Νέα

Ξενοδοχειο κοντα στο καζίνο Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutaniaris_anhr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 802
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poutaniaris_anhr

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
883
Πόντοι
1.525
Παιδες θα παω τηνεπομενη εβδομαδα θεσσαλονικη κ ψάχνομαι για ξενοδοχειο κοντα στο καζινο με τιμεςεως 60 ευρω τη βραδιά αλλα επειδη ειμαι άσχετος απο Θεσσαλονίκη δεν έχω ιδέα. Αν κανεις γνωριζει κατιοικονομικο κ της προκοπης ας προτείνει.  Κατα προτιμηση κανενα γνωστο για να το βρισκουν κ τα ντοπια καλ γκιρλς.

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Φίλε αν θέλεις άψογο service , άριστη ποιότητα , απομόνωση και διακριτικότητα, σε τέλειο περιβάλλον πάω πάντα στο Hyatt και από τιμές γύρω στα 130. Αλλά αλλάζεις κατηγορία από Γ σε champions league

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
511
Πόντοι
316
και το athina palace παίζει πολύ κοντά στο regency (πας και με τα πόδια για καμιά γρήγορη μπιλιά) στα 60ε. Τα local call girls θα σε βρούνε όπου και να πας (να ναι καλά οι ταρίφες), εσύ πως θα βρείς κάτι αξιόλογο είναι το θέμα γιατί δυστυχώς η πόλη μας υποφέρει σε αυτη την κατηγορία. καλα γαμήσια  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Iris 1χλμ απ το καζίνο το ιδανικό γι αυτό που θες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Καλύπτει η επιλογή όμως τα θέματα τοποθεσίας, τιμής και ακόμα πιο πολύ να το ξέρουν τα κορίτσια της πόλης.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
24
Like
2.281
Πόντοι
6.415
Καλύπτει η επιλογή όμως τα θέματα τοποθεσίας, τιμής και ακόμα πιο πολύ να το ξέρουν τα κορίτσια της πόλης.

Πολυ καλό ξενοδοχείο διακριτικο με θέα μεγάλο δωμάτιο κτλ ειναι το royal hotel λιγο πιο κάτω προς περαια. Έχω πάει πολλές φορές και εναι το καλυτερο της περιοχής.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
530
Πόντοι
36
Πολυ καλό ξενοδοχείο διακριτικο με θέα μεγάλο δωμάτιο κτλ ειναι το royal hotel λιγο πιο κάτω προς περαια. Έχω πάει πολλές φορές και εναι το καλυτερο της περιοχής.
Τιμές;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom