Νέα

Ξυριστικές μηχανές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis83
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
269
Πόντοι
21
Καλημέρες.Σε λίγες μερούλες την κοπανάω για νησί μπασ κ ξεκουραστω. Εκεί που θα παω ξέρω ότι στην παρέα θα έχουμε αρκετές κοπέλες και όλες ελεύθερες. Αυτο σημαίνει θα περάσουμε καλά. Το θέμα είναι όμως το εξής: ψάχνω να βρω μια καλή ξυριστικη μηχανή σώματος(σε νορμαλ τιμή φυσικά) καθώς θα πρέπει να περιποιηθω το σώμα μου (στήθος , κοιλιά, πλάτη)για όσο είμαι εκεί. Δεν λέει να βγάλω την μπλουζάκι μπροστά σε γυναίκα κ να βγει από μέσα το δάσος.το ξυράφι το φοβάμαι γιατί αφήνει σημάδια κ δειχνει κ άσχημα το ξυρισμα που κάνει, την αποτριχωση με κερια κ μαλακιες δεν την σκέφτομαι καν γιατί πονάει.λοιπον τι λέτε, έχετε να μου προτείνετε κάτι απο προσωπική χρήση;

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
λυπούμαι αλλά είσαι πρόκληση....ορίστε ένας ταχύς τρόπος αποτρίχωσης, χωρίς δοκιμή βεβαίως.....

Συνημμένα

• FFLA3NM.jpg
    FFLA3NM.jpg
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 16

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρες.Σε λίγες μερούλες την κοπανάω για νησί μπασ κ ξεκουραστω. Εκεί που θα παω ξέρω ότι στην παρέα θα έχουμε αρκετές κοπέλες και όλες ελεύθερες. Αυτο σημαίνει θα περάσουμε καλά. Το θέμα είναι όμως το εξής: ψάχνω να βρω μια καλή ξυριστικη μηχανή σώματος(σε νορμαλ τιμή φυσικά) καθώς θα πρέπει να περιποιηθω το σώμα μου (στήθος , κοιλιά, πλάτη)για όσο είμαι εκεί. Δεν λέει να βγάλω την μπλουζάκι μπροστά σε γυναίκα κ να βγει από μέσα το δάσος.το ξυράφι το φοβάμαι γιατί αφήνει σημάδια κ δειχνει κ άσχημα το ξυρισμα που κάνει, την αποτριχωση με κερια κ μαλακιες δεν την σκέφτομαι καν γιατί πονάει.λοιπον τι λέτε, έχετε να μου προτείνετε κάτι απο προσωπική χρήση;

Τράβα σε κέντρο ομορφιάς που κάνει αποτρίχωση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός απο το ξυράφι.
Αλήθεια που θα πάς διακοπές μύκονο?  :grin:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε εγώ έχω μία κουρευτική μάρκας Βabyliss και είναι πολύ δυνατή. Δεν αφήνει σημάδια, δεν γρατσουνάει και τα παίρνει όλα καλά.. Την είχα σκάσει 70 ευρώπουλα. Πιστεύω οτιδήποτε πάνω από 30 ευρώ θα σου κάνει την δουλειά που θέλεις όμως..

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε εγώ έχω μία κουρευτική μάρκας Βabyliss και είναι πολύ δυνατή. Δεν αφήνει σημάδια, δεν γρατσουνάει και τα παίρνει όλα καλά.. Την είχα σκάσει 70 ευρώπουλα. Πιστεύω οτιδήποτε πάνω από 30 ευρώ θα σου κάνει την δουλειά που θέλεις όμως..

Ίδια έχω για το κεφάλι αλλά αφήνει χνούδι και χρησιμοποιώ ξυράφι.  :rolleyes:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Λέιζερ........
3367482829_9bc0fb95f3.jpg

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Κανε χαλαουα...ολες οι γκομενες κανουν...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τέτοια τύπε(που θα έλεγε ο απόλυτος);

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Aρχηγε αν δεν θες να χαλασεις πολλα χαρτια πεταξου μια τζαμπο και παρε με πεντε-δεκα ευρω!Εγω για να μην σου λεω ψεματα,πηγα και πηρα απο κοτσο με 70 γιατι μαζι με τις τριχες επερνε και τις μπαλες,μαχιμη μηχανη οχι μαλακιες,αλλα αν αντεχεις τον  :s&m_1: τζαμπο φιλε!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλημέρες.Σε λίγες μερούλες την κοπανάω για νησί μπασ κ ξεκουραστω. Εκεί που θα παω ξέρω ότι στην παρέα θα έχουμε αρκετές κοπέλες και όλες ελεύθερες. Αυτο σημαίνει θα περάσουμε καλά.

ΘΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom