jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.342
- Πόντοι
- 3.506
7 απριλιου πρεπει να ειμαι κατω - λιγο πιο νωρις -εχει αγγαρειες περσι τα αφησαμε οπως ναναι και φυγαμεΠότε φεύγεις για νησί;
7 απριλιου πρεπει να ειμαι κατω - λιγο πιο νωρις -εχει αγγαρειες περσι τα αφησαμε οπως ναναι και φυγαμεΠότε φεύγεις για νησί;
Σαν να εκοψε λιγο και ο κ.νιουμπικκ.νιουμπικ λιγο χωρο πιανουμε στο σαιτ κανα τραγουδακι καμια σαχλαμαριτσα - μπορει να φαινομαστε λιγο ενοχλητικοι αλλα ειμαστε τελειως ακινδυνοι
Jimmy, δεν κόβει κανείς από εδώ. Είμαστε όλοι μια καλή παρέα. Απλώς, συμμετέχουμε ποτέ λιγότερο, πότε περισσότερο.Σαν να εκοψε λιγο και ο κ.νιουμπικκ.νιουμπικ λιγο χωρο πιανουμε στο σαιτ κανα τραγουδακι καμια σαχλαμαριτσα - μπορει να φαινομαστε λιγο ενοχλητικοι αλλα ειμαστε τελειως ακινδυνοι
Ολοι οι γνωστοι μεθοδοι εχουν αποτυχει με τον γκοτζι - πρεπει να εφευρεις καινουργιους ωριωνJimmy, δεν κόβει κανείς από εδώ. Είμαστε όλοι μια καλή παρέα. Απλώς, συμμετέχουμε ποτέ λιγότερο, πότε περισσότερο.
Ο Γκότζις έχει εξαφανιστεί για ένα μήνα βέβαια...αλλά πού θα πάει, δε θα γυρίσει;
![]()
![]()
(Θα του κάνω καλοσύνες στην αρχή και μετά, αφού έρθει, θα τον τυραννήσω)Ολοι οι γνωστοι μεθοδοι εχουν αποτυχει με τον γκοτζι - πρεπει να εφευρεις καινουργιους ωριων- εγω θα ειμαι μαζι σου και θα κανω πως δεν βλεπω την περιοδο του βασανισμου
![]()
Και μετά...(Θα του κάνω καλοσύνες στην αρχή και μετά, αφού έρθει, θα τον τυραννήσω)
Πού είσαι, Γκοτζούλι μας;
Πόσο μας έλειψες!
Εμείς δεν ζούμε χωρίς εσένα. Πέρνα να μας πεις, έστω ένα "γεια".
Όχι βέβαια!Και μετά...![]()
Ενδιαφέρομαι να εξομολογηθώ, μπορείς να με βοηθήσειςΌχι βέβαια!
Το ξηροκαρπάδικο είναι το νήμα της συγχώρεσης και της αγάπης.
Έλα να μας πεις μόνο ότι είσαι καλά, γιατί ανησυχούμε, Γκοτζάρα μας.
Έλα και μη φοβάσαι καθόλου.
Εγώ θα συνεχίσω να κάνω ΚΑΙ το delivery.
Όπως και όλα τα άλλα, που έκανα πάντα.
Και τις πωλήσεις.
Και τις αγορές.
Και τις πληρωμές.
Και τις καμπάνιες.
Και τα λογιστικά.
Και τη διακόσμηση.
Και τις επισκευές.
Και τις τράπεζες.
Και τις δημόσιες σχέσεις.
Και την καθαριότητα.
Φυσικά. Βάζω να φάμε φιστίκια και ξεκίνα να λες!Ενδιαφέρομαι να εξομολογηθώ, μπορείς να με βοηθήσειςΠολλές αμαρτίες με βαραίνουν
![]()
Ειμαστε ετοιμοι να ακουσουμε - να πεις και πικαντικες λεπτομέρειεςΕνδιαφέρομαι να εξομολογηθώ, μπορείς να με βοηθήσειςΠολλές αμαρτίες με βαραίνουν
![]()
Περιμενοντας την δευτερα παρουσια του γκοτζιΦυσικά. Βάζω να φάμε φιστίκια και ξεκίνα να λες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@Gojiberry για σένα
ΩραιαΝιούμπιτς και ποτέ δεν έφυγα απο το ξηροκαρπάδικο φιλε μου. Απλά λόγω δουλειάς δεν είχα χρόνο αυτές τις μέρες.
Μα για αυτό έγραψα περι εξομολόγησης, οι καλόγριες είναι ο απώτερος στόχοςΠεριμενοντας την δευτερα παρουσια του γκοτζι
και τις αμαρτιες του αγραμματου λοιπον
θρησκευτικο νημα γιναμε
γιατι οχι
μπορει να ερθουν και τιποτα καλογριες
Να μην φερουμε δικες μας -να φερουμε καθολικες καλογριες που εχουν και ωραιοτερες στολες - εχουν και λευκο στις στολες που σπαει αυτη την μαυριλα και πιανουν και τον ανθρωπινο διπολο τονο- ασπρο/μαυρο- φως/σκοταδι - καλο/κακο -αρσενικο/θυληκο-ζωη/θανατος κτλ κτλΜα για αυτό έγραψα περι εξομολόγησης, οι καλόγριες είναι ο απώτερος στόχος![]()