Νέα

Ξενοδοχειο Ημιδιαμονης στα βορεια της αθηνας ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Satyros7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Satyros7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοι συμπολε(γα)μηστες, θα ηθελα να ρωτηΞω για ξενοδοχειο Ημιδιαμονης κατα προτιμηση βορεια.

Εδω κ καιρο πηγαινα στο ΜΙΔΑΣ HOTEL αλλα εγιναν καποια πραγματα που με δυσαρεστησαν ταμαλα, πχ το δωματιο ειναι γεματο με φυλλαδια τα οποια διατυμπανιζουν προσφορες (τις ιδιες που εχει και στο site τους -> ) και ξαφνικα μαθαινω οτι ΔΕΝ ισχυουν... Μα καλα για μαλακες μας περνανε ?  :uglystupid:
(τα φυλλαδια ακομα κ αυτην την στιγμη ειναι σε ΚΑΘΕ δωματιο  :2funny: )

Σε συνδιασμο με τις "τραγικες" τιμες πλεον (80 ευρωπουλα η σουιτα ημιπαραμονη... ελεος) αποφασισα να αλλαξω... στεκι

Ψαχνω κατι φθηνο & καθαρο.

Τα σεβη μου  :fuck1:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Αγαπητοι συμπολε(γα)μηστες, θα ηθελα να ρωτηΞω για ξενοδοχειο Ημιδιαμονης κατα προτιμηση βορεια.

Εδω κ καιρο πηγαινα στο ΜΙΔΑΣ HOTEL αλλα εγιναν καποια πραγματα που με δυσαρεστησαν ταμαλα, πχ το δωματιο ειναι γεματο με φυλλαδια τα οποια διατυμπανιζουν προσφορες (τις ιδιες που εχει και στο site τους -> ) και ξαφνικα μαθαινω οτι ΔΕΝ ισχυουν... Μα καλα για μαλακες μας περνανε ?  :uglystupid:

Σε συνδιασμο με τις "τραγικες" τιμες πλεον (80 ευρωπουλα η σουιτα ημιπαραμονη... ελεος) αποφασισα να αλλαξω... στεκι

φιλε δεν πας την βασιλισσα σε οτι κιοτι προσεξε μην δει οτι το hoteli ειναι κανα φτηνιαρικο και σε στειλει .Ειχα μια που ηθελε να πηγαινει μονο στα πιο ακριβα γιατι πολλη απλα νομιζε οτι ηταν τα καλυτερα αλλα βεβαια δεν τα πληρωνε αυτη .Τελικα την σουταρα και περνω κανα μοντελομε τα ιδια ισως και λιγοτερα.80 Ευρα ειναι παρα πολλα  για να ριξεις 3 πουτσος αλλα μαλακες υπαρχουν πολλη

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

οκτωβριο με 89€ εχεις μπαγκαλοου στο cape sounio 45μ2 με θεα το Ναό του  Ποσειδώνα και πρωινο απο ενα τεραστιο μποουφε με (εκτος των αλλων) σαμπανιες και σολωμους.

βγαλε μια φωτο απο τα @@ σου και δωστη στην ρεσεψιον του Μηδας.

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ενταξει μην πειτε το μιδα δεν ειναι καλο πιστευω.εχω ακουσει αρνητικα.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ουρανιο τοξο στην Ανοιξη,Κρις χοτελ στην κηφισια κοντα στην γεφυρα της βαρυμπομπης και υπαρχει και ενα αλλο στην Δροσια.Τα εχει και τα τρια το σαιτ για τσεκαρε....

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
οκτωβριο με 89€ εχεις μπαγκαλοου στο cape sounio 45μ2 με θεα το Ναό του  Ποσειδώνα και πρωινο απο ενα τεραστιο μποουφε με (εκτος των αλλων) σαμπανιες και σολωμους.

βγαλε μια φωτο απο τα @@ σου και δωστη στην ρεσεψιον του Μηδας.

Κατσε ρε καυλιαρη που το ειδες αυτο? Να παω κ εγω αν ειναι ετσι! Εγω το μονο που βρισκω ειναι κατι "προσφορες" με 160 τη βραδια για το δικλινο!

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007

pines απεναντι απο το lainopoylo. καλο διακρυτικο parking απο πισω με 36 ευρω.

OP
OP
S

Satyros7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητε qertq τετοιες βασιλισσες να μου λειπουν, τις απεχθανομαι μεγιστα κ παιρνουν τον πουλο προωρα  :'(

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις..

Ωραιο το cape sounio ακουγεται, κατι για φθηνο ημιπαραμονης αλλα αξιοπρεπες βορεια εχουμε υποψην ?  :knockinb:

Geopasas

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
164
Πόντοι
11
PINES 36 Ευρο Ανακαινισμενο προσβάσιμο απο Εθνική μια χαρά!!!! :knockinb:

Psaroni

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητε qertq τετοιες βασιλισσες να μου λειπουν, τις απεχθανομαι μεγιστα κ παιρνουν τον πουλο προωρα  :'(

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις..

Ωραιο το cape sounio ακουγεται, κατι για φθηνο ημιπαραμονης αλλα αξιοπρεπες βορεια εχουμε υποψην ?  :knockinb:
Τα πιό οικονομικά αλλά αξιοπρεπή είναι Bora Bora στην Εθνική οδό στο ύψος της Ν.Φιλαδέλφειας(απέναντι από πρώην Renault) Green Hill στο Ν.Ηράκλειο, Marousi Hotel κοντά στο Αίθριο και Chris στην Τατοίου κάτω Κηφισιά. Τα δωμάτια μέσα από εξοπλισμό και ντεκόρ είναι στο Basic απλά αξιοπρεπή. ΑΝ θες να εντυπωσιάσεις δεν κάνουν αλλά για ξεπέτες είναι value for money. 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
To Midas την έχει δει κάπως, υποθέτω γιατί γυρίστηκαν εκεί κάποιες τσόντες του Σειρινάκη.
Κατά τα άλλα εμένα μου φαίνεται για φτηνιάριμο "μπουρδέλο". Δεν νομίζω ούτε γκόμενα ούτε πουτάνα να ΘΕΛΕΙ να έχει την αίσθηση πως είναι σε μπουρδέλο.
Θα μου πεις την πουτάνα τι την νοιάζει, τα λεφτά θέλει. Κι όμως ήξερα μία amateur (έχει σταματήσει) με στέκι τα βόρεια που μου έλεγε πως στο Μίδα δεν θέλει να πηγαίνει ακριβώς γιατί "αισθάνεται πουτάνα". "Το ξέρω πως είμαι" είχε πει, "αλλά δεν χρειάζεατι να έχω αυτήν την αίσθηση όλη την ώρα!"

Το Pines παραδίπλα είναι νομίζω πολύ αξιοπρεπές. Μένουν και άρκετοί για πλήρεις διανυκτερεύσεις και επίσης έχει διακριτική είσοδο από το πάρκινγκ μέσω του υπογείου.

Τα 36 ευρώ δεν είναι και λίγα βέβαια, αλλά στα βόρεια τα πληρώνουμε πιο ακριβά τα γαμιστρωνάδικα, ρε γαμώ το. Στα νότια έχει μια χαρά και με ένα 20άρικο...  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom