Νέα

Ξενοπηδήματα με πουτάνες και όχι μόνο και εξομολόγηση σε ιερέα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

sendonakias2025

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα και ως είθισται είπα και γω να γράψω την απορία μου (ή μαλακία κατά πολλούς εδώ μέσα) . Ότι λέει ο τίτλος του θέματος . Τι γίνεται με κάποιον παντρεμένο που ξενογαμάει ο έρμος καμιά πουτάνα που και που. Θέλει να κοινωνήσει μια φορά το χρόνο και πρέπει πρίν να εξομολογηθεί...Κανονικά πρέπει να το αναφέρει στον παππά .Παππά μου το και το ....Ο παππάς θα κρίνει αν θα πρέπει να κοινωνήσει ή όχι...Κάποια στιγμή πες ότι κοινωνάει .....Του χρόνου ξαναπάει στον παπά ....Εδώ σε θέλω μάστορα....Ξαναλέει το ίδιο ποιήμα ? Το κρατάει κρυφό από τον παπά , διότι υποτίθεται ότι δεν ξανακάνουμε τις ίδιες αμαρτίες ,και αν το πεί τι αντίδραση θα έχει ο Παπάς ... Προβληματίζει κάποιους από σας αν θα το αναφέρεται στην εξομολόγηση ? Παιδιά με το μαλακό μην με αποπάρετε και αρχίσετε το κράξιμο ...Ακουώ γνώμες....

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.684
Πόντοι
2.836
Καλημέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα και ως είθισται είπα και γω να γράψω την απορία μου (ή μαλακία κατά πολλούς εδώ μέσα) . Ότι λέει ο τίτλος του θέματος . Τι γίνεται με κάποιον παντρεμένο που ξενογαμάει ο έρμος καμιά πουτάνα που και που. Θέλει να κοινωνήσει μια φορά το χρόνο και πρέπει πρίν να εξομολογηθεί...Κανονικά πρέπει να το αναφέρει στον παππά .Παππά μου το και το ....Ο παππάς θα κρίνει αν θα πρέπει να κοινωνήσει ή όχι...Κάποια στιγμή πες ότι κοινωνάει .....Του χρόνου ξαναπάει στον παπά ....Εδώ σε θέλω μάστορα....Ξαναλέει το ίδιο ποιήμα ? Το κρατάει κρυφό από τον παπά , διότι υποτίθεται ότι δεν ξανακάνουμε τις ίδιες αμαρτίες ,και αν το πεί τι αντίδραση θα έχει ο Παπάς ... Προβληματίζει κάποιους από σας αν θα το αναφέρεται στην εξομολόγηση ? Παιδιά με το μαλακό μην με αποπάρετε και αρχίσετε το κράξιμο ...Ακουώ γνώμες....
Δεν έχει νόημα να εξομολογηθείς για κάτι αν δεν είσαι διατεθειμένος να το κόψεις.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.888
Πόντοι
3.786
Του χρόνου αλλάζει παπά και λύθηκε το πρόβλημα. Άσε που πάντα είναι καλό να παίρνει κανείς και μια δεύτερη γνώμη

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.807
Πόντοι
3.506
Για ποιο γαμημένο λόγο να θέλεις να κοινωνήσεις;;; Για να βάλεις χρυσό δοντάκι;;;
Άντε και πες ΟΚ, που δεν είναι αλλά πρέπει να εξομολογηθείς κιόλας;;;
Κι αν η απάντηση είναι ακόμα ναι, θα πεις στον παπά τα μυστικά σου;;;;
Ωραίο για Κυριακή αλλά βγαλμένο από το μεσαίωνα τύπε.
Μακρυά από τέτοια μαγαζιά!!! Ότι χρήμα θέλετε να σπρώξετε, σε αγαθοεργίες και στις πουτάνες!!! Μακρυά!!!!
:priest::priest::priest:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.731
Πόντοι
6.236
OP
OP
S

