Νέα

Υπάρχει κανείς κάτω των 30 που να ακούει AOR/Melodic Rock;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpekiaris10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 615
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ξέρετε, σε φάση Journey, Mr. Mister, Loverboy.

Όποιον έχω ρωτήσει δεν γνωρίζει ούτε καν τι σημαίνει "AOR". Και όχι μόνο Έλληνες. :think:

gotthard77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
γιατί κάτω των 30? Στατιστική ερεύνα κάνεις? όλοι ξέρουν τα εμπορικά συγκροτήματα του είδους απλά δεν έχουν ακουστά το aor ως ορολογία. Στην Ελλάδα πάλι υπάρχει ένας πυρήνας αλλά Ισπανία ,Βραζιλία είναι νομίζω οι πιο ένθερμοι :rockon: οπαδοί.Πάντως τα τελευταία χρόνια υπάρχει άνθηση.  

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6

Αυτο το τραγουδι με στοιχιωνει απο τοτε που κυκλοφορισε σε ταινια Macruber...

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Παντως πολλα τετοια τραγουδια εγω τα ακουω αλλα δεν καθομαι να κοιταξω ολα τα τραγουδια π.χ των Journey. Ουτε στο αγαπημενο συγκροτημα το κανω. Εχω μεγαλη γκαμα απο τραγουδια αλλα οχι απο δισκους. Και μιλαω παντα για Ροκ, Μεταλ με μετρο και αλλα τετοια.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ξέρετε, σε φάση Journey, Mr. Mister, Loverboy.

Όποιον έχω ρωτήσει δεν γνωρίζει ούτε καν τι σημαίνει "AOR". Και όχι μόνο Έλληνες. :think:

αυτά είναι μουσικές για soundtrack σε ταινίες 90ς-80ς τύπε  :grin:

OP
OP
M

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
γιατί κάτω των 30? Στατιστική ερεύνα κάνεις? όλοι ξέρουν τα εμπορικά συγκροτήματα του είδους απλά δεν έχουν ακουστά το aor ως ορολογία. Στην Ελλάδα πάλι υπάρχει ένας πυρήνας αλλά Ισπανία ,Βραζιλία είναι νομίζω οι πιο ένθερμοι :rockon: οπαδοί.Πάντως τα τελευταία χρόνια υπάρχει άνθηση.  

Γιατί παίζει να είμαι ο μοναδικός που είναι <30, που ακούει τέτοια. Στην Ελλάδα τουλάχιστον.

OP
OP
M

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Παντως πολλα τετοια τραγουδια εγω τα ακουω αλλα δεν καθομαι να κοιταξω ολα τα τραγουδια π.χ των Journey. Ουτε στο αγαπημενο συγκροτημα το κανω. Εχω μεγαλη γκαμα απο τραγουδια αλλα οχι απο δισκους. Και μιλαω παντα για Ροκ, Μεταλ με μετρο και αλλα τετοια.

Γιατί όχι; Μπορεί να βρεις τραγούδια που είναι πραγματικά γαμάτα, αλλά ποτέ δεν έγιναν hit.

Π.χ. το The Edge Of The Blade των Journey από το δίσκο Frontiers ή το High Life των Survivor από το δίσκο Caught In The Game.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom