχουν πόρνες από Αζερμπαϊτζάν και Καζακστάν στην Ελλάδα ? Έχει δοκιμάσει κανένας ?
απο καζακσταν ναι τυπεΥπάρχουν πόρνες από Αζερμπαϊτζάν και Καζακστάν στην Ελλάδα ? Έχει δοκιμάσει κανένας ?
τυπε εισαι οπαδος και της εθνικης Καζακστάν?Άρα τουλάχιστον απο Καζακστάνες έχουμε πολύ υλικό στην Ελλάδα ...thanks Για τις πληροφορίες...
τυπε εισαι οπαδος και της εθνικης Καζακστάν?
γατακιαΌχι αγαπητέ...από Ευρώπη μόνο Ισλανδίας και Νήσων Φερόε ;)
στο καζακσταν οι γνησιοι οι ντοπιοι ειναι μουσουλμανοι αλλα τις βιζιτες τισ κανουν οι εποικοι οι ρωσσιδες που ειναι ορθοδοξεςΝομίζω πως στο Καζακστάν είναι 50-50 χριστιανοί και μουσουλμάνοι...
στο καζακσταν οι γνησιοι οι ντοπιοι ειναι μουσουλμανοι αλλα τις βιζιτες τισ κανουν οι εποικοι οι ρωσσιδες που ειναι ορθοδοξες
α!!!! και κατι ακομα οι καλυτερες πραγματικα ειναι απο αγιο ορος ;) ;) ;) ;) ;)στο καζακσταν οι γνησιοι οι ντοπιοι ειναι μουσουλμανοι αλλα τις βιζιτες τισ κανουν οι εποικοι οι ρωσσιδες που ειναι ορθοδοξες
νησια Φιτζι φιλε ;) χωρίς πλάκα είμαι οπαδόςΌχι αγαπητέ...από Ευρώπη μόνο Ισλανδίας και Νήσων Φερόε ;)
στο καζακσταν οι γνησιοι οι ντοπιοι ειναι μουσουλμανοι αλλα τις βιζιτες τισ κανουν οι εποικοι οι ρωσσιδες που ειναι ορθοδοξες
ποδοσφαιρομανα τυπενησια Φιτζι φιλε ;) χωρίς πλάκα είμαι οπαδός