Νέα

Ξένες σειρές σε livestream

• Μέλος που άνοιξε το νήμα etameio
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

etameio

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Στο seiroula.blogspot.gr έχει συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός ξένων δημοφιλών σειρών σε livestream χωρίς κατέβασμα. Μεταξύ αυτών  game of thrones, bing bang theory, supernaturals, how i met your mother, greys anatomy, fridge, touch, revenge, spartacus, arrow και άλλα.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Στο seiroula.blogspot.gr έχει συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός ξένων δημοφιλών σειρών σε livestream χωρίς κατέβασμα. Μεταξύ αυτών  game of thrones, bing bang theory, supernaturals, how i met your mother, greys anatomy, fridge, touch, revenge, spartacus, arrow και άλλα.

Ωραίος ο παίχτης !!!!!!!!!!!  :thumbsup:

Εψαχνα την 3η σεζον του The Walking Dead  :zombie:   :grin: :grin:

Δικό σου το σάιτ?

OP
OP
E

etameio

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίος ο παίχτης !!!!!!!!!!!  :thumbsup:

Εψαχνα την 3η σεζον του The Walking Dead  :zombie:   :grin: :grin:

Δικό σου το σάιτ?

Το The Walking Dead γαμάτη σειρά τώρα την έχω ξεκινήσει..... Το blog είναι συνεργασία αρκετών γιατί όπως γίνεται κατανοητό έχει αρκετή δουλεία και απαιτεί πολλά άτομα

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Συγχαρητήρια φιλε!!!!!!!!!!
πολυ καλή δουλεια!!!!!!!!!!!!!!
Αρχισα να βλέπω το αγαπημένο μου σηριαλ μπινγ μπανκ!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon:

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
γαματο φιλε.
ξερει κανεις link για nip tuck και  las vegas?

OP
OP
E

etameio

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες οτι σειρα θελετε εδω τα παντα ολα

ναι φίλε μου υπάρχουν άπειρα τέτοια site για livestream το θέμα είναι οι υπότιτλοι, εμείς στο blog μαζεύουμε αποκλειστικά ότι έχει ελληνικούς υπότιτλους. Τώρα να μου πεις αν ψάχνεις κάτι καιρό και δεν το βρίσκεις το βλέπεις και χωρίς.Στην αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
πολυ καλη η προσπαθεια...ευχαριστουμε :thumbsup:

OP
OP
E

etameio

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
πάνω απο 3000 επισκέπτες τις πρώτες 6 μέρες λειτουργείας του blog και μάλιστα χώρις διαφήμιση... Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Κονομάτε καλά απ' τις διαφημίσεις;

OP
OP
E

etameio

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κονομάτε καλά απ' τις διαφημίσεις;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Μένιος πραγματικά γέλασα, δεν ξέρω αν το λές για αστείο η το πιστεύεις αλλά δεν παίρνουμε πάνω 0,20 δολλάρια την μέρα. Δολλάρια έτσι ούτε καν ευρώ. Περιμένουμε να μαζέψουμε ένα ποσό 5-10 ευρώ για να το δώσουμε για διαφήμιση! Δε ξέρω αμα σε κάλυψα

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Ειναι Torrent site αλλα εχει και ONLINE STREAMING με υποτιτλους.Περισσοτερο για ταινιες ομως παρα για σειρες.Απο ταινιες οτι τελευταιο κυκλοφορει

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Μένιος πραγματικά γέλασα, δεν ξέρω αν το λές για αστείο η το πιστεύεις αλλά δεν παίρνουμε πάνω 0,20 δολλάρια την μέρα. Δολλάρια έτσι ούτε καν ευρώ. Περιμένουμε να μαζέψουμε ένα ποσό 5-10 ευρώ για να το δώσουμε για διαφήμιση! Δε ξέρω αμα σε κάλυψα

Δεν έχω καλή γνώμη για σάιτ που μετά από λίγο με ανακατευθύνουν σε διαφημιστική σελίδα ή που έχουν παραπλανητικά λινκ που βγάζουν σε διαφημίσεις. Για 20 λεπτά τη μέρα έχετε φορτώσει το σάιτ με μαλακίες; :uglystupid: Μια βόλτα να κάνετε στο Μοναστηράκι πιο πολλά θα βρείτε στο δρόμο.

OP
OP
E

etameio

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω καλή γνώμη για σάιτ που μετά από λίγο με ανακατευθύνουν σε διαφημιστική σελίδα ή που έχουν παραπλανητικά λινκ που βγάζουν σε διαφημίσεις. Για 20 λεπτά τη μέρα έχετε φορτώσει το σάιτ με μαλακίες; :uglystupid: Μια βόλτα να κάνετε στο Μοναστηράκι πιο πολλά θα βρείτε στο δρόμο.

κανένα link δεν είναι παραπλανητικό όλα τα link οδηγούν σε livestream απλώς πριν το stream προβάλλεται διαφήμιση 5 δευτερολέπτων. Όλα τα site αυτού του είδους λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Εμείς το κάνουμε για να μαζεύτε ένα πόσο ώστε να διαφημιστεί το blog. Λίγα είναι τα site που βγάζουν λεφτά στο internet όλοι οι υπόλοιποι hobby κάνουμε αλλά οχι και να πληρώσουμε για να διαφημιστούμε δεν είμαστε και τόσο ευκατάστατοι.

OP
OP
E

etameio

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ανανεώθηκαν τα επεισόδια όλων των σειρών και προστέθηκε η σειρά 24

OP
OP
E

etameio

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μην ψάχνετε άλλο για τα νέα επεισόδια των δημοφιλών σειρών είναι όλα εδώ με ελληνικούς υποτιτλους σε livestream χωρίς κατέβασμα και με την εγγύηση του seiroula.blogspot.gr

OP
OP
E

etameio

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ενημερώθηκαν οι σειρές με το 3o επεισόδιο της σειράς Σπάρτακος και το 15 της σειράς bing bang theory

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Το 9ο επεισοδιο του Walking Dead ποτε βγαινει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom