mathousalas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αντιγονη 763-125/32 κ κατι ψιλα που ελεγε κ ο ζαμπετας μαθε πως οταν γινεις 50 καθοτιν αμα λαχει ναουμ φασολα ελλεεινιδα θαχεις γενει σα τη φουστα του αχλαμπουχλα πλισε απο φατσα περγκολα[.νασουνα βραζιλιανα η καμια ρωσιδοκορασις δουλεμενη στο κρυο νατσιτωση η μαπα ]θαχες 3 χερια στοκο μπιστολιου κ 2 χερια ακριλικο 2πλης στη μαπα κ θαβγαινες μετα την εσπερα μη τρομαξουν κ τα παιδια!θαθελες ξυρισμα δυς ημερεσιος μυστακα κ πηγουνι κ αστα λαβιστα αστα κ χεστα.θα κηνυγαγες τα τεκνα να σου κατσουν ταζωντας οσαν αλλος τζεφρυ λαγους με πετραχιλια κ αλλα πολλα που βλεπω στις πρωην συμαθητριες μου οι παλε ποτε μουναρες καραμπαζα του κερατα.οσο για τα ευρω στις πιτσιρικες αφου δωσουμε τον η δινουμε κ το αναλογο μπουρμπουαρ για το αψογο σερβις.να το δοσω στη γυναικα μου ?κριμα κ αδικο δεν ειναι.οποταν ο αγων ειναι ανισος ο μαυροφορεμενος=διαιτητης ειναι μιλημενος χασατε κυρα μου κ τα δεωντα στα παιδια.αυτα τα ολιγα απο γιουβετσι.βρηκες τα μομολα κ κουνιεσαι.εισαι παντρεμενη?αν οχι τζους .μας χαλας τη μοστρα!εδω ειμαστε για να οχι να λυσουμε το καρτεσιο θεωρημα