Δεν έχω ανατρέξει σε προηγούμενα νήματα να ψάξω αν έχει ξανασυζυτηθεί:πριν από κάμποσα χρόνια,ένας γνωστός μου'χε πει ότι είναι πεπερασμένος ο αριθμός που μπορεί να χύσει ένας άντρας στη διάρκεια της ζωής του!Ξέρω ότι είναι πολυπαραγοντικό,δηλαδή εξαρτάται από ηλικία,διατροφή,φυσική και ψυχική κατάσταση,και πολλά άλλα.Υπάρχει κάποια έρευνα επιστημονική πάνω σ'αυτό,ή είναι μπαρούφα,άρα χύνουμε άφοβα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχει κοντέρ στο χύσιμο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Επιρρεπής
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι ρε τυπε μην μασαςΔεν έχω ανατρέξει σε προηγούμενα νήματα να ψάξω αν έχει ξανασυζυτηθεί:πριν από κάμποσα χρόνια,ένας γνωστός μου'χε πει ότι είναι πεπερασμένος ο αριθμός που μπορεί να χύσει ένας άντρας στη διάρκεια της ζωής του!Ξέρω ότι είναι πολυπαραγοντικό,δηλαδή εξαρτάται από ηλικία,διατροφή,φυσική και ψυχική κατάσταση,και πολλά άλλα.Υπάρχει κάποια έρευνα επιστημονική πάνω σ'αυτό,ή είναι μπαρούφα,άρα χύνουμε άφοβα;
ο μυθικος ορκας τραβαγε 10 μαλακιες την μερα και δεν ειχε προβλημα
Μαλακιες.Δεν έχω ανατρέξει σε προηγούμενα νήματα να ψάξω αν έχει ξανασυζυτηθεί:πριν από κάμποσα χρόνια,ένας γνωστός μου'χε πει ότι είναι πεπερασμένος ο αριθμός που μπορεί να χύσει ένας άντρας στη διάρκεια της ζωής του!Ξέρω ότι είναι πολυπαραγοντικό,δηλαδή εξαρτάται από ηλικία,διατροφή,φυσική και ψυχική κατάσταση,και πολλά άλλα.Υπάρχει κάποια έρευνα επιστημονική πάνω σ'αυτό,ή είναι μπαρούφα,άρα χύνουμε άφοβα;
Τα εχει μπερδεψει με τα ωαρια.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Χυστε γιατι χανόμαστε...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.931
- Πόντοι
- 34.538
Ετσι πως το θετεις,σε βλεπω ικανο να κοβεις γαμησι και μαλακια για να τα κανεις στα γεράματα σου!!!!!Δεν έχω ανατρέξει σε προηγούμενα νήματα να ψάξω αν έχει ξανασυζυτηθεί:πριν από κάμποσα χρόνια,ένας γνωστός μου'χε πει ότι είναι πεπερασμένος ο αριθμός που μπορεί να χύσει ένας άντρας στη διάρκεια της ζωής του!Ξέρω ότι είναι πολυπαραγοντικό,δηλαδή εξαρτάται από ηλικία,διατροφή,φυσική και ψυχική κατάσταση,και πολλά άλλα.Υπάρχει κάποια έρευνα επιστημονική πάνω σ'αυτό,ή είναι μπαρούφα,άρα χύνουμε άφοβα;
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
ο φυσητήρας η φάλαινα χύνει λίτρα κάθε φορά λόγω μεγέθους
Εντάξει,όχι κι έτσι!Από επιστημονικό ενδιαφέρον ρωτάω,μην τύχει και το ξανακούσω,να έχω τεκμηριωμένη απάντηση.Η αλήθεια πάντως είναι,ότι η ιδέα αυτή υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου...Ετσι πως το θετεις,σε βλεπω ικανο να κοβεις γαμησι και μαλακια για να τα κανεις στα γεράματα σου!!!!!
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ελα ρε τι λες???? δλδ 1225 γαμησια και 928 μαλακιες και τελος????Εντάξει,όχι κι έτσι!Από επιστημονικό ενδιαφέρον ρωτάω,μην τύχει και το ξανακούσω,να έχω τεκμηριωμένη απάντηση.Η αλήθεια πάντως είναι,ότι η ιδέα αυτή υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ελα μαν πες την αληθεια....τον εχεις κανει σφεντονα ετσι;Δεν έχω ανατρέξει σε προηγούμενα νήματα να ψάξω αν έχει ξανασυζυτηθεί:πριν από κάμποσα χρόνια,ένας γνωστός μου'χε πει ότι είναι πεπερασμένος ο αριθμός που μπορεί να χύσει ένας άντρας στη διάρκεια της ζωής του!Ξέρω ότι είναι πολυπαραγοντικό,δηλαδή εξαρτάται από ηλικία,διατροφή,φυσική και ψυχική κατάσταση,και πολλά άλλα.Υπάρχει κάποια έρευνα επιστημονική πάνω σ'αυτό,ή είναι μπαρούφα,άρα χύνουμε άφοβα;
Φυλάγομαι όσο μπορώ,για να ''πιάνει τόπο'' όταν αξίζει τον κόπο...ελα μαν πες την αληθεια....τον εχεις κανει σφεντονα ετσι;
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Φυλάγομαι όσο μπορώ,για να ''πιάνει τόπο'' όταν αξίζει τον κόπο...
Να το ξοδευειs........Ετσι κι αλλοιωs ......τοκο δεν θα παρειs
Η ρευστοτητα, τοσο στην οικονομια οσο και στην ψωλη μονο καλο αποφερει ;)
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
ελα ρε τι λες???? δλδ 1225 γαμησια και 928 μαλακιες και τελος????
αρχειο κρατας;
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ο δικός σου αριθμός δεν εξαντληθηκε???ελα μαν πες την αληθεια....τον εχεις κανει σφεντονα ετσι;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εχει πολυ πραγμα στο ντεποζιτο ακομαΟ δικός σου αριθμός δεν εξαντληθηκε???
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
:o :oεχει πολυ πραγμα στο ντεποζιτο ακομα
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.963
- Πόντοι
- 38.177
Ο δικός σου αριθμός δεν εξαντληθηκε???
Εσυ ποσα λιτρα εχεις δει με τα ματια σου?
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.443
- Πόντοι
- 786
Εντάξει,όχι κι έτσι!Από επιστημονικό ενδιαφέρον ρωτάω,μην τύχει και το ξανακούσω,να έχω τεκμηριωμένη απάντηση.Η αλήθεια πάντως είναι,ότι η ιδέα αυτή υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου...
Αυτά τά πιστεύανε κάτι αρχαίοι Κινέζοι τύπε. Δέν είναι ντεπόζιτο πού δέν ξαναγεμίζει, παραγωγή είναι. Θά χύνουμε όσο δουλεύουνε ό προστάτης καί τά αρχίδια μας. Όσο δουλεύουνε σωστά γυμναστική είναι.