καλημερα παιδια.ειμαι απο θεσσαλονικη.μενω κεντρο (αρχη τσιμησκη)υπαρχει καποιος να με διαφωτισει που μπορω να βρω κατι καλο.ενδιαφερομαι για τρανσεξουαλ η μιλφ.μμμμμμμ οποιος εχει καμια πληροφορια πμ η απαντηση εδω.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. περιμενω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει έναν άπειρο γαμιά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geoxxx87
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ο καθενας εχει την τρελα του εδω!λολ λολ
Επισκέπτης
ε οχι και δεν υπαρχει...ψαξε λιγο...φιλε ειμαι απειρος.διαβαζω για αυτες με την μερσεντεσ αλλα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι.οπως και δεν νομιζω να υπαρχει καποιο ποστ για μιλφ.ευχαριστω για το ενδιαφερον σου
Επισκέπτης
τι μονο ρε ολο το σαιτ γεματο με αναφορες σε μιλφ ειναι ψαξτο σου λεω.λινκ δε ξερω να σου δωσω γιατι ειμαι ψιλοασχετος με λεπτομερειες τετοιου ειδους.μπες στο φορουμ και ψαξτο καλυτερα
Επισκέπτης
τωρα το προσεξα ,ε τι να σου πω μετα ,καλο ψαξιμοφιλε δεν ξερω αν τπ παρατηρησες αλλα δεν ειμαι απο αθηνα.ειμαι απο θεσσαλονικη.και υπαρχει και αναλογο ποστ για ελλειψη τρανς στη θεσσαλονικη
Επισκέπτης
οριστε βγηκε το θρεντ για τη θεσσαλονικη,τρεχαααααα
Επισκέπτης
Ρε φίλε ο τίτλος του thread που άνοιξες μου φαίνεται λίγο αντιφατικός...και γαμιάς και άπειρος? λίγο ασυμβίβαστες οι δύο ιδιότητες.Δεν νομίζεις?
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Ρε φίλε ο τίτλος του thread που άνοιξες μου φαίνεται λίγο αντιφατικός...και γαμιάς και άπειρος? λίγο ασυμβίβαστες οι δύο ιδιότητες.Δεν νομίζεις?
Δεν καταλαβαίνεις πως το βιδώνει το ούπα? Το χτενίζει το καταϊφι, το κανελώνει το ριζόγαλο....
και αυτο σωστο και πολυ μαλισταΡε φίλε ο τίτλος του thread που άνοιξες μου φαίνεται λίγο αντιφατικός...και γαμιάς και άπειρος? λίγο ασυμβίβαστες οι δύο ιδιότητες.Δεν νομίζεις?
Επισκέπτης
Θα 'θελα να 'ξερα ποιός βαθμολόγησε με 5 αστέρια αυτό το θρεντ
Ο ίδιος που άνοιξε το thread ψήφισε και τα 5 αστέρια!
Ο ίδιος που άνοιξε το thread ψήφισε και τα 5 αστέρια!
Και εις ανώτερα πες του
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
χαχα ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια!!ετσι παει!Θα 'θελα να 'ξερα ποιός βαθμολόγησε με 5 αστέρια αυτό το θρεντ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 3K