YourAngels
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2015
- Like
- 27.790
παλια ειχαν 20% επεξεργασια και τωρα εχουν 20% πραγματικοτηταΤόσο πολύ έχει αλλάξει;
Η ίδια δεν νομίζω. Έχουν κάνει μεγάλη επεξεργασία στο πρόσωπο, στην πραγματικότητα είναι πιο χαριτωμένη. Την γνώμη μου είπα πως είναι πιο ωραία από κοντά. Γούστα όμως είναι αυτά κι όπως το βλέπει κανείς...Τόσο πολύ έχει αλλάξει;
Βάλε μυαλό Νόνα...
αστο φίλε και λίγο λες, βγαίνεις έξω και κοιτάς αν μπήκες στο σωστό δωμάτιο...παλια ειχαν 20% επεξεργασια και τωρα εχουν 20% πραγματικοτητα
εχω πετυχει καποιες σε ασανσερ κτλ και στο δρομο δεν θα τις κοιταγα καν.αστο φίλε και λίγο λες, βγαίνεις έξω και κοιτάς αν μπήκες στο σωστό δωμάτιο...
έκανα την μαλακία και πήγαινα incall και στο μπουρδέλο αυτό δίνεις ταυτότητα οπότε "κολυώμουν".... Όμως η επεξεργασία στο φωτοσοπ είναι ο βασικός λόγος που δεν έχω ψωνίσει πάλι από το εν λόγω γραφείο. Άσε την κρυστάλ, άλλο κλαμα εκεί...εχω πετυχει καποιες σε ασανσερ κτλ και στο δρομο δεν θα τις κοιταγα καν.
δεν το εκανα με χαρα αλλα στα ραντεβου που εχω κανει, εδιωξα περιπου τις μισες, ενω καποιες τις κρατησα για διαφορους λογους,κατι που κανουμε ολοι καμια φορα
έκανα την μαλακία και πήγαινα incall και στο μπουρδέλο αυτό δίνεις ταυτότητα οπότε "κολυώμουν".... Όμως η επεξεργασία στο φωτοσοπ είναι ο βασικός λόγος που δεν έχω ψωνίσει πάλι από το εν λόγω γραφείο. Άσε την κρυστάλ, άλλο κλαμα εκεί...
(Da)ria
Καλλιεργημένο κορίτσι, όλο με ένα βιβλίο στο χέρι (και αλλού) είναι!!
Και εμείς με κάτι άλλο στο χέριΚαλλιεργημένο κορίτσι, όλο με ένα βιβλίο στο χέρι (και αλλού) είναι!!