Νέα

Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει έναν άπειρο γαμιά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoxxx87
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoxxx87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
0
καλημερα παιδια.ειμαι απο θεσσαλονικη.μενω κεντρο (αρχη τσιμησκη)υπαρχει καποιος να με διαφωτισει που μπορω να βρω κατι καλο.ενδιαφερομαι για τρανσεξουαλ η μιλφ.μμμμμμμ οποιος εχει καμια πληροφορια πμ η απαντηση εδω.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:περιμενω

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
κοιτα τα θεματα του φορουμ μεγαλε!!! Οτι κυκλοφορει εχει αναφερθει! Δε θα σου παρει περισσοτερο απο 10 λεπτα να βγαλεις συμπερασματα

OP
OP
G

geoxxx87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
0
φιλε ειμαι απειρος.διαβαζω για αυτες με την μερσεντεσ αλλα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι.οπως και δεν νομιζω να υπαρχει καποιο ποστ για μιλφ.ευχαριστω για το ενδιαφερον σου

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ο καθενας εχει την τρελα του εδω!λολ λολ

Επισκέπτης
φιλε ειμαι απειρος.διαβαζω για αυτες με την μερσεντεσ αλλα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι.οπως και δεν νομιζω να υπαρχει καποιο ποστ για μιλφ.ευχαριστω για το ενδιαφερον σου
ε οχι και δεν υπαρχει...ψαξε λιγο...

OP
OP
G

geoxxx87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
0
μηπως μπορεις να μου στειλεις το λινκ? μονο τις 2 τρανσ με τη  μερσεντες βρισκω.τιποτα για μιλφ.

Επισκέπτης
τι μονο ρε ολο το σαιτ γεματο με αναφορες σε μιλφ ειναι ψαξτο σου λεω.λινκ δε ξερω να σου δωσω γιατι ειμαι ψιλοασχετος με λεπτομερειες τετοιου ειδους.μπες στο φορουμ και ψαξτο καλυτερα

OP
OP
G

geoxxx87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
0
φιλε δεν ξερω αν τπ παρατηρησες αλλα δεν ειμαι απο αθηνα.ειμαι απο θεσσαλονικη.και υπαρχει και αναλογο ποστ για ελλειψη τρανς στη θεσσαλονικη

Επισκέπτης
οριστε βγηκε το θρεντ για τη θεσσαλονικη,τρεχαααααα

Επισκέπτης

Ρε φίλε ο τίτλος του thread που άνοιξες μου φαίνεται λίγο αντιφατικός...και γαμιάς και άπειρος? λίγο ασυμβίβαστες οι δύο ιδιότητες.Δεν νομίζεις? :think: :think: :think:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
  Ρε φίλε ο τίτλος του thread που άνοιξες μου φαίνεται λίγο αντιφατικός...και γαμιάς και άπειρος? λίγο ασυμβίβαστες οι δύο ιδιότητες.Δεν νομίζεις? :think: :think: :think:

Δεν καταλαβαίνεις πως το βιδώνει το ούπα? Το χτενίζει το καταϊφι, το κανελώνει το ριζόγαλο....

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
και αυτο σωστο και πολυ μαλιστα  :uglystupid:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
εντάξει ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο,μια πληροφορία ζήτησε ο άνθρωπος,δεν έδωσε εξετάσεις στην φιλοσοφική

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Θα 'θελα να 'ξερα ποιός βαθμολόγησε με 5 αστέρια αυτό το θρεντ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
απειρος γαμιας
οπως λεμε παρθενα απο τους πορους του δερματος.
ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom