Καλημέρες.Σε λίγες μερούλες την κοπανάω για νησί μπασ κ ξεκουραστω. Εκεί που θα παω ξέρω ότι στην παρέα θα έχουμε αρκετές κοπέλες και όλες ελεύθερες. Αυτο σημαίνει θα περάσουμε καλά. Το θέμα είναι όμως το εξής: ψάχνω να βρω μια καλή ξυριστικη μηχανή σώματος(σε νορμαλ τιμή φυσικά) καθώς θα πρέπει να περιποιηθω το σώμα μου (στήθος , κοιλιά, πλάτη)για όσο είμαι εκεί. Δεν λέει να βγάλω την μπλουζάκι μπροστά σε γυναίκα κ να βγει από μέσα το δάσος.το ξυράφι το φοβάμαι γιατί αφήνει σημάδια κ δειχνει κ άσχημα το ξυρισμα που κάνει, την αποτριχωση με κερια κ μαλακιες δεν την σκέφτομαι καν γιατί πονάει.λοιπον τι λέτε, έχετε να μου προτείνετε κάτι απο προσωπική χρήση;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξυριστικές μηχανές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis83
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kynhgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημέρες.Σε λίγες μερούλες την κοπανάω για νησί μπασ κ ξεκουραστω. Εκεί που θα παω ξέρω ότι στην παρέα θα έχουμε αρκετές κοπέλες και όλες ελεύθερες. Αυτο σημαίνει θα περάσουμε καλά. Το θέμα είναι όμως το εξής: ψάχνω να βρω μια καλή ξυριστικη μηχανή σώματος(σε νορμαλ τιμή φυσικά) καθώς θα πρέπει να περιποιηθω το σώμα μου (στήθος , κοιλιά, πλάτη)για όσο είμαι εκεί. Δεν λέει να βγάλω την μπλουζάκι μπροστά σε γυναίκα κ να βγει από μέσα το δάσος.το ξυράφι το φοβάμαι γιατί αφήνει σημάδια κ δειχνει κ άσχημα το ξυρισμα που κάνει, την αποτριχωση με κερια κ μαλακιες δεν την σκέφτομαι καν γιατί πονάει.λοιπον τι λέτε, έχετε να μου προτείνετε κάτι απο προσωπική χρήση;
Τράβα σε κέντρο ομορφιάς που κάνει αποτρίχωση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός απο το ξυράφι.
Αλήθεια που θα πάς διακοπές μύκονο?
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Φίλε εγώ έχω μία κουρευτική μάρκας Βabyliss και είναι πολύ δυνατή. Δεν αφήνει σημάδια, δεν γρατσουνάει και τα παίρνει όλα καλά.. Την είχα σκάσει 70 ευρώπουλα. Πιστεύω οτιδήποτε πάνω από 30 ευρώ θα σου κάνει την δουλειά που θέλεις όμως..
Kynhgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φίλε εγώ έχω μία κουρευτική μάρκας Βabyliss και είναι πολύ δυνατή. Δεν αφήνει σημάδια, δεν γρατσουνάει και τα παίρνει όλα καλά.. Την είχα σκάσει 70 ευρώπουλα. Πιστεύω οτιδήποτε πάνω από 30 ευρώ θα σου κάνει την δουλειά που θέλεις όμως..
Ίδια έχω για το κεφάλι αλλά αφήνει χνούδι και χρησιμοποιώ ξυράφι.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Πέρσι τι έκανες?Σε λίγες μερούλες την κοπανάω για νησί
θα έχουμε αρκετές κοπέλες
(στήθος , κοιλιά, πλάτη)
για όσο είμαι εκεί.
τι λέτε?
Φέτος έβγαλες τρίχα?
spi8oxyshs
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Σου προτείνω αυτή που έχω κι εγώ www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097745#!prettyPhoto]http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097745#!prettyPhoto[/url].. Μια χαρα ειναι για το σωμα έχει και ρυθμισεις για ξυρισμα κουρεμα
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Τέτοια τύπε(που θα έλεγε ο απόλυτος);Φίλε εγώ έχω μία κουρευτική μάρκας Βabyliss και είναι πολύ δυνατή. Δεν αφήνει σημάδια, δεν γρατσουνάει και τα παίρνει όλα καλά.. Την είχα σκάσει 70 ευρώπουλα. Πιστεύω οτιδήποτε πάνω από 30 ευρώ θα σου κάνει την δουλειά που θέλεις όμως..
nikos trelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Aρχηγε αν δεν θες να χαλασεις πολλα χαρτια πεταξου μια τζαμπο και παρε με πεντε-δεκα ευρω!Εγω για να μην σου λεω ψεματα,πηγα και πηρα απο κοτσο με 70 γιατι μαζι με τις τριχες επερνε και τις μπαλες,μαχιμη μηχανη οχι μαλακιες,αλλα αν αντεχεις τον
τζαμπο φιλε!
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
Καλημέρες.Σε λίγες μερούλες την κοπανάω για νησί μπασ κ ξεκουραστω. Εκεί που θα παω ξέρω ότι στην παρέα θα έχουμε αρκετές κοπέλες και όλες ελεύθερες. Αυτο σημαίνει θα περάσουμε καλά.
ΘΑ!