Νέα

Ξύρισμα κεφαλιού (πάνω)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsirikapis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsirikapis

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πρόσφατα μου την βάρεσε και άρπαξα το gillette fusion 5 (νομίζω) που 'χω και πήρα σβάρνα το κεφάλι μου.Ήταν πολύ βαθύ το ξύρισμα αλλά με ταλαιπώρησε και μου προκάλεσε μικροερεθισμούς και κάτι παραπάνω.Εν τέλει όμως μου άρεσε το αποτέλεσμα και σκέφτομαι να το κάνω συχνότερα -όχι με την ίδια μέθοδο όμως.Λοιπόν ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν μπορώ να κάνω καλή δουλειά (γουλί τέρμα, δερματάκι απαλό) με μηχανές σαν κι αυτή .Απ' όσο θυμάμαι στο παρελθόν με τις κλασικές κουρευτικές μηχανές δεν έφθανα σε τέτοιο βάθος.Ή μήπως χρειάζομαι κάποια καλή κουρευτική μηχανή;  :think:

γτπ θέμα  :grin:

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε η μοδα του ξυρισματος κεφαλιου περασε,εκτος και αν εχεις κανα χοντρο ξεφωτο..:)
Μη ξαναξυρισεις κεφαλι με ξυραφι θα σου κανει σμηγματα

OP
OP
T

tsirikapis

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λολ.Καλά, ξέρεις πάντως τι είναι προτιμότερο να πάρω για τέτοια δουλειά;Κουρευτική η ξυριστική σαν κι αυτή στο λινκ;

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
76
Πόντοι
1
Καλυτερα και τις δυο.Πρωτα με την κουρευτικη και μετα με ξυριστικη για γρηγορα και χωρις ταλαιπωρια

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πρόσφατα μου την βάρεσε και άρπαξα το gillette fusion 5 (νομίζω) που 'χω και πήρα σβάρνα το κεφάλι μου.Ήταν πολύ βαθύ το ξύρισμα αλλά με ταλαιπώρησε και μου προκάλεσε μικροερεθισμούς και κάτι παραπάνω.Εν τέλει όμως μου άρεσε το αποτέλεσμα και σκέφτομαι να το κάνω συχνότερα -όχι με την ίδια μέθοδο όμως.
Μια και σου άρεσε το αποτέλεσμα, τι λες - θα το εφαρμόσεις και γύρω απ' τα αρχίδια? :boobies: :lheel:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Είναι 2 χρόνια τώρα που τα καλοκαίρια ξυρίζω το κεφάλι μου.
την πρώτη φορά πάω πάντα σε κουρείο και μου τα παίρνει τελείως με τη μηχανή, μετά σπίτι μόνος μου με gilette sensor.
Ούτε αφρούς, ούτε σαπουνάδα, ούτε τίποτα. μπαίνω στη μπανιέρα βρέχω το κρανίο μου και αρχίζω.
Απλά χρειάζεται τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα για να μην προλάβει να "μακρύνει" το μαλλί και σε ταλαιπωρεί.

Σε κανά μήνα που αρχίσουν να σφίξουν οι ζέστες θα το ξανακάνω και εγώ  :grin:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Πρόσφατα μου την βάρεσε και άρπαξα το gillette fusion 5 (νομίζω) που 'χω και πήρα σβάρνα το κεφάλι μου.Ήταν πολύ βαθύ το ξύρισμα αλλά με ταλαιπώρησε και μου προκάλεσε μικροερεθισμούς και κάτι παραπάνω.Εν τέλει όμως μου άρεσε το αποτέλεσμα και σκέφτομαι να το κάνω συχνότερα -όχι με την ίδια μέθοδο όμως.Λοιπόν ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν μπορώ να κάνω καλή δουλειά (γουλί τέρμα, δερματάκι απαλό) με μηχανές σαν κι αυτή .Απ' όσο θυμάμαι στο παρελθόν με τις κλασικές κουρευτικές μηχανές δεν έφθανα σε τέτοιο βάθος.Ή μήπως χρειάζομαι κάποια καλή κουρευτική μηχανή;  :think:

γτπ θέμα  :grin:

μα καλα είσαι ανώμαλος;; πας να βάλεις ηλεκτρικο στο κεφάλι σου ;;; φαλτζέτα ρεεεε και μετά λεμονάκι  :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ούτε αφρούς, ούτε σαπουνάδα, ούτε τίποτα. μπαίνω στη μπανιέρα βρέχω το κρανίο μου και αρχίζω.
Τα παίρνεις κρανιακά δηλαδή... :grin:

Σοβαρά ούτε αφρό? Δηλ είσαι εντελώς hardcore ΟΥΚ να 'ούμε... :2funny:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τα παίρνεις κρανιακά δηλαδή... :grin:

Σοβαρά ούτε αφρό? Δηλ είσαι εντελώς hardcore ΟΥΚ να 'ούμε... :2funny:

Μου έχει μείνει "κουσούρι" από το στρατό ...

Ούτε στο ξύρισμα του προσώπου χρησιμοποιώ αφρούς και σαπουνάδες, μόνο νερό και ξυράφι, και είμουνα ΣΕΜιτζής ...!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom