Νέα

Ξίδια και καπότες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Teleftaios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Ρε μαγκες ανοιγω αυτο το θεμα γιατι ειμαι περιεργος αν συμβαινει μονο σε μενα αυτο.

και εξηγουμαι. οταν ταχω πιει πολυ και παω σε πουτανες δυσκολευομαι να χυσω. αμα ειμαι ακαποτος δεν εχω προβλημα, ολα ειναι μια χαρα και καλλιτερα απο κανονικα. οταν μπαινει ομως η ρημαδα η καποτα κατι με ξενερωνει.

αφου σκεφτομαι να μη ξαναπιω γιατι ξενερωνω να πηγαινω σε πουτανα και να τελειωνω με μαλακια(μου συνεβει χθες αυτο). να τη γαμαω και ναναι θεομουνο και καρακαβλα η τυπισσα και γω να ξενερωνω :headbang: :headbang:

απτην αλλη ομως μεθυσμενος και υπο την επηρρεια ουσιων εχω περασει και τις καλλιτερες εμπειριες  :knockinb: :knockinb:  οποτε ειμαι σε διλημμα  :think: :think: :think:

ισως πρεπει οταν ειμαι τυφλα να περιοριζομαι σαυτες που κανουν ακαποτες  :pipa1: :pipa1: δε ξερω, γενικα ομως με εχουν πιασει λιγο υπαρξιακα απο χθες και θα θελα τη συμβουλη σας.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
προσοχή με τα ακάποτα
κίνδυνος βλεννόρειας και πονάει πολύ

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Mην αγχωνεσαι .Οταν πινουμε δεν εχουμε καλη στυση και αργουμε να τελειωσουμε...

παντως αν θες την γνωμη μου κοψε τις πολλες ουσιες γιατι θα καταντησεις οντως οτι λεει το νικ νειμ σου
φιλικα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Ο τίτλος του θρεντ ακούγεται σαν τίτλος ταινίας του Περάκη

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Mην αγχωνεσαι .Οταν πινουμε δεν εχουμε καλη στυση και αργουμε να τελειωσουμε...

παντως αν θες την γνωμη μου κοψε τις πολλες ουσιες γιατι θα καταντησεις οντως οτι λεει το νικ νειμ σου
φιλικα

δεν συμφωνο ..... εγω τουλάχιστον εχω την τελεια στυση οπως και οταν ειμαι νυμφαλιος απλα δεν χυνεις με τπτ οταν εχεις πιει ξυδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom