Νέα

Ξένες γυναίκες-ξένες γλώσσες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fffanatic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 954
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αυτο που εχω ακουσει χιλιαδες φορες και εγω αλλα και ολοι οι υπολοιποι απο πολλους σχετικα με καποιον που σκοπευει να παει ταξιδι σε καποια ξενη χωρα για να γνωρισει γυναικες ειναι το εξης:

Ολα καλα και ολα ωραια αλλα πρεπει να μιλας τη γλωσσα,πχ για Ρωσια Ρωσικα και παει λεγοντας......

Δηλαδη καποιος που θελει να παει να γνωρισει Ρωσιδες-Τσεχες-Ουγγαρεζες-Πολωνες πρεπει να μαθει να μιλαει Ρωσικα-τσεχικα-Ουγγρικα-Πολωνικα?

Ποσο ευκολη ειναι η εκμαθηση μιας τετοιας γλωσσας και ποσο καιρο χρειαζεται για να μιλας κανονικα?

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Αυτο που εχω ακουσει χιλιαδες φορες και εγω αλλα και ολοι οι υπολοιποι απο πολλους σχετικα με καποιον που σκοπευει να παει ταξιδι σε καποια ξενη χωρα για να γνωρισει γυναικες ειναι το εξης:

Ολα καλα και ολα ωραια αλλα πρεπει να μιλας τη γλωσσα,πχ για Ρωσια Ρωσικα και παει λεγοντας......

Δηλαδη καποιος που θελει να παει να γνωρισει Ρωσιδες-Τσεχες-Ουγγαρεζες-Πολωνες πρεπει να μαθει να μιλαει Ρωσικα-τσεχικα-Ουγγρικα-Πολωνικα?

Ποσο ευκολη ειναι η εκμαθηση μιας τετοιας γλωσσας και ποσο καιρο χρειαζεται για να μιλας κανονικα?

Για να μαθεις να τη μιλας σωστα ειναι δυσκολο και θελει καιρο, εμενα για να μαθω Ρουμανικα μου πηρε πολυ καιρο και ας μιλαω ιταλικα που μοιαζουν καπως. Τωρα αν απλα θες να να πας να παρεις τσιγαρα, να μπεις σε ενα ταξι η να πας σε ενα εστιατοριο τοτε μεσα σε λιγες εβδομαδες εισαι οκ. Αυτο ομως δεν αρκει. Μια γλωσσα θελαι εξασκηση. Στη ρουμανια οι ελληνες κανουν μπαμ. Οι ντοπιοι γελουν με τον τροπο που μιλανε οι ελληνες τα ρουμανικα. Το κακο του ελληνα ειναι οτι μιλαει ολες τις γλωσσες σαν τα ελληνικα χωρις να μπει στον κοπο να δουλεψει λιγο την προφορα της γλωσσας με αποτελεσμα αυτο που βγαινει να ειναι σωστο γραμματικα και συντακτικα αλλα απο τη μια αλλα πολυ αστειο απο την αλλη. Παρε για παραδειγμα τα αγγλικα του Καραμανλη.

OP
OP
fffanatic

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Τα ρουμανικα πως τα εμαθες?

Οταν δεν ξερεις καλα μια γλωσσα βοηθαει καθολου να βρισκεσαι στη συγκεκριμενη χωρα?

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Τα ρουμανικα πως τα εμαθες?

Οταν δεν ξερεις καλα μια γλωσσα βοηθαει καθολου να βρισκεσαι στη συγκεκριμενη χωρα?

Μονο ετσι μαθαινεις καλα τη γλωσσα, οταν πας και μεινεις στη χωρα. Πρωτα να εχεις παρει μια ιδεα της γλωσσας απο εδω βεβαια.. Αν μπορεις εκει που θα πας να μην κανεις παρεα με ελληνες αλλα με ντοπιους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Γιατί να μάθεις εσύ τη γλώσσα της? Ας μάθει αυτή ελληνικά...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ετσι δεν θα σε νοιαζει και οταν σε βριζει  :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε υπαρχει και το body language :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom