Νέα

υπαρχη σαιτ με παντρεμενες που ψαχνωνται ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mathousalas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αντιγονη 763-125/32 κ κατι ψιλα που ελεγε κ ο ζαμπετας μαθε πως οταν γινεις 50 καθοτιν αμα λαχει ναουμ φασολα ελλεεινιδα θαχεις γενει σα τη φουστα του αχλαμπουχλα πλισε απο φατσα περγκολα[.νασουνα βραζιλιανα η καμια ρωσιδοκορασις δουλεμενη στο κρυο νατσιτωση η μαπα ]θαχες 3 χερια στοκο μπιστολιου κ 2 χερια ακριλικο 2πλης στη μαπα κ θαβγαινες μετα την εσπερα μη τρομαξουν κ τα παιδια!θαθελες ξυρισμα δυς ημερεσιος μυστακα κ πηγουνι κ αστα λαβιστα αστα κ χεστα.θα κηνυγαγες τα τεκνα να σου κατσουν ταζωντας οσαν αλλος τζεφρυ λαγους με πετραχιλια κ αλλα πολλα που βλεπω στις πρωην συμαθητριες μου οι παλε ποτε μουναρες καραμπαζα του κερατα.οσο για τα ευρω στις πιτσιρικες αφου δωσουμε τον  :pipa1: η  :knockinb: δινουμε κ το αναλογο μπουρμπουαρ για το αψογο σερβις.να το δοσω στη γυναικα μου ?κριμα κ αδικο δεν ειναι.οποταν ο αγων ειναι ανισος ο μαυροφορεμενος=διαιτητης ειναι μιλημενος χασατε κυρα μου κ τα δεωντα στα παιδια.αυτα τα ολιγα απο γιουβετσι.βρηκες τα μομολα κ κουνιεσαι.εισαι παντρεμενη?αν οχι τζους .μας χαλας τη μοστρα!εδω ειμαστε για να  :knockinb: οχι να λυσουμε το καρτεσιο θεωρημα

OP
OP
M

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο αχλαμπουχλας κανει το χαβαλε του εδω μεσα κ ειναι στο σαιτ απο τις 6 το πρωι.φαντασου ναταν εδω για σοβαρο λογο κ σκοπο.ρε τι ακουω σημερα.

OP
OP
M

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον παντρεμενες που ναχουν ορεξη για :knockinb: :fuck2: ψαχνω εγω κ μερικοι αλλοι εδω μεσα.οσες γουσταρουν απαντανε.βαρεθηκα τη μαρθα βουρτση.φωτο ξεβρακωτη στο σαιτ το ταδε κ οταν ρωτας σου λεει ειναι καλητεχνικες οι φωτο κ για ποια με περασες.αισταδιαλα κ μενεις παροδο ιωνιας με τη χεστρα στην αυλη.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
λοιπον παντρεμενες που ναχουν ορεξη για :knockinb: :fuck2: ψαχνω εγω κ μερικοι αλλοι εδω μεσα.οσες γουσταρουν απαντανε.βαρεθηκα τη μαρθα βουρτση.φωτο ξεβρακωτη στο σαιτ το ταδε κ οταν ρωτας σου λεει ειναι καλητεχνικες οι φωτο κ για ποια με περασες.αισταδιαλα κ μενεις παροδο ιωνιας με τη χεστρα στην αυλη.
μεσοε μαθουσαλα περιμενουμε τα σχολια σας

OP
OP
M

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον βρηκα το σαιτ κ εχει πραμα παρθενο .ελεεινιδες παντρεμενες απο επαρχια που κατεβαινουν αθηνα για πουτσοψωνια,παω να νικελωσω το μικρομου τσουτσουνι κ να βαλω μια προεκταση απο  τορνο κωνικο σπυρωμα

hammerfun

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον βρηκα το σαιτ κ εχει πραμα παρθενο .ελεεινιδες παντρεμενες απο επαρχια που κατεβαινουν αθηνα για πουτσοψωνια,παω να νικελωσω το μικρομου τσουτσουνι κ να βαλω μια προεκταση απο  τορνο κωνικο σπυρωμα
πες μας πιο ειναι...

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πες λεπτομερειες να κανουμε προσφορες να πουτσοψωνισουν οι καημενες!! :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ναχουν κανει μπανιο.....Η τυριλα δεν φευγει ευκολα :grin: :grin:

OP
OP
M

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οκ τωρα μαγκες?μαζευωμαστε και  :knockinb:.τζαμπα χωρις κοπο κ χρημακ γουσταρουν κ ανταλαγες συντροφων τα ταγαρια.εκει να δεις καυλα περασμενο σαββατο στο νιρβανα δεν προλαβαινα να το χωνο.να ζηση η υπαιθρος χωρα.κατσε μαλακα εσυ να γυρνας στο μεταξι κ στα λοιπα

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οκ τωρα μαγκες?μαζευωμαστε και  :knockinb:.τζαμπα χωρις κοπο κ χρημακ γουσταρουν κ ανταλαγες συντροφων τα ταγαρια.εκει να δεις καυλα περασμενο σαββατο στο νιρβανα δεν προλαβαινα να το χωνο.να ζηση η υπαιθρος χωρα.κατσε μαλακα εσυ να γυρνας στο μεταξι κ στα λοιπα

ε όχι και ταγάρια οι κοπέλες. :uglystupid:

OP
OP
M

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΑΜΑΝΙΤΑ ΚΟΚΟΝΑΤΟ.μεταφραση απο γιαπωνεζικα καλως τη παντρεμενη θυγμενη .ταγαρια λεμε τισ τσαντες λουι βουιτον =απο λαικη που κουβαλανε οτα επισκεπτωνται το κλυνων αστυ κυρια μου.η μηπωσ κυριε μου?

OP
OP
M

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο βολτεμορ οπου δει γυναικα τρεχει.ρε πετσα αγαπουλη σαλιαρη ημαρτον.αν θες να σου δωσω τηλ απο μια θιτσα να αλαξεις τισ βαλβολινες μη κρεπαρη το σασμαν.ρε με τουσ μαλακες πουχουμε μπλεξει.ρε εδω ειναι για παντρεμενους.οχι για αγαμητους

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.845
Πόντοι
3.715
ποιο σάϊτ και μαλακίες...βγες όταν παίζει Τσάμπιονς Ληγκ έξω για ποτάκι να δεις τι γίνεται, μετά τα λέμε και για σάϊτ και για σαϊτες και για τέτοια κι άλλα.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΑΜΑΝΙΤΑ ΚΟΚΟΝΑΤΟ.μεταφραση απο γιαπωνεζικα καλως τη παντρεμενη θυγμενη .ταγαρια λεμε τισ τσαντες λουι βουιτον =απο λαικη που κουβαλανε οτα επισκεπτωνται το κλυνων αστυ κυρια μου.η μηπωσ κυριε μου?

Δεν είμαι παντρεμένη κύριε μου. Ποιος να με πάρει άλλωστε εμένα. Απλά μου φαίνεται εντελώς άκυρο να τις αποκαλέιτε ταγάρια  τη στιγμή που κάνετε κωλοτούμπες για να τις γαμήσετε. Γιατι το υφάκι  του αντρα του πολλά βαρύ δεν το χάψαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom