Νέα

Ξενοδοχεία για ειδικές περιστάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagiwtisss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Συναδερφοι,

την αλλη εβδομαδα εχω ενος μηνα επεταιο με σουπερ γκομενακι που κυνηγουσα καιρο και αναζητω τροπο να το παιξω ιστορια.

Επειδη ομως εχω μαυρα μεσανυχτα με το θεμα, θα ηθελα οποιος γνωριζει κ δε βαριεται να προτεινει κανενα ξενοδοχειακι σπεσιαλ για τετοιου ειδους ειδικες περιστασεις.

Και εννοω απο σεξοξενοδοχειακια (καθρεφτες, αμαρτωλα συνεργα κλπ κλπ) εως και κυριλε ξενοδοχεια με τζακουτζι, σαμπανοκαταστασεις, ωραια θεα/ατμοσφαιρα η οτι αλλο σχετικο ξερει κανεις...

Δεν μας νοιαζουν τα εξοδα, αλλα ενα δωματιο που να αξιζει τον κοπο

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

τι να πω ρε φιλε η ταχυτητα αντιδρασης σου και γενικα η ολη σου σταση εδω μεσα

σχεδον σε ολα τα θεματα ισως και να αξιζες μια θεση ως mod στο σαιτ .....

αν σε προτεινουν παντως θα εχεις αρκετη στηριξη γενικα ... :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ασχετο 1:

μα καλα
εσυ δεν ησουν με το 16χρονο στο αλλο τοπικ?
κ σε κυνηγουσαν οι γονεις της κ τα ειδαν ολα ολες οι γραιες γειτονισσες?

κ εχεις κ επετειους με αλλη που ηθελες καιρο? κ ψαχνεσαι κ μ ενα 17χρονο?

o tempora, o mores! :2funny:

ασχετο 2:

πραγματι ο ντουρα μου κανει εντυπωση που παντα εχει να προτεινει κατι για να βοηθησει καποιον, θα πρεπε να γινει μοντ

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ακόμα σε κυνηγάει ο πατέρας της μικρής ?

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
μα καλα

Και αν κρίνεις και από τα παλαιότερα του post.....
to thema sizitisews me siginise poli k lew na katathesw k egw tis empeiries mou...
eimai 30. mazi me ton sinmpourdelisti filo mou, taki ( o opoiow tigxanei k melos pollwn asterwn edw mesa) anakalipsame prin 10 xronia tin dinatotita peous mesw chat rooms...trelathikame stin arxi,m egw proswpika mporei na afierwna kai 10 wres i mera se chat rooms. to kalitero itan to in.gr pou twra exei kleisei, egw twra mpainw sto mad k ligo zoo (psiloapotixia kata ti gnwmi mou). na mi ta polilogw oi douleies pigainan toso kala pou me ton taki organwsam eprwtathlima chatopeous-poios tha pidiksei tis pio polles...
meta apo makra empeiria ston tomea kataligw na pw oti exw  bgei me panw apo 50 kopeles (sigoura xehnaw merikes) k exw pidiksei girw stis 20 apo aftes (alles mia fora, alles taktika, me alles ta ftiaxame, me alles apla mia pipa klp).
pistebw oti to chat einai enas panefkolos tropos na xarei to peos sou na parei ton aera tou tis empeiries tou ta panta kai fisika xwris agxos k desmefseis...tis perissoteres fores einai apo tin arxi fanero oti to pragma pigainei gia sex, opote no problem... to kako einai , opws to exoun idi pei oi sinaderfoi edw mesa, oti den xereis me ti exeis na kaneis....to mpazo probaletai vw thea, kai ta montela polles fores ws mpaza... mono o theos mporei na se boithisei.
apo ti makra mou thiteia kai en gnwsei tou ti lew katathetw ta exis:
1. einai BEBAIO oti sta chat rooms kjikloforoun mounares pou se diaforetiki periptwsi oute pou tha sou milousan i tha tous milouses...an eisai k ligo xabales ena radeboudaki to kleineis.
2. to kalitero gamisi pou exw lanei to exw kanei apo ekei, opws episis k to kalitero tsimpouki.
3. gnwrizeis kathe karidias karidi, kathe ilikias kopela, omorfes, asximes, montela, xontres, adinates, treles, dianoitika kathisterimenes. drepomai pou to lew alla sti mania mou na parw to prwtathlima apo ton filo mou ton taki piga k me atomo me eidikes anages, kathws episis k me kopela anw twn 110 kilwn....egw einai zitima na eimai 85.
na simeiwsw oti o takis pidikse lesbies original apo kei mesa kaimalista na ton parakalane kiolas...fisika tsampa e
4. egw proswpika ta eftiaxa kanonika me 3-4 apo chat k mporw na pw oti ola itan fisiologikotates... 

mia simbouli mono gia tous sinagwnistes: thelei ipomoni to athlima, swsto timing k taxitita tin wra pou blepeis oti trabaei i katastasi, min drepesai min kolisiergeis min biazesai k xtipa sto psaxno...
proswpika thewrw oti me taktiko chating (px sto mad) peripoy 3 wres kathimerina epi 1 ebdomada einai ADINATO na min sfirixeis ena peos toulaxisto....

tha ithela kapws episis empeiros sinagwnistis na anaferei onomata apo chatoperipeteies (kiriws apo mad.chat kai in.gr.chat)wste na doume an simpesame kapou.....
φιλε lost moican οντως ειμαι νεο μελος αλλα σε διαβεβαιω οτι ειμαι παλαιος επισκεπτης εδω...
Ο μονος λογος που διαλεξα να γραψω τις εμπειριες μου ειναι διοτι το θεμα με "αγγιξε" κυριολεκτικα αλλα και γιατι προσωπικα θεωρω οτι αντι να βγεις μια μερα εξω που δεν εχεις κ τοσο διαθεση, να χαλασεις ενα σωρο λεφτα και να εχεις το μπλαζε υφακι της οποιασδηποτε που πας να της πιασεις κουβεντα, μπες σε ενα chat room κ δοκιμασε την τυχη σου (οχι εσυ, γενικως μιλαω)με την ησυχια σου. Φυσικα με το ζωντανο καμακι δεν συγκρινεται τιποτα, αλλα σαν υποκαταστατο συνιστω ανεπιφυλακτα το chat.
Ουτε τον πολυξερο και τον γαμικο θελησα να παιξω, απλα να πω κ εγω τι ειδα κ τι εζησα. Αλλωστε ισως το ξερεις καλυτερα απο εμενα οτι αυτα ειναι θεματα που δεν τα συζητας πολυ ευκολα με φιλους (παρα με κολλητους κολλητους) και σε εμενα τουλαχιστο εχει μεγαλο ενδιαφερον να ακουσω και αλλους συναγωνιστες να αφηγουνται τις δικες τους περιπετειες.
Οσο για τα περι σαβουρογαμιας που μου ειπες, το παραδεχομαι οτι ειμαι σαβουρογαμης, δεν ειναι ντροπη. Αν πας με 2-3 μπαζα μονο τοτε καταλαβαινεις τι εστι καλο πηδημα.
Αλλωστε κατα το αθανατο ρητο: ''αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις πολυκατοικια''.

Μιλάμε για μεγάλο παίκτη.... :jerking: :jerking: :jerking: :priest:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
τι να πω ρε φιλε η ταχυτητα αντιδρασης σου και γενικα η ολη σου σταση εδω μεσα

σχεδον σε ολα τα θεματα ισως και να αξιζες μια θεση ως mod στο σαιτ .....

αν σε προτεινουν παντως θα εχεις αρκετη στηριξη γενικα ... :rockon:

πραγματι ο ντουρα μου κανει εντυπωση που παντα εχει να προτεινει κατι για να βοηθησει καποιον, θα πρεπε να γινει μοντ

Σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια... αλλά τι να τα κάνω τ' αξιώματα? Μήπως αν γίνω Mod θ' αλλάξει τίποτα ή θα παίρνω κανένα μισθό? χαχαχα! Εγώ χαίρομαι όταν μπορώ να γράψω κάτι επικοδομητικό ή χρήσιμο για όλους... κι όχι μόνο εδώ... αλλά γενικά στα διάφορα Fora που συμμετέχω όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με computers... θυμάμαι όταν πρωτοξεκινούσαν οι πρώτες BBS και είχα φτιάξει με το κολλητήρι (από ΚΙΤ) το πρώτο μου modem στα 300 bps... εποχή PIXEL... ΩΡΑΙΑ χρόνια!

OP
OP
P

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ασχετο 1:

μα καλα

Μαλιστα....
...που το περιεργο;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι καλε
πουθενα
ειπα εγω οτι ειναι περιεργο?
:2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ωραιο άβαταρ έχεις φίλε!....  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Φιλαράκο, δεν έχεις παρά να βρεις από κατάλογο Ξενοδοχείων της Αθήνας αυτά 4* και 5*. Όταν τηλεφωνήσεις για κράτηση και θα ρωτήσεις αν παρέχουν τις υπηρεσίες που ζητάς. Αν και σε περίπτωση σαν τη δική σου καλύτερα να κλείσεις σε luxury. Επ΄ευκαιρία να κάνεις κράτηση και για κοινό massage με τη φίλη σου.  Καλύτερα να κλείσεις junior suite και πάνω για να έχετε την άνεσή σας.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Συναδερφοι,

την αλλη εβδομαδα εχω ενος μηνα επεταιο με σουπερ γκομενακι που κυνηγουσα καιρο και αναζητω τροπο να το παιξω ιστορια.

Επειδη ομως εχω μαυρα μεσανυχτα με το θεμα, θα ηθελα οποιος γνωριζει κ δε βαριεται να προτεινει κανενα ξενοδοχειακι σπεσιαλ για τετοιου ειδους ειδικες περιστασεις.

Και εννοω απο σεξοξενοδοχειακια (καθρεφτες, αμαρτωλα συνεργα κλπ κλπ) εως και κυριλε ξενοδοχεια με τζακουτζι, σαμπανοκαταστασεις, ωραια θεα/ατμοσφαιρα η οτι αλλο σχετικο ξερει κανεις...

Δεν μας νοιαζουν τα εξοδα, αλλα ενα δωματιο που να αξιζει τον κοπο

θα κλείσεις ένα παραθαλάσσιο μπάγκαλόουζ στο Λαγοννήσι Ριζορτ. Sea front. Χωρίς πισίνα. Θα πάει κανά 500άρι (of season). Κλείσε για το βράδυ φαγητό στο captain's house ή στα Kochilia (Thai). Αν σου έχει μεινει και κανά ευρώ μετά από αυτά, ανοιξε και μια σαμπάνια στο δωμάτιο. Νομίζω ότι θα της μείνει αξέχαστο (εκτός αν έχει διατελέσει ερωμένη παντρεμένου επιχειρηματία οπότε το έχει κάνει αυτό έτσι και αλλιώς :2funny:)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Συναδερφοι,
την αλλη εβδομαδα εχω ενος μηνα επετειο με σουπερ γκομενακι που κυνηγουσα καιρο και αναζητω τροπο να το παιξω ιστορια.

Παναγιώτη,
αν θες μια φιλική συμβουλή από κάποιον που έχει γυρίσει πολυυύ στη ζωή του κι εφόσον την κοπέλα την κυνηγούσες καιρό (και άρα σ΄ενδιαφέρει...) ΜΗΝ "το παίξεις ιστορία" !!!
Αντί να της παρουσταστείς σαν κάτι που δεν είσαι... μίλα της ανοιχτά για το ποιος είσαι και τι θες... πάτε σ' ένα ωραίο μαγαζί για φαγητό, μετά ίσως για κανένα ποτάκι και καταλήξτε σε κάποιο ξενοδοχείο τύπου "ΠΡΙΑΜΟΣ" που έχει πολλά και διαφορετικά διακοσμημένα δωμάτια να περάσετε καυλά και χωρίς υπερβολικά έξοδα!

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Παναγιώτη,
αν θες μια φιλική συμβουλή από κάποιον που έχει γυρίσει πολυυύ στη ζωή του κι εφόσον την κοπέλα την κυνηγούσες καιρό (και άρα σ΄ενδιαφέρει...) ΜΗΝ "το παίξεις ιστορία" !!!
Αντί να της παρουσταστείς σαν κάτι που δεν είσαι... μίλα της ανοιχτά για το ποιος είσαι και τι θες... πάτε σ' ένα ωραίο μαγαζί για φαγητό, μετά ίσως για κανένα ποτάκι και καταλήξτε σε κάποιο ξενοδοχείο τύπου "ΠΡΙΑΜΟΣ" που έχει πολλά και διαφορετικά διακοσμημένα δωμάτια να περάσετε καυλά και χωρίς υπερβολικά έξοδα!

Συμφωνώ εν μέρει με τον duracell, αλλά το που θα πάτε εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες και συνδιασμό αυτών.
Ενδεικτικά
α) τα οικονομικά σου
β) το κοινωνικο/οικονομικό status της κοπέλας
γ) το δικό σου γούστο
δ) το δικό της γούστο
ε) το πόσο απλή είναι ή αν είναι μεγαλομανής (δεν έχει σχέση με την οικονομική της κατάσταση)
στ) το πόσο "περπατημένη" είναι σε ξενοδοχεία
κλπ, κλπ.

Θα σου έλεγα να κλείσεις σε ένα καλό boutique (όχι δα luxury και όχι απαραίτητα 5*) ξενοδοχείο (ας μην έχει τζακούζι το δωμάτιο), αλλά με room service και πρόσφατα ανακαινισμένο (βασικότατο τουλάχιστο για πρώτο ραντεβού). Επίσης θα ζητήσεις να έχουν στο δωμάτιο τα λουλούδια που της αρέσουν.
Tip: μπορείς να έχεις μαζί σου σε ένα μικρό σακίδιο 1-2 κρύες moet ή gordon-blue (μικρές φιάλες) και ποτήρια σαμπάνιας (όχι τα κρυστάλλινα της προίκας σου!) αλλά μη σε πάρει χαμπάρι η γκόμενα πως έφερες εσύ τη σαμπάνια!
Α... ναι να έχεις και καλή διάθεση! Καλή διασκέδαση!

dimosthenis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Το σωστό είναι gordon rouge, τα μπερδέψαμε λίγο!
άλλη μια διορθωσούλα:
Cordon rouge, όχι Gordon (η κόκκινη ταινία στις σαμπάνιες Mumm)

φιλικά ;)

(το tip με τη σαμπάνια πάντως, είναι το μέγα κόλπο!)

OP
OP
P

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ντουρασελ ευχαριστω για την αμεση απαντηση και την παραπομπη στο αλλο θρεντ, το μελετησα εξονυχιστικα και με καλυψε σε μεγαλο βαθμο.
Για το "Πριαμος" που λες προσανατολιστηκα και εγω, αλλα θα το τιμησω πιο μετα, σε ασχετη στιγμη. Προς το παρον ψαχνω κατι πιο περιεργο απο ενα απλο σεξοδωματιο...Ξερεις μηπως πως διαλεγεις τα δωματια στο "Πριαμος"?
Σου δινει κανενα φυλλαδιο και κανεις την επιλογη σου; Η μηπως σε στελνει σε οποιο εχει κενο και ο θεος βοηθος;

Φιλε κορελ σε ευχαριστω και σενα, μου περιεγραψες αυτο που περιπου εχω στο μυαλο μου, αλλα η αληθεια ειναι οτι δε θελω να δειξω απο τοσο νωρις και τοοοοσο λαρτζ διοτι τις γυναικες τις ξερεις, αμα μυριστουνε λαρτζιλικια και χρημα αλλαζουν προσωπο και προσανατολισμο και εκει που τα πηγαινεις μια χαρα αρχιζουν οι τρελες απαιτησεις και τα ψωνισματα...
Κ φυσικα στο τελος η καταληξη γνωστη...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ρε παιδιά τί ξενοδοχεία και σύκα μπλε....  :dancing: