Νέα

Υπαρχει κανενα κοριτσι που να μοιαζει ολοιδια με την Jennifer Connelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ανοιγω αυτο το θεμα αγαπητοι φιλοι μου σχετικα αν υπαρχει καμια κοπελα που να μοιαζει με την αγαπημενη μας ηθοποιο Jennifer Connelly. Ψαχνω απεγνοσμενα μια κοπελα που να εργαζεται σε μπουρδελο η σε στουντιο η και ακομη απο τα call girls που να μοιαζει ολο ιδια σχεδον με την Jennifer Connelly της δεκαετιας του 90's . Παραδειγματος χαρη που επαιζε στις ταινιες Mulholland Falls , Of Love and Shadows , Inventing the Abbotts, The Hot Spot . Ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω γιατι με αναβει τοσο πολυ αυτη η γυναικα σωματικα , ψυχικα και αισθηματικα. Αν ξερει καποιο απο εσας φιλαρακια καμια κοπελα που να μοιαζει με την Jennifer Connelly. Ας μου το πει. Θα το εκτιμησω παρα πολυ.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Συναγωνιστή, εχεις την ειλικρινή συμπάθειά μου. Ουρί του παραδείσου... Από το " Once upon a time in America" ήταν τρέλα! Εχει κάνει και κατι τολμηρές σκηνές...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ενταξει γενικα μου αρεσε... Αλλα τωρα που το αναφερατε εψαξα κ ειδα οτι παλια ηταν ΤΟΣΟ ΚΑΥΛΑ!!!!!  :cum:
Οχι οτι τωρα ειναι ασχημη απλα εχει μερικα χρονακια...

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
καύλα ήταν , καύλα είναι και καύλα θα παραμείνει ...!!!

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Της φερνει λίγο η κουμπάρα μου,αλλα δε σου δινω πληροφορίες γιατι σε κοβω γκαβλιαρη και θα μου τημπάρεις:)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.300
Πόντοι
12.056
Ωρε Τσινουκιε...τι κανεις εσυ??  :rockon:

ssavass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ψαχνω απεγνοσμενα μια κοπελα που να εργαζεται σε μπουρδελο η σε στουντιο η και ακομη απο τα call girls που να μοιαζει ολο ιδια σχεδον με την Jennifer Connelly της δεκαετιας του 90's . Ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω γιατι με αναβει τοσο πολυ αυτη η γυναικα σωματικα , ψυχικα και αισθηματικα. Αν ξερει καποιο απο εσας φιλαρακια καμια κοπελα που να μοιαζει με την Jennifer Connelly. Ας μου το πει. Θα το εκτιμησω παρα πολυ.
ψαχνω απεγνωσμενα μια κοπελα που να εργαζεται στα goodys κατα προτιμηση στα ανατολικα προαστια γιατι δεν εχω και μεταφορικο μεσο και οπωσδηποτε να ειναι υπευθυνη βαρδιας αλλα μονο απογευματινης για να μπορει να μου κανει καμια πιπα στα αποδυτηρια χωρις να μας ενοχλει κανεις βασει του αξιωματος και της θεσης της.
πρεπει οπωσδηποτε να εχει τουλαχιστον 30 παραπανισια κιλα γιατι ενα πραγμα που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι με αναβει τοσο πολυ σωματικα , ψυχικα και αισθηματικα η λαικη σοφη παροιμια ''καλα φαγαμε, καλα ηπιαμε, να χαμε και μια χοντρη...''
οπως καταλαβαινεται ειναι προυποθεση να τρωμε και κανα τσιζμπεργκερ με μια πατατες πριν το σκηνικο.

Αν ξερει καποιο απο εσας φιλαρακια καμια κοπελα που να εχει τις ανω προυποθεσεις ας μου το πει. Θα το εκτιμησω παρα πολυ.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ανοιγω αυτο το θεμα αγαπητοι φιλοι μου σχετικα αν υπαρχει καμια κοπελα που να μοιαζει με την αγαπημενη μας ηθοποιο Jennifer Connelly. Ψαχνω απεγνοσμενα μια κοπελα που να εργαζεται σε μπουρδελο η σε στουντιο η και ακομη απο τα call girls που να μοιαζει ολο ιδια σχεδον με την Jennifer Connelly της δεκαετιας του 90's . Παραδειγματος χαρη που επαιζε στις ταινιες Mulholland Falls , Of Love and Shadows , Inventing the Abbotts, The Hot Spot . Ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω γιατι με αναβει τοσο πολυ αυτη η γυναικα σωματικα , ψυχικα και αισθηματικα. Αν ξερει καποιο απο εσας φιλαρακια καμια κοπελα που να μοιαζει με την Jennifer Connelly. Ας μου το πει. Θα το εκτιμησω παρα πολυ.
και ομως φιλε μου πριν λιγο καιρο ειχα δει μια τετοια κοπελα σε μπουρδελακι που της εμοιαζε απιστευτα,στην αρχη ελεγα τι μου θυμιζει και μετα συνειδητοποιησα οτι εμοιαζε στην Jennifer Connelly.Αν τη πετυχω που δεν το βλεπω γιατι δεν τη ξαναπετυχα θα σου πω

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Της φερνει λίγο η κουμπάρα μου,αλλα δε σου δινω πληροφορίες γιατι σε κοβω γκαβλιαρη και θα μου τημπάρεις:)

που εισαι εσυ χαμενος τρισμεγιστε γκαβλιαρη αντρα, ιπποτη των απανταχου μουνοφορων, ολα καλα?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πόοοσο όμορφη και classy!

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Τι μου θύμισες τώρα, εφηβικός έρωτας...
είναι από αυτές τις μελαχρινές που σου σε κατατρέχουν μια ζωή (και ας ειμαι φαν των ξανθιών)..

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Jennifer-Connelly-jennifer-connelly-205521_1024_768.jpg

URL]]

Επισκέπτης
και ομως φιλε μου πριν λιγο καιρο ειχα δει μια τετοια κοπελα σε μπουρδελακι που της εμοιαζε απιστευτα,στην αρχη ελεγα τι μου θυμιζει και μετα συνειδητοποιησα οτι εμοιαζε στην Jennifer Connelly.Αν τη πετυχω που δεν το βλεπω γιατι δεν τη ξαναπετυχα θα σου πω

Τουλαχιστον ξερεις σε ποιο μπουρδελο εργαζοταν.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ψαχνω απεγνωσμενα μια κοπελα που να εργαζεται στα goodys κατα προτιμηση στα ανατολικα προαστια γιατι δεν εχω και μεταφορικο μεσο και οπωσδηποτε να ειναι υπευθυνη βαρδιας αλλα μονο απογευματινης για να μπορει να μου κανει καμια πιπα στα αποδυτηρια χωρις να μας ενοχλει κανεις βασει του αξιωματος και της θεσης της.
πρεπει οπωσδηποτε να εχει τουλαχιστον 30 παραπανισια κιλα γιατι ενα πραγμα που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι με αναβει τοσο πολυ σωματικα , ψυχικα και αισθηματικα η λαικη σοφη παροιμια ''καλα φαγαμε, καλα ηπιαμε, να χαμε και μια χοντρη...''
οπως καταλαβαινεται ειναι προυποθεση να τρωμε και κανα τσιζμπεργκερ με μια πατατες πριν το σκηνικο.

Αν ξερει καποιο απο εσας φιλαρακια καμια κοπελα που να εχει τις ανω προυποθεσεις ας μου το πει. Θα το εκτιμησω παρα πολυ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
Jennifer Connelly .... απιστευτη ομορφια !!!!!!!

Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μου αρεσει τρελα.
Προσωπο που εκπεμπει αθωωτητα και απιστευτη γλυκα ....

Την βλεπω και στην τηλεοπτικη σειρα ΚΑΜΕΛΟΤ....
Οσα χρονια κι αν περασουν παραμενει θεα της ομορφιας......

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
που εισαι εσυ χαμενος τρισμεγιστε γκαβλιαρη αντρα, ιπποτη των απανταχου μουνοφορων, ολα καλα?
Ολα καλα μαχητες της καβλερης εικονικότητας και πανθεπόπτες της αδάμαστης μπουρδελοσύνης

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
Jennifer Connelly .... απιστευτη ομορφια !!!!!!!

Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μου αρεσει τρελα.
Προσωπο που εκπεμπει αθωωτητα και απιστευτη γλυκα ....

Την βλεπω και στην τηλεοπτικη σειρα ΚΑΜΕΛΟΤ....
Οσα χρονια κι αν περασουν παραμενει θεα της ομορφιας......
Sorry μπερδευτηκα ..... Για την Κλαιρ Φορλανι ελεγα....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom