Νέα

Υπάρχει Πλαστικός Χειρουργός στο site (οχι για θέμα αισθητικής αλλα υγεί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akalisal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Γεια σας

Υπάρχει ενα θέμα που με απασχολεί έχω ενα μικρό ογκο (που συνεχώς αυξάνεται) στο βλεφαρο μου και συνοδευεται και απο χρωματισμό. Μέχρι τωρα δεν με ενοχλουσε παροτι ειναι και λιγο αντιαισθητικό πλεον ο ογκος εχει μεγαλωσει βαραινει το βλεφαρο και με ενοχλει.

Δερματολόγος μου έχει πει οτι ειναι σπιλος Πλαστικος οτι ειναι αιμαγγείωμα.

Το σίγουρο ειναι οτι πλεον θελω να αφαιρεθεί , οχι για τον χρωματισμο η για αισθητικούς λογους αλλα με ενοχλει στο ματι.

Αν κάποιος ειναι ειδικός και θέλει να μου πει τη γνώμη του η ποσο μπορει να κοστισει κατα προσεγγιση η ακομα καλυτερα εαν καποιος γνωριζει καποιο δημοσιο νοσοκομειο (διοτι ειμαι ανεργος και ανασφάλιστος αυτη τη στιγμη) θα με βοηθουσε παρα πολυ.

Παρακαλούνται οι ασχετοι και εχοντες ορεξη για χαβαλε να μην απαντησουν

Ευχαριστω

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Κλείσε ραντεβού στο νοσοκομείο Συγγρού και ακολούθα τις οδηγίες των γιατρών εκεί.

:sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κλείσε ραντεβού στο νοσοκομείο Συγγρού και ακολούθα τις οδηγίες των γιατρών εκεί.

:sunglasses:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Γεια σας

Υπάρχει ενα θέμα που με απασχολεί έχω ενα μικρό ογκο (που συνεχώς αυξάνεται) στο βλεφαρο μου και συνοδευεται και απο χρωματισμό. Μέχρι τωρα δεν με ενοχλουσε παροτι ειναι και λιγο αντιαισθητικό πλεον ο ογκος εχει μεγαλωσει βαραινει το βλεφαρο και με ενοχλει.

Το σίγουρο ειναι οτι πλεον θελω να αφαιρεθεί , οχι για τον χρωματισμο η για αισθητικούς λογους αλλα με ενοχλει στο ματι.

Αν κάποιος ειναι ειδικός και θέλει να μου πει τη γνώμη του η ποσο μπορει να κοστισει κατα προσεγγιση η ακομα καλυτερα εαν καποιος γνωριζει καποιο δημοσιο νοσοκομειο (διοτι ειμαι ανεργος και ανασφάλιστος αυτη τη στιγμη) θα με βοηθουσε παρα πολυ.

Ευχαριστω
φίλε μου πρόσεχε δεν παίζουν με αυτά ....ίσως και να πρέπει να το αφήσεις στην ησυχία του αλλά ίσως και να πρέπει να το βγάλεις άμεσα.... ρώτα γιατρούς (όχι έναν μόνο γιατί κυκκλοφορούν μπάζα και δεν είνα να παίζεις με αυτά όπως είπα)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μονο ειδικος γιατρος θα σου πη τι ειναι και νομιζω πρωτα θα πρεπη να γινη βιοψεια

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Γεια σας

Ευχαριστω
Οφθαλμιατρείο Αθηνών. Πανεπιστημίου και Σίνα.

η γνωμη μου ειναι να πας στα εξωτερικα ιατρεια ως εκτακτο περιστατικο, διοτι αλλιως θα παρεις ραντεβου μετα απο 3-6 μηνες, ή κλεισε απογευματινο μετα απο μερικες μερες και ξεκίνα ό,τι κανεις περαιτερω, με βαση αυτα που θα σου πουν εκει.

για μενα ό,τι καλλιτερο και ''τιμιο'' υπαρχει αυτη τη στιγμη στην ελλαδα.

στο λινκ που βαζω θα βρεις και τηλεφωνα.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.048
Πόντοι
216
Δύο είναι,φίλτατε,οι καλύτερες κλινικές Οφθαλμολογίας στο ΕΣΥ.Η μία βρίσκεται στο Αττικό Νοσοκομείο (εκεί που πήγανε τον Αντώνη Σαμαρά εχθές που έπαθε αποκόλληση αμφοβληστροειδούς ) και η άλλη είναι στο Γεώργιος Γεννηματάς...Τηλεφωνάς ή καλύτερα πηγαίνεις από εκεί και κανονίζεις ραντεβού...Πάντως άνευ (έστω και μικρής...) αμοιβής δύσκολα θα γίνει καλή δουλειά...Ομιλώ εξ πείρας καθότι ο αδελφός μου έκανε μεταμόσχευση κερατοεοδούς χιτώνα στο ΠΕΠΑΓΝΗ και το λάδωμα έβαλε τον μηχανισμό σε κίνηση...Καλά ξεμεπρδέματα!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πριν 2 χρονια ρωτησε!!! :headbang:
Κοιταξτε λιγο και την ηεμρομηνια πριν απαντησετε!!! :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!