batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
αναφορες στις ποιο μεγαλες ξεπετες στην ελλεδα ever
ΤΟ ΠΙΟ μεγαλο ξεπετοτραβελακι ειναι ,,ιωαννα απο θεσσ που εχει αλλαξει 15 φορες ονομα!!!!αναφορες στις ποιο μεγαλες ξεπετες στην ελλεδα ever
αναφερομαι στο τρελο μωρο ιωαννα που εχει αλλαξει 15 φορες ονομα,την εχω παρει και εχω φαει την φολα μεσα στην μαπα και αν σε πειραζει βατραχε που λεμε το μωρακι σου ξεπετα συγνωμη αλλα ετσι ειναι,60 ευρο ε υποψιν,60 ευρο για να μου βαρεσει μια μαλακια τοσο ξεπετα ουτε τσιμουκι δεν πηρε,λεω τι κανει το ατομο ρε?με το που εβγαλα τα ρουχα μου περνει το καυλι και αρχιζει να το παιζει με τετοια μανια μεχρι που εχυσα,ουτε καν να με κοιταξει ρε μαλακες και δεν ειμαι 45 χρονων κοιλαρας και χοντρομπαλας υποψιν.α και οσο ημουν εγω πανω βαρεσε το κιν της και μου λεει σε 10 λεπτα ερχεται πελατης ενω ειχε ηδη πελατη εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχω διαβασει φιλε μου μην λες οτι καπιοι γραφουν χωρις εμπειριες δεν ειναι ολοι ετσι,δεχτων εγω εχω αναφερθεί πολλες φορες εχω δωσει κ κρητικη και κριθηκα κ δω για την αποψη μου..μαλλον αν πας αρκετα πισω να βρεις κατι...
Οποτε εχω παει να γαμησω τρανς εχουνε φυγει τρεχοντας-κλαιγοντας. Ο ανδρολογος-ψυχολογος μου ειπε να μην ξαναπαω. Να το κοψω μαχαιρι.
παλτουδακια καλα για τ χειμώνα αλλα τελειώνει ρ γαμωτοΝα μην αφησουμε απ εξω φυσικα την γνωστη χαρα(οχι την εγχειρισμενη κουκλιτσα)καθως κ τανια κελυ..
Παλτα απο τα λιγα κ οι δυο...
λεγεται ότι δεν είναι μεσα στην πενταδα !!!!!αραγε?????εγω δεν εχω παρει αναμενουμαιτην συλβι την εχει παρει κανεις??
αναφορες στις ποιο μεγαλες ξεπετες στην ελλεδα ever
πειστευω οτι αναφερεσαι για αυτην μετο κοντο μαλλίγια τη Συλβί που αναφέρετε, οι δικές μου εντυπώσεις είναι καλές.....καμιά σχέση με ξεπέτα....πολύ άνεση χρόνου και προθυμία στις υπηρεσίες..
ναιπειστευω οτι αναφερεσαι για αυτην μετο κοντο μαλλί