sendonakias2025

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Για ποιο γαμημένο λόγο να θέλεις να κοινωνήσεις;;; Για να βάλεις χρυσό δοντάκι;;;
Μακρυά από τέτοια μαγαζιά!!! Ότι χρήμα θέλετε να σπρώξετε, σε αγαθοεργίες και στις πουτάνες!!! Μακρυά!!!!
Φιλε
Φιλε το ότι γαμαμε η' ξενογαμαμε πολλοι από εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και Χριστιανοί, όσοι τουλάχιστον είμαστε, αρα είναι και φυσιολογική η ανάγκη να θέλουμε να εξομολογηθουμε και είναι εύλογο να μπαίνει το δίλημμα αυτό τουλάχιστον σε μένα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.155
Πόντοι
2.306
Φιλε

Φιλε το ότι γαμαμε η' ξενογαμαμε πολλοι από εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και Χριστιανοί, όσοι τουλάχιστον είμαστε, αρα είναι και φυσιολογική η ανάγκη να θέλουμε να εξομολογηθουμε και είναι εύλογο να μπαίνει το δίλημμα αυτό τουλάχιστον σε μένα.
Παραδεξου ομως, στον εαυτο σου πρωτα, οτι εισαι «λιγακι» Χριστιανος, εισαι ας πουμε Χριστιανος latte macchiato….
Γιατι η εκκλησια σου λεει «να μη μοιχευσεις» αλλα εσυ ως ανθρωπος του θεου τη θες μια βιζιτα καθε τοσο.
Αρα θα πας να κοινωνησεις για να κανεις τι? Reset στις αμαρτιες ? Κατι σαν service καθε 5000 χλμ?
Καθορισε εσυ πρωτα τη σχεση σου με θρησκειες, εκκλησιες κλπ και μετα βλεπεις αν θες να κοινωνησεις.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.736
Πόντοι
2.356

hamburgerxxx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
55
Πόντοι
0
Καλημέρα. Συνήθως η εξομολόγηση δε συνδυάζεται με τη μετάνοια; Εννοώ πως και να σταματήσεις να γαμας εκτός γάμου, αν δεν το μετάνιωσες, ποιος ο λόγος να εξομολογηθείς;

hamburgerxxx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
55
Πόντοι
0
Και στην τελική "ου μοιχεύσεις".... Ναι οκ..... Ωραίος νόμος αν θέλεις να "μαζέψεις" το λαό σου 2500 χρόνια πριν από τα τότε αποκαλούμενα αίσχη μετά από τόσα χρόνια σκλαβιάς. Αλλά μην τρελαθούμε.... Αν θέλεις να κάνεις σεξ με κάποια που γουστάρεις και σε γουστάρει, ποιος θα είναι σε θέση να σας κρίνει και με ποιο δικαίωμα; Πολύ το δαιμονοποιούμε! Σιγά το έγκλημα! Αλλού είναι το μυστικό! Να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι και ευτυχισμένοι. Αν νιώθεις ότι αυτό που κάνεις σου αρέσει και σε ηρεμεί και φυσικά δεν βλάπτεις κανέναν, συνέχισέ το. Αν έχεις κάνει κάτι και νιώθεις ντροπή γι'αυτό, δεν το ξανακάνεις. Απλά πράγματα.

Τελευταία τροποποίηση:

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
764
Πόντοι
81
Βασικά να ξεχωρίσουμε την θρησκεία από την εκκλησία..
Άλλο να λέμε ότι δεν κάνουμε κακό στον πλησίον μας, και άλλο να δίνουμε εκατό ευρώ υποχρεωτικά στην εκκλησία γτ έχει έξοδα που θα λειτουργήσει το κλιματιστικό όταν ζητάμε να κάνουμε μια βάφτιση πχ

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.199
Πόντοι
2.846
Είναι απλό.
Δεν κοινωνούμε, δεν εξομολογουμαστε, δεν ασχολούμαστε με θρησκείες παρά μόνο με την Αφροδίτη, τον Πάνα και τον Διόνυσο. Α, και τον Απόλλωνα τον θεό της μουσικής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom