Στο seiroula.blogspot.gr έχει συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός ξένων δημοφιλών σειρών σε livestream χωρίς κατέβασμα. Μεταξύ αυτών game of thrones, bing bang theory, supernaturals, how i met your mother, greys anatomy, fridge, touch, revenge, spartacus, arrow και άλλα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξένες σειρές σε livestream
- Μέλος που άνοιξε το νήμα etameio
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Στο seiroula.blogspot.gr έχει συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός ξένων δημοφιλών σειρών σε livestream χωρίς κατέβασμα. Μεταξύ αυτών game of thrones, bing bang theory, supernaturals, how i met your mother, greys anatomy, fridge, touch, revenge, spartacus, arrow και άλλα.
Ωραίος ο παίχτης !!!!!!!!!!!
Εψαχνα την 3η σεζον του The Walking Dead
Δικό σου το σάιτ?
Ωραίος ο παίχτης !!!!!!!!!!!
Εψαχνα την 3η σεζον του The Walking Dead
Δικό σου το σάιτ?
Το The Walking Dead γαμάτη σειρά τώρα την έχω ξεκινήσει..... Το blog είναι συνεργασία αρκετών γιατί όπως γίνεται κατανοητό έχει αρκετή δουλεία και απαιτεί πολλά άτομα
Το The Walking Dead γαμάτη σειρά τώρα την έχω ξεκινήσει....
Για το season 3, μου δίνει λινκς για download και οχι για streaming πάντως....
Οχι ότι με χαλάει κιόλας
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Συγχαρητήρια φιλε!!!!!!!!!!
πολυ καλή δουλεια!!!!!!!!!!!!!!
Αρχισα να βλέπω το αγαπημένο μου σηριαλ μπινγ μπανκ!!!!!!!!!!!!!
πολυ καλή δουλεια!!!!!!!!!!!!!!
Αρχισα να βλέπω το αγαπημένο μου σηριαλ μπινγ μπανκ!!!!!!!!!!!!!
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
γαματο φιλε.
ξερει κανεις link για nip tuck και las vegas?
ξερει κανεις link για nip tuck και las vegas?
pitbull86
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μαγκες οτι σειρα θελετε εδω τα παντα ολα
μαγκες οτι σειρα θελετε εδω τα παντα ολα
ναι φίλε μου υπάρχουν άπειρα τέτοια site για livestream το θέμα είναι οι υπότιτλοι, εμείς στο blog μαζεύουμε αποκλειστικά ότι έχει ελληνικούς υπότιτλους. Τώρα να μου πεις αν ψάχνεις κάτι καιρό και δεν το βρίσκεις το βλέπεις και χωρίς.Στην αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι!
Κονομάτε καλά απ' τις διαφημίσεις;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Μένιος πραγματικά γέλασα, δεν ξέρω αν το λές για αστείο η το πιστεύεις αλλά δεν παίρνουμε πάνω 0,20 δολλάρια την μέρα. Δολλάρια έτσι ούτε καν ευρώ. Περιμένουμε να μαζέψουμε ένα ποσό 5-10 ευρώ για να το δώσουμε για διαφήμιση! Δε ξέρω αμα σε κάλυψα
Ειναι Torrent site αλλα εχει και ONLINE STREAMING με υποτιτλους.Περισσοτερο για ταινιες ομως παρα για σειρες.Απο ταινιες οτι τελευταιο κυκλοφορει
menios34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Μένιος πραγματικά γέλασα, δεν ξέρω αν το λές για αστείο η το πιστεύεις αλλά δεν παίρνουμε πάνω 0,20 δολλάρια την μέρα. Δολλάρια έτσι ούτε καν ευρώ. Περιμένουμε να μαζέψουμε ένα ποσό 5-10 ευρώ για να το δώσουμε για διαφήμιση! Δε ξέρω αμα σε κάλυψα
Δεν έχω καλή γνώμη για σάιτ που μετά από λίγο με ανακατευθύνουν σε διαφημιστική σελίδα ή που έχουν παραπλανητικά λινκ που βγάζουν σε διαφημίσεις. Για 20 λεπτά τη μέρα έχετε φορτώσει το σάιτ με μαλακίες; Μια βόλτα να κάνετε στο Μοναστηράκι πιο πολλά θα βρείτε στο δρόμο.
Δεν έχω καλή γνώμη για σάιτ που μετά από λίγο με ανακατευθύνουν σε διαφημιστική σελίδα ή που έχουν παραπλανητικά λινκ που βγάζουν σε διαφημίσεις. Για 20 λεπτά τη μέρα έχετε φορτώσει το σάιτ με μαλακίες; Μια βόλτα να κάνετε στο Μοναστηράκι πιο πολλά θα βρείτε στο δρόμο.
κανένα link δεν είναι παραπλανητικό όλα τα link οδηγούν σε livestream απλώς πριν το stream προβάλλεται διαφήμιση 5 δευτερολέπτων. Όλα τα site αυτού του είδους λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Εμείς το κάνουμε για να μαζεύτε ένα πόσο ώστε να διαφημιστεί το blog. Λίγα είναι τα site που βγάζουν λεφτά στο internet όλοι οι υπόλοιποι hobby κάνουμε αλλά οχι και να πληρώσουμε για να διαφημιστούμε δεν είμαστε και τόσο ευκατάστατοι.
Μην ψάχνετε άλλο για τα νέα επεισόδια των δημοφιλών σειρών είναι όλα εδώ με ελληνικούς υποτιτλους σε livestream χωρίς κατέβασμα και με την εγγύηση του seiroula.blogspot.gr
Το 9ο επεισοδιο του Walking Dead ποτε βγαινει?
έχει ανεβεί στο blog μας
seiroula.blogspot.gr Δείτε πρώτοι τα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών με ελληνικούς υπότιτλους σε livestream