Νέα

Ξεχασμένοι Λεβέντες της Αριστεράς !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλά δεν σε είπα και καμπούρη... Μάλλον αλλιώς έλαβες τα γραπτά μου.
Η αδιαφορία και η ανεκτικότητα πάντως τους δυναμώνει. Ας έχουμε το νου μας.
πλακα κανω ρεεεε :2funny: :2funny: :2funny:!!
ένα καλό τσιμπούκι οποιουδήποτε χρώματος δε με ενοχλεί...δίνω όμως  πρωτοπορία στην ΚΝΕ και την αγωνιστική της ομάδα την οποία έχω εμπειρογνωμήσει.
Τέτοιο λεβέντικο τσιμπούκι (Μπουμπουλίνα), με υπερηφάνεια, δύσκολο να βρω αλλού.

Έχω και μνήμες από Δαπίτισες και Πασοκούλες...Όχι όμως από νεοναζίστριες γιατί το είδος αυτό μία που δεν παίζει (είναι λίγο gay η στρατόκαυλη φάση και τα γυαλισμένα άρβιλα) μια που μπορεί να δαγκώσει εκεί που δεν πρέπει.
εγω προτιμω αυτες που κανουν αθλητισμο και υγιεινη διατροφη  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
yes sire...να αντέχουν και λίγο, να έχουν ευλυγισία όχι λαμπατέρ

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
ένα καλό τσιμπούκι οποιουδήποτε χρώματος δε με ενοχλεί...δίνω όμως  πρωτοπορία στην ΚΝΕ και την αγωνιστική της ομάδα την οποία έχω εμπειρογνωμήσει.
Τέτοιο λεβέντικο τσιμπούκι (Μπουμπουλίνα), με υπερηφάνεια, δύσκολο να βρω αλλού.

Έχω και μνήμες από Δαπίτισες και Πασοκούλες...Όχι όμως από νεοναζίστριες γιατί το είδος αυτό μία που δεν παίζει (είναι λίγο gay η στρατόκαυλη φάση και τα γυαλισμένα άρβιλα) μια που μπορεί να δαγκώσει εκεί που δεν πρέπει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
αυτο μπορουν να κανουν μονο και αυτο κανουν!να βριζουν και να απειλουν!ειναι πιο ευκολο γι αυτους απο το να μιλησουν ηρεμα και με επιχειρηματα!ολοι μας κρινομαστε απο τα γραφομενα μας και απο τον τροπο που συζηταμε!

Ενώ εσύ πάντα με επιχειρήματα και σεμνότητα ( :2funny: :2funny: )Ευτυχώς όμως που οι περισσότεροι εδώ είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι και όχι φερέφωνα...

Όσο για το φίλο σου είναι το κλασσικό παπαγαλάκι...ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν με τίποτα.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ενώ εσύ πάντα με επιχειρήματα και σεμνότητα ( :2funny: :2funny: )Ευτυχώς όμως που οι περισσότεροι εδώ είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι και όχι φερέφωνα...

Όσο για το φίλο σου είναι το κλασσικό παπαγαλάκι...ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν με τίποτα.

Εάν ΠΑΛΙ αναφέρεσαι σε μένα στην τελευταία σου πρόταση ρε φίλε, ειλικρινά μιλάω, δεν ξέρω πια τι να σου πώ.
Υπάρχει πρόβλημα.
Όποιος τυχαίνει να διαφωνεί μαζί σου, έχει την ίδια αντιμετώπιση.
Και να σκεφτείς , πως στο θρεντ που στα χωσε ο CONSTANTLY,
(νομίζω αυτό με τους Σέρβους), του έβαλα και χέρι...
Γιατί ξέφυγε, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ, (από ότι φαίνεται σε ξέρει καλύτερα από μένα), και γω ο μαλάκας    :headbang: :headbang: :headbang:
του είπα πως τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση απλά ειρωνεύτηκες (το σχόλιο σου με την κολωτρυπίδα εννοώ),
και πως το λάθος ήταν ΔΙΚΟ ΤΟΥ...

Να και το λινκ, αν δεν έτυχε να το δείς.

Ένα μέχρι σήμερα πολύ αξιοπρεπές μέλος, που ποιός ξέρει τι άλλο έχει συμβεί μεταξύ σας, και έχει τέτοια προκατάληψη μαζί σου.
Από ότι φαίνεται μάλλον δικαιολογημένα την έχει.
Αυτός όμως , προς τιμήν του το κατάλαβε το λάθος του. Εσύ απο την άλλη.....άστα να πάνε.

Κάνω μεγάλη προσπάθεια, να μην εκφράσω τους χαρακτηρισμούς που σκέφτομαι, γιατί δεν σε τιμούν καθόλου.
Για να μην με κατηγορήσεις πάλι για εμπάθεια.

Τό πρόβλημα το έχω με όποιον βρίζει και γίνεται προκλητικός στο φόρουμ.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ.....ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ;;;
Τώρα ήσουν εσύ, μεθαύριο, αν είναι άλλος, θα του πω τα ίδια, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (όπως το γεγονός ότι είναι κρίμα να υποβιβάζουμε το φόρουμ και τη συζήτηση),
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.
Μιλάω απόλυτα ειλικρινά.
Χωρίς ίχνος εμπάθειας.
Αν έδειχνες έστω και μια μικρή προσπάθεια να καταλάβεις ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ αυτά που σου λέω, τότε δεν θα είχα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
να συζητήσουμε ότι θές. Όπως δεν είχα και μέχρι σήμερα.
Ακόμα και να διαφωνούμε, δεν είναι κακό.
Δεν μπορεί όμως, όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου, να τον αποκαλείς με διάφορους γραφικούς χαρακτηρισμούς, ή να τον απειλείς....
Σκέψου αυτά που σου γράφω με ψυχραιμία.
Έκανα μεγάλη προσπάθεια να έιμαι όσο κόσμιος γίνεται.
Αν δεν με καταλάβεις και τώρα.......(και γι αυτό ασχολούμαι και σου γράφω, θέλω να πιστεύω πως
πραγματικά έχεις παρεξηγήσει, αλλοιώς δεν θα το έκανα να είσαι σίγουρος), ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ.
Στη διάθεση σου , αν πραγματικά θέλεις να μιλήσουμε σε άλλη βάση (καλοπροαίρετα).
Αλλοιώς να είσαι καλά, δεν κρατάω καμία κακία, αλλά αυτο το ύφος δεν μας ταιριάζει.
Υποτίθεται πως εδώ μέσα είμαστε μια παρέα φίλοι....

Πάντα φιλικά

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Εάν ΠΑΛΙ αναφέρεσαι σε μένα στην τελευταία σου πρόταση ρε φίλε, ειλικρινά μιλάω, δεν ξέρω πια τι να σου πώ.
Υπάρχει πρόβλημα.
Γιατί ξέφυγε, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ, (από ότι φαίνεται σε ξέρει καλύτερα από μένα), και γω ο μαλάκας    :headbang: :headbang: :headbang:
του είπα πως τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση απλά ειρωνεύτηκες (το σχόλιο σου με την κολωτρυπίδα εννοώ),
Ένα μέχρι σήμερα πολύ αξιοπρεπές μέλος, που ποιός ξέρει τι άλλο έχει συμβεί μεταξύ σας, και έχει τέτοια προκατάληψη μαζί σου.
Αυτός όμως , προς τιμήν του το κατάλαβε το λάθος του. Εσύ απο την άλλη.....άστα να πάνε.

Κάνω μεγάλη προσπάθεια, να μην εκφράσω τους χαρακτηρισμούς που σκέφτομαι, γιατί δεν σε τιμούν καθόλου.

Τώρα ήσουν εσύ, μεθαύριο, αν είναι άλλος, θα του πω τα ίδια, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (όπως το γεγονός ότι είναι κρίμα να υποβιβάζουμε το φόρουμ και τη συζήτηση),
Μιλάω απόλυτα ειλικρινά.
Χωρίς ίχνος εμπάθειας.
Αν έδειχνες έστω και μια μικρή προσπάθεια να καταλάβεις ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ αυτά που σου λέω, τότε δεν θα είχα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Δεν μπορεί όμως, όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου, να τον αποκαλείς με διάφορους γραφικούς χαρακτηρισμούς, ή να τον απειλείς....
Αν δεν με καταλάβεις και τώρα.......(και γι αυτό ασχολούμαι και σου γράφω, θέλω να πιστεύω πως
πραγματικά έχεις παρεξηγήσει, αλλοιώς δεν θα το έκανα να είσαι σίγουρος), ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ.
Στη διάθεση σου , αν πραγματικά θέλεις να μιλήσουμε σε άλλη βάση (καλοπροαίρετα).
Αλλοιώς να είσαι καλά, δεν κρατάω καμία κακία, αλλά αυτο το ύφος δεν μας ταιριάζει.

Πάντα φιλικά

μεγάλε μου...σόλο αλά Μάλμστιν...!
που βρίσκετε το κουράγιο να τρώγεστε με τόση ένταση ρε παιδιά;
Black & White ...prefer Johny Walker

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
μεγάλε μου...σόλο αλά Μάλμστιν...!
που βρίσκετε το κουράγιο να τρώγεστε με τόση ένταση ρε παιδιά;
Black & White ...prefer Johny Walker

Έχεις δίκιο ρε nefilim.
Δεν μπορώ όμως να μου κολλάνε ταμπελάκια.
Αν και τώρα δεν καταλάβει, τέλος, δεν ασχολούμαι ξανά με την πάρτη του, απλά κάνω μια προσπάθεια να απευθυνθώ στη λογική του φίλου...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Δεν μπορώ όμως να μου κολλάνε ταμπελάκια.

Όταν δε μπορούμε να εξηγήσουμε ένα φαινόμενο ή αν τα συμπεράσματα της ανάλυσης δε μας συμφέρουν, κολλάμε ένα ταμπελάκι και καθαρίσαμε.

Απλά πράματα.

Επισκέπτης
για να τελειωνει το θεμα απο τη μερια μου,δεν σκοπευω να συζητησω ξανα με ντουβαρια!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Υπάρχει πρόβλημα.

Να και το λινκ, αν δεν έτυχε να το δείς.

Μιλάω απόλυτα ειλικρινά.
Χωρίς ίχνος εμπάθειας.
Αν έδειχνες έστω και μια μικρή προσπάθεια να καταλάβεις ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ αυτά που σου λέω, τό&#
964;ε δεν θα είχα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Πάντα φιλικά

Αγαπητέ,

για να το τελειώνουμε εδώ το θέμα γιατί είναι ανούσιο, σου τονίζω:

Δε μ' ενδιαφέρει η αποψή σου ( όπως και ορισμένων εμπαθεστάτων εδώ μέσα ) και απο τα παραπάνω κρατώ μόνο οτι δε θα ξανασχοληθείς μαζί μου.. Έλπίζω να το εννοείς...

Φιλικά

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ΕΛΕΟΣ!!!!!! παλι τα ιδια;ρε παιδες προς θεου....ξεκολατε....και μην ξεχνατε....στο βαλτο τον πιο πολυ θορυβο τον κανουν τα βατραχια....

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Αγαπητέ,

για να το τελειώνουμε εδώ το θέμα γιατί είναι ανούσιο, σου τονίζω:

Δε μ' ενδιαφέρει η αποψή σου ( όπως και ορισμένων εμπαθεστάτων εδώ μέσα ) και απο τα παραπάνω κρατώ μόνο οτι δε θα ξανασχοληθείς μαζί μου.. Έλπίζω να το εννοείς...

Φιλικά

Όπως επιθυμείς.
Φιλικά.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
για την πλήρη συμφυλίωση πέραν της διαστασης κοσμοθεωρίας, σας προτείνω να οργανώσετε παρτούζα και να λύσετε τις διαφορές σας μεταξύ κωλοτρυπίδας και μουνότρυπας.
Ας ξεφορτώσετε το θυμό σας στη στοματική της κοιλότητα και πιείτε και μια Amstel μετά.

Επισκέπτης
Αν το παρόν καθώς και άλλα threads ξεκινάνε από ανθρώπους που δεν είναι υπάλληλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία, υπάρχουν ακόμα κορόιδα

Η αλήθεια είναι ότι όλοι σε αυτή τη χώρα είναι κορόιδα, όπως και στις υπόλοιπες χώρες, εκτός από τα καθήκια που αυτοχαρακτηρίζονται ως "αντιεξουσιαστές" και των οποίων τις απόψεις μπορεί να διαβάσει κανείς στο indymedia (το οποίο χρηματοδοτείται από το Τελ Αβίβ επίσης).

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Eκτός από τον μπεναρόγια και τον τρότσκι (ενδιαφέρον άρθρο στη στρατιωτική ιστορία και για τους δύο) η έρευνά σου δεν ανακάλυψε τυχόν ξεχασμένους λεβέντες της δεξιάς;

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι τουλάχιστον προκλητικό να αναφέρονται ονόματα κοινών εγκληματιών του ποινικού δικαίου, ως πρότυπα πολιτικών αγωνιστών.

Όταν τώρα ο καπετάν Γιώτης Χαρίλαος Φλωράκης, "ο σφαγέας της Ρούμελης" εκλαμβάνεται ως άνθρωπος και πολιτικός αγωνιστής, δεν βλέπω το λόγο να μην εκλάβουμε και τα ΜΑΤ ως την δημοκρατικότερη δύναμη των τελευταίων 50 χρόνων.

Ειδάλλως, καλό θα ήταν να μην προφέρουμε ονόματα που προξενούν αηδία για την ανθρώπινη ύπαρξη.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Με το ντουφέκι μου στον ώμο
σε πόλεις κάμπους και χωριά
της λευτεριάς ανοίγω δρόμο
της στρώνω βάγια και περνά

Εμπρός Ε.Λ.Α.Σ. για την Ελλάδα
το δίκιο και τη λευτεριά
σ' ακροβουνό και σε κοιλάδα
πέτα πολέμα με καρδιά

PaulSmith

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τελικα δεν ξερω αν εχουμε Ιστορία...ή καν, ιστορικη συνειδηση..

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τον Χαρίλαο  Φλωράκη πήρε για μαρτυρά στη δική του πατέρα του ο Έβερτ  και τον καθάρισε  αλλά θα πρέπει να ρωτήσεις αυτούς που ήταν στο συλλαλητήριο  όταν έστησαν τα πολυβόλα στο μεγάλη Βρετανία να σου ποιοι ήταν γιατί υπάρχουν και χειρότεροι  προδότες και είναι αυτοί που συνεργάζονται με τον εχθρό ? κάτι σαν τον εφιάλτη τους 300 του Λεωνίδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom