Νέα

Xρεωκόπησε - ακυρώνει πτήσεις η Skyeurope

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα solitonios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 531
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Μηνύματα
2.011
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Σκέπτεστε να κλείσετε εισητήριο με Skyeurope? Ξεχάστε το καλύτερα!
Έχετε κλείσει για τις επόμενες μέρες κάποια πτήση για Πράγα , Μπρατισλάβα ,Βιέννη ? Δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί!
Πιστεύετε πως θα πάρετε πίσω τα χρήματά σας? Και πάλι ξεχάστε το!

Όλο το άρθρο www.novinky.cz/ekonomika/177792-aerolinky-skyeurope-zbankrotovaly-a-zrusily-vsechny-lety.html]εδώ[/url] αλλά είναι στα Τσέχικα

** Πρόχειρη μετάφραση

SkyEurope Airlines πτώχευση και  ακύρωση όλων των πτήσεων


Η SkyEurope το βράδυ της Τρίτης κηρύξεπτώχευση.Όλες οι πτήσεις στη δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην τσεχική αγορά ακυρωθεί αμέσως. Η απόφαση θα επηρεάσει χιλιάδες πελάτες που έχουν ήδη καταβάλεί για τα εισιτήρια.

Πρόταση για την πτώχευση της εταιρείας SkyEurope Airlines κατέθεσε στο δικαστήρίο διορισμένος διαχειριστής της αναδιάρθρωσης της εταιρείας, λόγω των ελλείψεων στη χρηματοδότηση.

Ανακοίνωση: αποφευχθεί το κλείδωμα των αεροσκαφών σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένων η Πράγα και η Μπρατισλάβα.
Αεροδρόμιο Ruzyne: τη Δευτέρα το απόγευμα ανακοίνωσε ότι από την Τρίτη θα ξεκινίσουν να καταργούνται οι πτήσεις της SkyEurope. Ο λόγος η αύξηση των χρεών. Για το βράδυ της Δευτέρας,ακυρώνονται επίσης όλες τις πτήσεις από την Μπρατισλάβα, όπου η εταιρεία βρίσκεται.

Η Ανταγωνιστικά αερομεταφορέας χαμηλού κόστους WizzAir έχει δημοσιεύσει μια προσφορά για τους επιβάτες SkyEurope. Στις γραμμές στις οποίες φέρουν τις δύο εταιρείες που προσφέρουν εισιτήριο 30 ευρώ για κάθε κατεύθυνση.

Η SkyEurope μόνο σε μια σύντομη δήλωση είπε ότι η διοίκηση της εταιρείας είναι αρκετά απασχολημένη προσπαθώντας να λύσει τα σημερινά προβλήματα. "Οι επιβάτες θα πρέπει να ενημερώνονται και να ληφθεί μέριμνα," είπε στα των μέσα ενημέρωσης εκπρόσωπος SkyEurope από την αυστριακή Brunswick ο Markus Wölbitsch .

Η SkyEurope Airlines στις αρχές Ιουνίου, ζήτησε από το δικαστήριο να πάρει υπό την προστασία από τους πιστωτές της. Μετά από τα προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κατά την οποία της εταιρείας δεσμεύτηκε ένα από τα αεροσκάφη της σε ορισμένα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, λόγω του χρέους, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πήρε έναν επενδυτή. Όμως, λίγο μετά αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το αεροδρόμιο της Βιέννης. Προφανώς λόγω του χρέους.

http://[URL unfurl="true"]www.airplane-pictures.net/images/uploaded-images/2009-7/26/55160.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.airplane-pictures.net/images/uploaded-images/2009-8/24/59069.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.airplane-pictures.net/images/uploaded-images/2009-8/11/57223.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.airplane-pictures.net/images/uploaded-images/2009-7/25/54864.jpg[/img[/URL]]

Το επίσημο κείμενο της [b]Skyeurope[/b]


[size=20pt][b]SkyEurope suspends its operations[/b][/size]


Dear Guests

Please be advised that SkyEurope has suspended its sales and operations immediately.

Those of you who have purchased flights with a credit card, please turn to your credit card issuing bank to seek refunds for unused portions of SkyEurope's flights.

In case you have paid directly to SkyEurope in other means than credit card (e.g. bank transfer, cash), please be advised that a refund may not be possible.

If you have ordered your flight tickets via a travel agency or organizer, you should discuss the matter with them first.

If you are already at the destination or have rented a car through SkyEurope's business partner, you may stay at the hotel and use the vehicle during the period originally agreed. You must, however, order a return flight from some other airline at your own expense.

You may also wish to contact your insurance provider to seek further guidance and support.

We regret for the inconvenience that have been caused to you.

Πηγή [url=http://[URL unfurl="true"]www.skyeurope.com/en/skyeurope-suspends-its-operations]εδώ[/url[/URL]]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom