Νέα

Υπάρχει site που να μου λύνει τα προβλήματα για να πάψω να μπαίνω στα forums?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ulikante
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ειναι ισως λιγο οξυμωρο να μπαινω σε forum για να βρω τροπο να μην ξαναγραψω σε forum αλλα εχω βαρεθει να  googlaro για το παραμικρο.
την μια δεν ξερω πως να κανω convert pdf σε corell , την αλλη πως να κανω crop στο photoshop , την αλλη κατι αλλο
εχω βρει sites οπως το elance.com , odesk.com αλλα πρεπει να εχεις καποιες πιο εξειδικευμενες γνωσεις για να αξιζει το κοπο.
ξερει κανεις κανενα site Που να βαζω το προβλημα μου και να μου βγαζει την λυση. δεν εχω προβλημα να πληρωνω ( κατι λογικο παντα) αρκει να σταματησω να ψαχνω με το παραμικρο. σαν τον it manager σε μια εταιρεια αλλα για μενα
ευχαριστω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ειναι ισως λιγο οξυμωρο να μπαινω σε forum για να βρω τροπο να μην ξαναγραψω σε forum αλλα εχω βαρεθει να  googlaro για το παραμικρο.
την μια δεν ξερω πως να κανω convert pdf σε corell , την αλλη πως να κανω crop στο photoshop , την αλλη κατι αλλο
εχω βρει sites οπως το elance.com , odesk.com αλλα πρεπει να εχεις καποιες πιο εξειδικευμενες γνωσεις για να αξιζει το κοπο.
ξερει κανεις κανενα site Που να βαζω το προβλημα μου και να μου βγαζει την λυση. δεν εχω προβλημα να πληρωνω ( κατι λογικο παντα) αρκει να σταματησω να ψαχνω με το παραμικρο. σαν τον it manager σε μια εταιρεια αλλα για μενα
ευχαριστω

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
ειναι ισως λιγο οξυμωρο να μπαινω σε forum για να βρω τροπο να μην ξαναγραψω σε forum αλλα εχω βαρεθει να  googlaro για το παραμικρο.
ευχαριστω
ρε... γιατι βαριεστε... οι περισσοτεροι τουλαχιστον... οπως λενε και καποιοι εδω μεσα... φιλε μπορεις να μου πεις τα καλυτερα cg που κυκλοφορουν και να μου δωσεις και τα τηλεφωνα τους! η ποιες ειναι οι καλυτερες πουτ...νες και τι ωρες δουλευουν για να μην φαω καμια φολα....!!!   και φαντασου οτι υπαρχει και το google που πατας οτι θελεις και στο βρισκει... φαντασου να μην υπηρχε... ψαξτε λιγο.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ειναι ισως λιγο οξυμωρο να μπαινω σε forum για να βρω τροπο να μην ξαναγραψω σε forum αλλα εχω βαρεθει να  googlaro για το παραμικρο.
ευχαριστω

γεισοθ φιλε μ!
αν θελεισ μπορω σε βοηθησω σε οτι χρειαζεσαι οσο αφορα τεχνικα θεματα και ερωτησεισ!
βαλε την ερωτηση σοθ εδω και αμεσωσ θα εξθπηρετηθεισ!
γιαθτο ειναι τα μελη σε σαιτ για να βοηθαει ο ενασ τον αλλονε!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ενα πληκρολογιο δεν μπορεις να καθαρισεις απο καφε , το παιδειθ και μαστοραθ...

πλακα πλακα ειχε ενα σιτε που εδινε απαντησεις με πληρωμη αλλα δε το θυμαμαι ...

εδιτ κατι βρηκα ...

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Ενα πληκρολογιο δεν μπορεις να καθαρισεις απο καφε , το παιδειθ και μαστοραθ...

πλακα πλακα ειχε ενα σιτε που εδινε απαντησεις με πληρωμη αλλα δε το θυμαμαι ...

εδιτ κατι βρηκα ...

αμεσωσ να πεισ την κακια σοθ !
σαν δεν ενδρεπεσαι ρε μαστορα !

OP
OP
U

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
μα το προβλημα μου δεν ειναι οτι δεν βρισκω απαντησεις. βρισκω αλλα πρεπει για καθε θεμα που με απασχολει να ψαχνω με τις ωες. αυτο που αναφερθηκε οτι σου λυνουν το προβλημα με αμοιβη ψαχνω. αν το θυμηθεις μου λες
ακριβως για να εχω περισσοτερο χρονο να ασχολουμε με το bourdela

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
μα το προβλημα μου δεν ειναι οτι δεν βρισκω απαντησεις. βρισκω αλλα πρεπει για καθε θεμα που με απασχολει να ψαχνω με τις ωες. αυτο που αναφερθηκε οτι σου λυνουν το προβλημα με αμοιβη ψαχνω. αν το θυμηθεις μου λες
ακριβως για να εχω περισσοτερο χρονο να ασχολουμε με το bourdela
αφοθ εμεισ μποροθμε να σε χελπισοθμε χωρισ λεφτα ρε μαστορα !
πεσ μασ τι θεσ και θα σε στειλοθμε τισ απαντησεισ!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Έχω μιαν απορίαν φίλε γειασοθ.
Γιατίν όταν πάμε στα πορδέγιαν να γαμήσοθμε και να κάνοθμε ακάποτο τσιμόθκι, η ποθάνα τραβιέτε αν δεν έχοθμε πλθθεί, 2-3 βδομάδεσ? Όχι πολύν δηλαδής.  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Έχω μιαν απορίαν φίλε γειασοθ.
Γιατίν όταν πάμε στα πορδέγιαν να γαμήσοθμε και να κάνοθμε ακάποτο τσιμόθκι, η ποθάνα τραβιέτε αν δεν έχοθμε πλθθεί, 2-3 βδομάδεσ? Όχι πολύν δηλαδής.  :think: :think: :think: :think: :think: :think:
γιατι εχει πιασει μθζηθρα ο μποθντζοσ και εχοθν φιτρωσει σπανακι στα μπαλακια !
και ετσι η ποθτανα οταν παει να καμει το τσιμοθκιον μθριζει σαν σπανακοτριροπιττα χωριατικη το πεοσ!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
γιατι εχει πιασει μθζηθρα ο μποθντζοσ και εχοθν φιτρωσει σπανακι στα μπαλακια !
και ετσι η ποθτανα οταν παει να καμει το τσιμοθκιον μθριζει σαν σπανακοτριροπιττα χωριατικη το πεοσ!
Εθχαριστό πολθ δάσκλαλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom