Νέα

yeti sports games

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georgebest
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κάποιοι σίγουρα το έχουν παίξει. πριν καμιά 8ετία, στην παλιά μου δουλειά για ένα διάστημα είχε γίνει κόλλημα για τους περισσότερους το yeti sports 5 - flamingo drive, όπου ο yeti χρησιμοποιώντας ως μπαστούνι του γκολφ ένα φλαμίνγκο, προσπαθεί να πετάξει τον πιγκουίνο όσο πιο μακριά μπορεί σε 5 προσπάθειες με τη βοήθεια φιδιών και καμηλοπαρδάλων. παίζεται με 2 κλικαρίσματα: με το 1ο ρυθμίζεις τη γωνία, με το 2ο τη δύναμη. πριν καναδυό μέρες το θυμήθηκα και ξανακόλλησα. το προσωπικό μου ρεκόρ είναι 4978  :rockon: .
εκτός του flamingo drive υπάρχει και μια σειρά από κάποια άλλα παρόμοια. με μια αναζήτηση στο google εύκολα τα βρίσκει κανείς, ενώ μπορείς και να τα κατεβάσεις ώστε να παίζεις offline.
εγώ παίζω από εδώ όπου αρκετοί έχουν ανεβάσει και τα σκορ τους.
have fun  :sunglasses:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εγω ενα αλλο ειχα ξεσκισει...με τα αλμπατρος :rockon:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
κάποιοι σίγουρα το έχουν παίξει. πριν καμιά 8ετία, στην παλιά μου δουλειά για ένα διάστημα είχε γίνει κόλλημα για τους περισσότερους το yeti sports 5 - flamingo drive, όπου ο yeti χρησιμοποιώντας ως μπαστούνι του γκολφ ένα φλαμίνγκο, προσπαθεί να πετάξει τον πιγκουίνο όσο πιο μακριά μπορεί σε 5 προσπάθειες με τη βοήθεια φιδιών και καμηλοπαρδάλων. παίζεται με 2 κλικαρίσματα: με το 1ο ρυθμίζεις τη γωνία, με το 2ο τη δύναμη. πριν καναδυό μέρες το θυμήθηκα και ξανακόλλησα. το προσωπικό μου ρεκόρ είναι 4978  :rockon: .
εκτός του flamingo drive υπάρχει και μια σειρά από κάποια άλλα παρόμοια. με μια αναζήτηση στο google εύκολα τα βρίσκει κανείς, ενώ μπορείς και να τα κατεβάσεις ώστε να παίζεις offline.
εγώ παίζω από εδώ όπου αρκετοί έχουν ανεβάσει και τα σκορ τους.
have fun  :sunglasses:

γιαυτο εγινε παλια σου δουλεια αφου αντι να δουλευεις μαλακιζοσουν με το γιετι

OP
OP
G

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
γιαυτο εγινε παλια σου δουλεια αφου αντι να δουλευεις μαλακιζοσουν με το γιετι

πού να δεις τι είχαμε κάνει το bubble bubble με έναν άλλον. ούτε αποζημίωση δεν έπρεπε να πάρουμε κανονικά εμείς

OP
OP
G

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ποσο εχεις ρεκορ σε αυτο?

ξερεις ποιο ειναι το κολπο?
να πετας οσο πιο χαμηλα γινεται το ειχα διαβασει σε τουτοριαλ

όντως, έτσι γράφει. εγώ όμως γιατί δεν μπορώ να το πάω πάνω από 500 αυτό;;;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
πού να δεις τι είχαμε κάνει το bubble bubble με έναν άλλον. ούτε αποζημίωση δεν έπρεπε να πάρουμε κανονικά εμείς

δλδ ποση αποζημιωση σας εδωσαν?που να παιζατε κ κανα μανατζερ η κανα warcraft θα σας εστελνε  στις μπαχαμες το θυμα το αφεντικο

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
όντως, έτσι γράφει. εγώ όμως γιατί δεν μπορώ να το πάω πάνω από 500 αυτό;;;

εκανα 1200 προχειρα πετα χαμηλα κ δωσε λιγο λγιο στο παουερ για το φτερουγισμα να πηγαινεις με το ρευμα αερα κ μεινε χαμηλα

OP
OP
G

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δλδ ποση αποζημιωση σας εδωσαν?που να παιζατε κ κανα μανατζερ η κανα warcraft θα σας εστελνε  στις μπαχαμες το θυμα το αφεντικο

στο τμήμα μας αλλάξαμε 3 προϊσταμένους. ο 2ος στη σειρά έπαιζε το caesar (ή κάπως έτσι). ξέρεις, από αυτά που χτίζεις χωριά, φτιάχνεις στρατό κ.λπ.
ο τύπος πρόλαβε και το τερμάτισε πριν τον απολύσουν

OP
OP
G

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εκανα 1200 προχειρα πετα χαμηλα κ δωσε λιγο λγιο στο παουερ για το φτερουγισμα να πηγαινεις με το ρευμα αερα κ μεινε χαμηλα

αρχίδια! δεν μπορώ με τίποτα να το καταφέρω. δεν γαμιέται, το παρατάω

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ο επιμένων νικά, σαν να λέμε

λες να παιζει κ ο γαπ ο μπενυ κ ο σαμαρας κανα γιετι κ κανα αλμπατρος πριν τα συμβουλεια γιαυτο πηγαμε κατα διαολου?

δεν μου φαινεται απιθανο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom