Νέα

Υπάρχει κοντέρ στο χύσιμο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Επιρρεπής
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Δεν έχω ανατρέξει σε προηγούμενα νήματα να ψάξω αν έχει ξανασυζυτηθεί:πριν από κάμποσα χρόνια,ένας γνωστός μου'χε πει ότι είναι πεπερασμένος ο αριθμός που μπορεί να χύσει ένας άντρας στη διάρκεια της ζωής του!Ξέρω ότι είναι πολυπαραγοντικό,δηλαδή εξαρτάται από ηλικία,διατροφή,φυσική και ψυχική κατάσταση,και πολλά άλλα.Υπάρχει κάποια έρευνα επιστημονική πάνω σ'αυτό,ή είναι μπαρούφα,άρα χύνουμε άφοβα;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
χυσεεεεεεε.....ο χρηστιδις οταν γαμαμε τα βαζελια χυνει ποταμια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν έχω ανατρέξει σε προηγούμενα νήματα να ψάξω αν έχει ξανασυζυτηθεί:πριν από κάμποσα χρόνια,ένας γνωστός μου'χε πει ότι είναι πεπερασμένος ο αριθμός που μπορεί να χύσει ένας άντρας στη διάρκεια της ζωής του!Ξέρω ότι είναι πολυπαραγοντικό,δηλαδή εξαρτάται από ηλικία,διατροφή,φυσική και ψυχική κατάσταση,και πολλά άλλα.Υπάρχει κάποια έρευνα επιστημονική πάνω σ'αυτό,ή είναι μπαρούφα,άρα χύνουμε άφοβα;
οχι ρε τυπε μην μασας
ο μυθικος ορκας τραβαγε 10 μαλακιες την μερα και δεν ειχε προβλημα :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μαλακιες.
Τα εχει μπερδεψει με τα ωαρια.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.931
Πόντοι
34.538
Ετσι πως το θετεις,σε βλεπω ικανο να κοβεις γαμησι και μαλακια για να τα κανεις στα γεράματα σου!!!!!

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
ο φυσητήρας η φάλαινα χύνει λίτρα κάθε φορά λόγω μεγέθους

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.897
Πόντοι
2.606
Υπάρχει κοντέρ αλλα έχουμε γυρισμενα τα χιλιόμετρα  :2funny:

OP
OP
Ε

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Ετσι πως το θετεις,σε βλεπω ικανο να κοβεις γαμησι και μαλακια για να τα κανεις στα γεράματα σου!!!!!
:2funny: Εντάξει,όχι κι έτσι!Από επιστημονικό ενδιαφέρον ρωτάω,μην τύχει και το ξανακούσω,να έχω τεκμηριωμένη απάντηση.Η αλήθεια πάντως είναι,ότι η ιδέα αυτή υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: Εντάξει,όχι κι έτσι!Από επιστημονικό ενδιαφέρον ρωτάω,μην τύχει και το ξανακούσω,να έχω τεκμηριωμένη απάντηση.Η αλήθεια πάντως είναι,ότι η ιδέα αυτή υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου...
ελα ρε τι λες???? δλδ 1225 γαμησια και 928 μαλακιες και τελος????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ελα μαν πες την αληθεια....τον εχεις κανει σφεντονα ετσι; :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Φυλάγομαι όσο μπορώ,για να ''πιάνει τόπο'' όταν αξίζει τον κόπο...

Να το ξοδευειs........Ετσι κι αλλοιωs ......τοκο   δεν θα παρειs  :grin:

Η ρευστοτητα,  τοσο στην οικονομια οσο και στην ψωλη  μονο  καλο αποφερει  ;)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786

Αυτά τά πιστεύανε κάτι αρχαίοι Κινέζοι τύπε. Δέν είναι ντεπόζιτο πού δέν ξαναγεμίζει, παραγωγή είναι. Θά χύνουμε όσο δουλεύουνε ό προστάτης καί τά αρχίδια μας. Όσο δουλεύουνε σωστά γυμναστική είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom