Εάν ΠΑΛΙ αναφέρεσαι σε μένα στην τελευταία σου πρόταση ρε φίλε, ειλικρινά μιλάω, δεν ξέρω πια τι να σου πώ.
Υπάρχει πρόβλημα.
Όποιος τυχαίνει να διαφωνεί μαζί σου, έχει την ίδια αντιμετώπιση.
Και να σκεφτείς , πως στο θρεντ που στα χωσε ο CONSTANTLY,
(νομίζω αυτό με τους Σέρβους), του έβαλα και χέρι...
Γιατί ξέφυγε, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ, (από ότι φαίνεται σε ξέρει καλύτερα από μένα), και γω ο μαλάκας
του είπα πως τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση απλά ειρωνεύτηκες (το σχόλιο σου με την κολωτρυπίδα εννοώ),
και πως το λάθος ήταν ΔΙΚΟ ΤΟΥ...
Να και το λινκ, αν δεν έτυχε να το δείς.
Ένα μέχρι σήμερα πολύ αξιοπρεπές μέλος, που ποιός ξέρει τι άλλο έχει συμβεί μεταξύ σας, και έχει τέτοια προκατάληψη μαζί σου.
Από ότι φαίνεται μάλλον δικαιολογημένα την έχει.
Αυτός όμως , προς τιμήν του το κατάλαβε το λάθος του. Εσύ απο την άλλη.....άστα να πάνε.
Κάνω μεγάλη προσπάθεια, να μην εκφράσω τους χαρακτηρισμούς που σκέφτομαι, γιατί δεν σε τιμούν καθόλου.
Για να μην με κατηγορήσεις πάλι για εμπάθεια.
Τό πρόβλημα το έχω με όποιον βρίζει και γίνεται προκλητικός στο φόρουμ.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ.....ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ;;;
Τώρα ήσουν εσύ, μεθαύριο, αν είναι άλλος, θα του πω τα ίδια, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (όπως το γεγονός ότι είναι κρίμα να υποβιβάζουμε το φόρουμ και τη συζήτηση),
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.
Μιλάω απόλυτα ειλικρινά.
Χωρίς ίχνος εμπάθειας.
Αν έδειχνες έστω και μια μικρή προσπάθεια να καταλάβεις ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ αυτά που σου λέω, τό&#
964;ε δεν θα είχα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
να συζητήσουμε ότι θές. Όπως δεν είχα και μέχρι σήμερα.
Ακόμα και να διαφωνούμε, δεν είναι κακό.
Δεν μπορεί όμως, όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου, να τον αποκαλείς με διάφορους γραφικούς χαρακτηρισμούς, ή να τον απειλείς....
Σκέψου αυτά που σου γράφω με ψυχραιμία.
Έκανα μεγάλη προσπάθεια να έιμαι όσο κόσμιος γίνεται.
Αν δεν με καταλάβεις και τώρα.......(και γι αυτό ασχολούμαι και σου γράφω, θέλω να πιστεύω πως
πραγματικά έχεις παρεξηγήσει, αλλοιώς δεν θα το έκανα να είσαι σίγουρος), ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ.
Στη διάθεση σου , αν πραγματικά θέλεις να μιλήσουμε σε άλλη βάση (καλοπροαίρετα).
Αλλοιώς να είσαι καλά, δεν κρατάω καμία κακία, αλλά αυτο το ύφος δεν μας ταιριάζει.
Υποτίθεται πως εδώ μέσα είμαστε μια παρέα φίλοι....
Πάντα φιλικά